- Poruka
- 131.442
ocigledno je sposobanJa jedino razumem da je ovaj nepismen covek - vlast.
Nista vise nije ni vazno.

cim je takav dogurao dotle

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ocigledno je sposobanJa jedino razumem da je ovaj nepismen covek - vlast.
Nista vise nije ni vazno.
Не знам. Очигледно никада нисам био у тако лошим просторима.svasta od tebe. Zar ne znas kako covek moze da oboli ako zivi gde je vlaga/udise budj?
Има он једну особину врло изражену и извежбану, али не могу да је опишем јер бих нарушио јавни морал.ocigledno je sposoban
cim je takav dogurao dotle![]()
Тако се код њега говори. Нисам изненађен да такав неко постоји.ovo mora da je matrix..![]()
znaci svi koji znamo - bili smoНе знам. Очигледно никада нисам био у тако лошим просторима.
ljudi, sta se desava sa @~Kiki~ , jel zna neko?Prokisnuo mi krov... Pogledajte prilog 1209825
Ja išla u Lindu da kupim maslac,a kupila sve sem njega.500 dinara 200g običnog maslaca...ej 500 dinara![]()
Hoće to...kod mene redovnoJa išla u Lindu da kupim maslac,a kupila sve sem njega.
Moraću da zapisujem
Sad kad si napisao,setila sam se da nisam kupilaHoće to...kod mene redovno![]()
i meni se ti desava.Ja išla u Lindu da kupim maslac,a kupila sve sem njega.
Moraću da zapisujem
Чудио сам се шта толико раде на том делу, зашто се праве водоравне површине итд. а сада ми је сасвим јасно. На косој површини не можеш да имаш башту кафића, мораш да имаш равну, па макар у пар степеника.
Plaćaju strujušta rade tamo ?
Утисак ми је да смо ми прилично неуредни по многим питањима, па трчимо у последњем моменту... Не бих рекао да то раде гласачи само једне странке.kilometarski red vozdovih glasaca ispred edb u masarikovoj
pa sto onda komentarisesМада откуд знам, нисам видео наведени случај.
ili nisu imali pare da palte ranije?Утисак ми је да смо ми прилично неуредни по многим питањима, па трчимо у последњем моменту...
Имали су. Пензије су уредно стигле 10ог.ili nisu imali pare da palte ranije?