Negativa

Ne mogu da verujem da neko nije spreman da prihvati ako je stvarno samo to posao, ako nema još neka fusnota fora.
Fusnota je što je restoran ogroman, preko 500 stolica, ogromna sala i dve velike zastakljene bašte. Trenutno imamo jednu za prepodne i jednu za popodne, ali su uhvaćene kako kradu ananas i pomorandže, tako da su tu još par dana.

Po potrošnji, ali kako jedna osoba potroši 25-30 kubika vode?
Nije samo njoj toliki račun, svima u komšiluku!
Zovu vodovod da proveri vodomere, oni kao dođu,
pa im jedan mesec smanje račun a posle toga sve Jovo-nanovo!
Moji su u sred leta kad au svako vece polivali biljke na 5 ari, trošili max 11 kubika...
Znači ovi Vaši su teski lopovi.....ali protiv njih se ne može

Po potrošnji, ali kako jedna osoba potroši 25-30 kubika vode?
Nije samo njoj toliki račun, svima u komšiluku!
Zovu vodovod da proveri vodomere, oni kao dođu,
pa im jedan mesec smanje račun a posle toga sve Jovo-nanovo!
Ja trošim od 10 do 12=
Žali li se,menjali vodomer,ista priča.
Treba neko da plati fiktivne zaposlene u javnim službama i EXPО

nema sanse da ima visu potrosnju vode od tebe osim ako u zgradi nemaju nekog kome bez prestanka curi voda jer se potrosena voda deli na stanare zgrade
Zašto ne veruješ?
Ni ja ne zalivam baštu, račun za vodu mi je veći od računa za struju( kuvam na struju, klima radi veći deo dana, leti non - stop).
Neću da pišem o redovnim mesečnim troškovima: grejanje, voda, struja, box paket.

Zato što se kao Vučić meša u sve, i ono što zna i što ne zna:malav:
Vučić je beograđanima dao povlastice, građani iz unutrašnjosti mogu samo da sanjaju.

Besplatni vrtići, novogodišnji vaučeri za svako dete do 19. godina, vaučeri za polazak u školu.
Karte za pozorišne predstave su duplo jeftinije od karata u unutrašnjosti za iste predstave sa istom glumačkom postavom.

Verovatno po istom principu su i obračuni za infostan.

Vučić je beograđanima dao povlastice, građani iz unutrašnjosti mogu samo da sanjaju.

Besplatni vrtići, novogodišnji vaučeri za svako dete do 19. godina, vaučeri za polazak u školu.
Karte za pozorišne predstave su duplo jeftinije od karata u unutrašnjosti za iste predstave sa istom glumačkom postavom.

Verovatno po istom principu su i obračuni za infostan.
Od svih tih povlastica, ja lično, apsolutno ništa nemam.
U unutrašnjosti postoje lokalni maloprodajni lanci u kojima su marže mnogo niže i gde su isti proizvodi i do 50% jeftiniji nego u Beogradu.
Kad odem kod mame ja nakupujem Ajax, Axel, Cillit Bang itd... da imam do sledećeg odlaska😁

Od svih tih povlastica, ja lično, apsolutno ništa nemam.
U unutrašnjosti postoje lokalni maloprodajni lanci u kojima su marže mnogo niže i gde su isti proizvodi i do 50% jeftiniji nego u Beogradu.
Kad odem kod mame ja nakupujem Ajax, Axel, Cillit Bang itd... da imam do sledećeg odlaska😁
Ne znam kako je na jugu, na severu nije baš tako.

Pa vrti li kad je svuda u kući voda zatvorena? Ako i onda vrti, onda negdje curi. Ako je poslije sata za vodu puknuće cijevi, to onda nije do vodovoda. Onda treba zvati vodoinstalatera o svom trošku.
NE.
Ti ne zivis u Srbiji?
Ovde su mutljavine zivotni moto trenutno. Racuni za vodu vrlo cesto nema blage veze sa stanjem na vodomeru.

Back