- Poruka
- 28.783
Plaća po potrošnji ili paušal?Moja mama koja živi sama u unutrašnjosti, vodu plaća 5 x više od mene!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plaća po potrošnji ili paušal?Moja mama koja živi sama u unutrašnjosti, vodu plaća 5 x više od mene!!!
Fusnota je što je restoran ogroman, preko 500 stolica, ogromna sala i dve velike zastakljene bašte. Trenutno imamo jednu za prepodne i jednu za popodne, ali su uhvaćene kako kradu ananas i pomorandže, tako da su tu još par dana.Ne mogu da verujem da neko nije spreman da prihvati ako je stvarno samo to posao, ako nema još neka fusnota fora.
Onda je "fusnota" činjenica da tu zapravo treba dve žene po smeni.Fusnota je što je restoran ogroman, preko 500 stolica, ogromna sala i dve velike zastakljene bašte. Trenutno imamo jednu za prepodne i jednu za popodne, ali su uhvaćene kako kradu ananas i pomorandže, tako da su tu još par dana.
Dve i treba, ali nema da se nađu.Onda je "fusnota" činjenica da tu zapravo treba dve žene po smeni.
Za ananas i pomorandže nemam komentar.
ali su uhvaćene kako kradu ananas i pomorandže, tako da su tu još par dana.
Po potrošnji, ali kako jedna osoba potroši 25-30 kubika vode?Plaća po potrošnji ili paušal?
Moji su u sred leta kad au svako vece polivali biljke na 5 ari, trošili max 11 kubika...Po potrošnji, ali kako jedna osoba potroši 25-30 kubika vode?
Nije samo njoj toliki račun, svima u komšiluku!
Zovu vodovod da proveri vodomere, oni kao dođu,
pa im jedan mesec smanje račun a posle toga sve Jovo-nanovo!
Ja trošim od 10 do 12=Po potrošnji, ali kako jedna osoba potroši 25-30 kubika vode?
Nije samo njoj toliki račun, svima u komšiluku!
Zovu vodovod da proveri vodomere, oni kao dođu,
pa im jedan mesec smanje račun a posle toga sve Jovo-nanovo!
naravno kad zaliva bastu.Moja mama koja živi sama u unutrašnjosti, vodu plaća 5 x više od mene!!!
sestro, ja sam skoro 30.000 sam.Ne. Ovo su racuni bez grejanja.
Cisto da se uporedi ta kuknjava sa zivotom van Beograda.
To je drzava u drzavi.
Van Beograda je siromastvo.
Ljudi to malo znaju....
![]()
Dobro jutro I tebi.sestro, ja sam skoro 30.000 sam.
eto samo toliko o uporedjivanju kad vec zelis.
Opet se praviš pametan, još naglašavaš naravno!naravno kad zaliva bastu.
nema sanse da ima visu potrosnju vode od tebe osim ako u zgradi nemaju nekog kome bez prestanka curi voda jer se potrosena voda deli na stanare zgradeOpet se praviš pametan, još naglašavaš naravno!
STAN SA BAŠTOM U CENTRU MILANOVCA!!!
Tebi treba crtati?nema sanse da ima visu potrosnju vode od tebe osim ako u zgradi nemaju nekog kome bez prestanka curi voda jer se potrosena voda deli na stanare zgrade
Zašto ne veruješ?nema sanse da ima visu potrosnju vode od tebe osim ako u zgradi nemaju nekog kome bez prestanka curi voda jer se potrosena voda deli na stanare zgrade
Zašto ne veruješ?
Vučić je beograđanima dao povlastice, građani iz unutrašnjosti mogu samo da sanjaju.Zato što se kao Vučić meša u sve, i ono što zna i što ne zna![]()
Čekaj, ovo je nešto čudno. Pa radi li vodomjer? "Vrti" li se onaj kotačić na njemu? Jel očitavaju potrošnju? Koliko piše da je potrošnja na računu? Da li je ista kao i na vodomjeru?I da crnjak bude još veći, skoro celo leto nisu imali vode a redovno su dobijali velike račune!
Od svih tih povlastica, ja lično, apsolutno ništa nemam.Vučić je beograđanima dao povlastice, građani iz unutrašnjosti mogu samo da sanjaju.
Besplatni vrtići, novogodišnji vaučeri za svako dete do 19. godina, vaučeri za polazak u školu.
Karte za pozorišne predstave su duplo jeftinije od karata u unutrašnjosti za iste predstave sa istom glumačkom postavom.
Verovatno po istom principu su i obračuni za infostan.
Radi, vrti ali nekom čudnom brzinom!Čekaj, ovo je nešto čudno. Pa radi li vodomjer? "Vrti" li se onaj kotačić na njemu? Jel očitavaju potrošnju? Koliko piše da je potrošnja na računu? Da li je ista kao i na vodomjeru?
Ne znam kako je na jugu, na severu nije baš tako.Od svih tih povlastica, ja lično, apsolutno ništa nemam.
U unutrašnjosti postoje lokalni maloprodajni lanci u kojima su marže mnogo niže i gde su isti proizvodi i do 50% jeftiniji nego u Beogradu.
Kad odem kod mame ja nakupujem Ajax, Axel, Cillit Bang itd... da imam do sledećeg odlaska![]()
Pa vrti li kad je svuda u kući voda zatvorena? Ako i onda vrti, onda negdje curi. Ako je poslije sata za vodu puknuće cijevi, to onda nije do vodovoda. Onda treba zvati vodoinstalatera o svom trošku.Radi, vrti ali nekom čudnom brzinom!
NE.Pa vrti li kad je svuda u kući voda zatvorena? Ako i onda vrti, onda negdje curi. Ako je poslije sata za vodu puknuće cijevi, to onda nije do vodovoda. Onda treba zvati vodoinstalatera o svom trošku.