причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
не користим млеко јако дуго (скоро 30 година), али ми је било потребно мало за колаче...енивеј, направила сам без млека и одлични су.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро мислиш и предвиђаш...kada poskupi mleko bice ga opet
danas u lidlu obicnog mleka koliko hoces, jedino nema trajnog
polu nestašica je bila smisljeno da bi se povecala cena mleka..sada ce svi da odahnu i kazu..samo neka ga imaДобро мислиш и предвиђаш...
https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/ekonomija/4943237/vlada-srbije-uredba-mleko-cena.html
Влада повећава највишу малопродајну цену млека – максимално 129 динара за литар
Само бих да видим неки ред у свом том поскупљивању.polu nestašica je bila smisljeno da bi se povecala cena mleka..sada ce svi da odahnu i kazu..samo neka ga ima![]()
Најављено је прилично повећење пензија... Видећемо. Надам се да се неће много назадовати.не дижу пензије (и плате) једном годишње зато што нас воле много. очекујем са повећањем да ће да се живи теже него пре. увек је било тако, тако ће и остати.
Slazem seНајављено је прилично повећење пензија... Видећемо. Надам се да се неће много назадовати.
Мада, систем у ком пензије увек расту у процентима није баш најпоштенији. Неко има пензију... неко има двоструко... Разлика ће се само повећавати, а сигуран сам да два поменута једнако морају да једу, да се облаче, дају нешто унуцима...
Треба систем мало ублажити, нека један део буде проценат али нека се дода и један фиксан износ, нпр. 1000 свима па плус неки проценат.
Не знам само на основу чега? Јес' држава прописала ограничења за неке ствари, али ништа више није са ранијим ценама.Cujem u vestima da ce sada a bude i nestašica mesa
тај са 100 хиљада пензије не користи градски превоз, не брини...и таквих пензионера у србији има пар хиљада, не више.Slazem se
Takodje nije fer da svi preko 65 placaju godisnju gsp kartu 400 d (toliko placa i onaj sa 20 i onaj sa 100 hilj penzije)...trebalo bi na osnovu visine penzije da placaju
generali i pukovnici uglavnom...тај са 100 хиљада пензије не користи градски превоз, не брини...и таквих пензионера у србији има пар хиљада, не више.
није тачно.generali i pukovnici uglavnom...
Sta je tacno?није тачно.
тачно је да нису пуковници и генерали са толиким пензијама.Sta je tacno?
Pogresno si infromisana...тачно је да нису пуковници и генерали са толиким пензијама.
Pogresno si infromisana...
Maksimalna penzija u Srbiji je oko 1000 evra, to samo general moze da ima. Ne znam za direktore iz doba Jugoslavije.
Али... то је ограничење за оно што ти држава да.Maksimalna penzija u Srbiji je oko 1000 evra, to samo general moze da ima. Ne znam za direktore iz doba Jugoslavije.
Ima par njih i to je to. E sad IT-jevcima je daleko penzija![]()
Mislio sam na drzavnu zasta postoji statistika...Али... то је ограничење за оно што ти држава да.
Ко жели, а сигурно је да је барем неким имаоцима шестоцифрених плата пало на памет - да уплаћују пензије у приватним фондовима. Тамо ограничења нема, колико платиш, толико у некој размери добијеш у старости.
Пензија може да буде 5000 евра, не постоји препрека за то.