Negativa

Uh danas na autoputu u beogradu su se dvojica zakucala jedan u drugog, pa obojica u bakinu, jednu drugu, bili iza mene sve sam gledala u retrovizor. Išli smo oko 120. Videla sam i ko je krivac, da li se to nekome javlja? Oko 16.15 tako nešto
Не пада ми ништа друго на памет него директно звање полиције на 192.

majka danas dobila obaveštenje poštom.
inače, prelom je bio pre godinu ipo dana

IMG_20230419_211458.jpg

Za operaciju kuka se sad ceka 10 godina...
Ајд... не тврдим да сам упућен... Али ми се чини да када буду завршили све разне радове по Клиничком центру - то би требало да помогне по свим питањима? :think:
Знам да су више пута најављивали да ће разне клинике добити по спрат, са свом новом опремом итд., а писало се и о осетно већем броју операционих сала.

Ајд... не тврдим да сам упућен... Али ми се чини да када буду завршили све разне радове по Клиничком центру - то би требало да помогне по свим питањима? :think:
Знам да су више пута најављивали да ће разне клинике добити по спрат, са свом новом опремом итд., а писало се и о осетно већем броју операционих сала.
Surak ima zakazano za 3 godine, pa su onda pomerili na 10 godina… covek ce ostati bogalj, ako ne ispovrtim 6000 evra za operaciju...

meni je ovo cista patetika i silvanje drustvenih mreza.
Ok covek je vrv lokalna legenda, ali brate obucar ... jebeote kao da je pedijatar, oftamolog, kosmonaut ...

daaaaaaj jbt ... ko sve nece tvickati i o cemu :/
Па... пошто је тако мало добрих мајстора, а тај је био добро познат...

Нека се јави онај ко никада, ни у једној процени или мишљењу није погрешио...
ne radi se o proceni, nema tu sta da se procenjuje

radi se o takvim apsurdima i neverovatnim stvarima, zivotnim, koje nam je ova nesrecna vlast nametnula kao normalu, i ljudi iznesu svoj (ili bliznjeg) slucaj i ti kazes - nije/ne desava se i sl
a primeri su svakodnevni i visegodisnji

ne radi se o proceni, nema tu sta da se procenjuje

radi se o takvim apsurdima i neverovatnim stvarima, zivotnim, koje nam je ova nesrecna vlast nametnula kao normalu, i ljudi iznesu svoj (ili bliznjeg) slucaj i ti kazes - nije/ne desava se i sl
a primeri su svakodnevni i visegodisnji
Изгледало ми је чудно да тако нешто постоји... Али, ипак постоји...

Уосталом https://forum.krstarica.com/threads/negativa.289788/post-46857511

meni je ovo cista patetika i silvanje drustvenih mreza.
Ok covek je vrv lokalna legenda, ali brate obucar ... jebeote kao da je pedijatar, oftamolog, kosmonaut ...

daaaaaaj jbt ... ko sve nece tvickati i o cemu :/
zalosno je ovo sto si napisao
da je neka starleta bilo bi u redu jel ?..ali kako je obucar on da je patetika
covek je majstor obucar zanat koji izumire a bio je komsija kod koga su isli svi iz kraja i dalje

zalosno je ovo sto si napisao
da je neka starleta bilo bi u redu jel ?..ali kako je obucar on da je patetika
covek je majstor obucar zanat koji izumire a bio je komsija kod koga su isli svi iz kraja i dalje

da su na vreme doticnog POSTOVALI ne bih ja niti bilo ko komenatarisao lokalnu legendu...
Zaista mislis da su mi "stsrlete" deo dnevnih razmisljanja?
Svasta sa tobom Nina...

Zalosno je sto se ljudi sete nekoga tek kada ode sa ove planete... to je bila poenta moje misli.
Dok si tu svi misle da ces vecno ziveti....pa neces necu necemo....

Back