- Poruka
- 28.777
ja sve racune mogu videti u esanducetu, i to unazad poprilicno...zasto bi stampala?ne znam treba da odštampam racun da bih videla a ja to ne radim vec platim samo sam uporedila prošli put i sada i razlika je 800 din
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sve racune mogu videti u esanducetu, i to unazad poprilicno...zasto bi stampala?ne znam treba da odštampam racun da bih videla a ja to ne radim vec platim samo sam uporedila prošli put i sada i razlika je 800 din
ocekujem i ja..plala sam sada u februaru iznos od prosle godine a kada stigne resenje platim razliku i skidam porez sa grbace do sledece godineono cega se ja plasim, to je porez...za proslu g mi je 14000...a svake g iz nekog razloga mi skace...
i ove g ocekujem
evo sad gledam..kod mene je skocilo oko 300 din.kod mene u oba stana (razlicite lokacije) je poskupelo po 200d u odnosu na decembarski racun, a 300d u odnosu na novembarski.
tada u decembru sam uporedjivala racune, to je bila voda i sve stavke vezane za vodu i kanalizaciju...cini mi se i smece da je skocilo
a sad bez sale...ja mislim da vucko sve nas zeza i da nam se ceri u lice sa clanovima svoje stranke na vaznim polozajima, i da namerno postavlja glave tipa ovo dvoje, pa cuckovic, grcic i ostali..moze mu se da nas zezaНишта се ти не секирај све ће то министар грађевинарства и инфраструктуре горан весић да среди![]()
naravno da nas sve zeza u mozaka sad bez sale...ja mislim da vucko sve nas zeza i da nam se ceri u lice sa clanovima svoje stranke na vaznim polozajima, i da namerno postavlja glave tipa ovo dvoje, pa cuckovic, grcic i ostali..moze mu se da nas zeza
Pogledajte prilog 1310594
cekaj ali na koju foru ti je veci za 800din?pobrkala sam jer nikada nisam gledala specifikaciju
juce sam pogledala detaljno a ne samo iznos,najviše je poskupela voda,kanalizacija,održavanje zgrade,cišcenje ulaza i jos neka sica po 5-10 din
samo voda je uvecana za 400 din.. mi se valjda u zgradi vise kupamo nego stanari u drugim zgradamacekaj ali na koju foru ti je veci za 800din?
to je bas puno.
И код мене је вода увећана... А свакако нисмо комшије. Шта ли се дешава са водомерима?samo voda je uvecana za 400 din.. mi se valjda u zgradi vise kupamo nego stanari u drugim zgradama![]()
Pozitiva je shto tjemo svi umreti...negativa je sto nema vise "pozitive"
![]()
nista , samo redovno poivecanje cenaИ код мене је вода увећана... А свакако нисмо комшије. Шта ли се дешава са водомерима?
mozda neko ima neispravno kazance, cesmu...samo voda je uvecana za 400 din.. mi se valjda u zgradi vise kupamo nego stanari u drugim zgradama![]()
nema ..upravnik zgrade nam je nesto kao Uvemozda neko ima neispravno kazance, cesmu...
Код мене су навели приметно повећање потрошње. За цене не пратим.
sjajna knjiga "covek po imenu Uve" ... nevidjeni namcorsta je to Uve?
mnogi se prepoznaju u njemusjajna knjiga "covek po imenu Uve" ... nevidjeni namcor![]()