- Poruka
- 396.678
kod mene zna se..negativa uvek kada pada kisa pa jos i hladno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto si preskocila moj argumentovan post?дан је увек исти - 24 сата траје.
реч је о трајању обданице и схватила сам да углавном релативно размаженима одговара да им увече касније пада мрак. не схватам какве везе има да ли се обданица завршава у поа осам увече или пола девет....
и не схватам, ако већ постоји ова нелогичност - зашто траје читав месец дуже? никаквог нормалног рационалног објашњења нема за административну глупост која траје деценијама.
Уведено је у Немачкој током Првог светског рата, због ратне производње. После су и остали прихватили... а наставило се и у миру.То је уведено због фабрика, када је већина радила по фабрикама, па да се уштеди на електричној енергији. Сада је бесмислено...
Политичке одлуке... И код Енглеза код којих је "нула", је то по месту Гриничу које је на западу земље.pogledaj mapu vremenskih zona
![]()
mi smo celom duzinom i sirinom uvuceni unutar rumunije i grcke a da ne pricam o finskoj ili litvaniji... povuci crtu pa se uveri.
mi smo postali zona koja smo zbog slovenije po istom osnovu po kome je i poljaska ili madjarska...ali mi vise nemamo sloveniju.. mi smo celom sirinom u istocnoevropskoj zoni.
нисам прескочила, него га нисам видела.zasto si preskocila moj argumentovan post?
srbija je od spanije udaljena 3.000 kilomatera i imamo uskladjeno vreme sa njom a ne sa zemljom sa kojom se granicimo.
spaniji jeste nase vreme idealno a nase vreme postaje nama idealno i uskladjeno sa spanskim tek u letnjem racunanju..
ne radi se o lenjosti nego bioritmu..mi smo na silu uvuceni u pogresan bioritam zbog slovenije.
а за шпанију ме заболе како рачунају време.
п.с. и за словенце ме заболе, почев од рачунања времена, па све до ''горења''.
molim te da pojasnis.овај сад је сасвим ок и додатно ме утврђује у томе да ми је природно зимско рачунање времена.
одрасла сам у зимском рачунању времена (не само ја, него одвајкада) и то се краде 7 месеци у години. и немам ништа против да нам се дода (врати) не један, него два сата.molim te da pojasnis.
Када их уче телевизија и интернет... Слажемо се да је стање лоше.него бре реална негатива - колико младих, уморних од седења у школским клупама, наставља да седи у градском превозу, испирајући себи мозак блејањем у екране мобилних телефона...не обраћајући пажњу - и то им УОПШТЕ не пада на памет - да ли постоји неко ко једва стоји поред њих - старац, трудница, особа са штапом....
ма јок. брига их.
у каквом црном свету ће тек они да живе.....
poskupelo grejanje (otprilike 5,50 d po m2)
zivela Srbija
![]()
To je tako evo koliko ja znam jedno 20 godina, a koliko će još biti ko zna, više im se isplati da ih puste tu da žive nego da im daju ko zna koliko stanova za DZ. Sve je to politika opštine i grada...dobro su se presabrali pre nego što su ih tu ostavili...prelep objekat, zgrada stare skole na cukarickoj padini, sada naseljena romima, a okolo gomila djubreta.
Negativa je da sve lepe u vredne stvari pustimo da propadaju.
Pogledajte prilog 1320640
kako se uvek lako upecamo...samo nam bace 'rovca' i svi svuda melju o zadatoj temi.
Eto npr. Gangula...izadje povremeno i 'prospe'neku ideju...
Posto smo uspesnio premestili zoo vrt, sad bustrimo o ceni karte
То је само лоша срећа, не може да се предвиди.dok ne prodju praznici vise ne palim auto...danas sam opet upala u guzvu na gazeli..neki sudar bio..haoss![]()
Penzionerska populacija maloumnika glasa za Vučića, tako da im nikad ne ustajem, neka stoje. A ako im se ne stoji, u svetlu nikad većih penzija, neka idu taksijem.него бре реална негатива - колико младих, уморних од седења у школским клупама, наставља да седи у градском превозу, испирајући себи мозак блејањем у екране мобилних телефона...не обраћајући пажњу - и то им УОПШТЕ не пада на памет - да ли постоји неко ко једва стоји поред њих - старац, трудница, особа са штапом....
ма јок. брига их.
ima nas i mislecih penzionera sinkoPenzionerska populacija maloumnika glasa za Vučića, tako da im nikad ne ustajem, neka stoje. A ako im se ne stoji, u svetlu nikad većih penzija, neka idu taksijem.
То вам је васпитање од кућенего бре реална негатива - колико младих, уморних од седења у школским клупама, наставља да седи у градском превозу, испирајући себи мозак блејањем у екране мобилних телефона...не обраћајући пажњу - и то им УОПШТЕ не пада на памет - да ли постоји неко ко једва стоји поред њих - старац, трудница, особа са штапом....
ма јок. брига их.
Полако и ти ћеш бити једнога дана бити пензионер па ће и други да кажу исто што си написаоPenzionerska populacija maloumnika glasa za Vučića, tako da im nikad ne ustajem, neka stoje. A ako im se ne stoji, u svetlu nikad većih penzija, neka idu taksijem.