- Poruka
- 131.358
knjiga koju ti preporucujem da procitassta je to Uve?
a postoje i dva filma
drugi je skoro snimljen i nina moze da ti posalje naziv jer je i meni skrenula paznju na njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
knjiga koju ti preporucujem da procitassta je to Uve?
hvala, hocuknjiga koju ti preporucujem da procitas
Код мене мањи рачуни за струју, чак мањи него 2007. за децембар и јануар. Фебруар је невероватних 9000 динара, што је за 5000 дин мање него прошле године… Рачуни за струју су чиста лутрија, не можеш их предвидети ЧпКод мене су навели приметно повећање потрошње. За цене не пратим.
Ако се грејеш на струју или ако имаш бојлер... Тешко је неким личним утиском пратити потрошњу осим ако не вирнеш на бројило једном недељно.Код мене мањи рачуни за струју, чак мањи него 2007. за децембар и јануар. Фебруар је невероватних 9000 динара, што је за 5000 дин мање него прошле године… Рачуни за струју су чиста лутрија, не можеш их предвидети Чп
Потрошња је увек иста, не може рачун за новембар да буде знатно мањи од оног у децембру и јануару… но рецимо децембар-јануарАко се грејеш на струју или ако имаш бојлер... Тешко је неким личним утиском пратити потрошњу осим ако не вирнеш на бројило једном недељно.
Iliti dabogda imao pa nemaoпрелазак на летње рачунање времена овог викенда![]()
Хм... зар није крајем априла?прелазак на летње рачунање времена овог викенда![]()
mrzim pomeranje casovnikaпрелазак на летње рачунање времена овог викенда![]()
сваштаneka sad prebace na letnje vreme i tu ostanu za vjek vjekova amin![]()
svasta da ti kao osoba od nauke misli kako misliсвашта
летње рачунање времена није природно овом поднебљу.
наши неће ништа да одлуче, док не одлучи тамо неко ''тело'' у европи...а они сад имају преча посла од летњег и зимског рачунања времена.
Tooooo, nema pomeranja sata vise!neka sad prebace na letnje vreme i tu ostanu za vjek vjekova amin![]()
Besmisleno je to… u stvati letnje vise odgovara zimi kad je kraci dan, a zimsko vise leti kad je duzi dan. Jer skoro niko viseсвашта
летње рачунање времена није природно овом поднебљу.
наши неће ништа да одлуче, док не одлучи тамо неко ''тело'' у европи...а они сад имају преча посла од летњег и зимског рачунања времена.
дан је увек исти - 24 сата траје.Besmisleno je to… u stvati letnje vise odgovara zimi kad je kraci dan, a zimsko vise leti kad je duzi dan. Jer skoro niko vise
ne radi od 5 pa da mu treba suncano svetlo ujutru...
То је уведено због фабрика, када је већина радила по фабрикама, па да се уштеди на електричној енергији. Сада је бесмислено...дан је увек исти - 24 сата траје.
реч је о трајању обданице и схватила сам да углавном релативно размаженима одговара да им увече касније пада мрак. не схватам какве везе има да ли се обданица завршава у поа осам увече или пола девет....
и не схватам, ако већ постоји ова нелогичност - зашто траје читав месец дуже? никаквог нормалног рационалног објашњења нема за ову административну глупост која траје деценијама.