- Poruka
- 28.783
uvek me oblije neka plima sramote i blama kad se pojavi ova likusa...a ekstra sto predstavlja vrh ove jadne zemlje..
Odmah za njom je vulin...
Posle svi ostali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uvek me oblije neka plima sramote i blama kad se pojavi ova likusa...a ekstra sto predstavlja vrh ove jadne zemlje..
a o cemu se radilo?Šalteruša na Klinici za dermatologiju se dere na dedu od 90 godina:
"Čitate li vi šta piše ovde?"
Sramota i bezobrazluk!
Обавештеност није манаEvo ja se šalio za FSB kad ono
a stvarno joj je akcenat ruski ...i izbacili su nebulozu sa ministrstvom, ko je ovo smišljao nije video Nemačku a kamoli živeo tamo.
@FSB i Putina
Obrazovanje u Nemačkoj je u juridikciji pokrajina ne savezne vlade btw![]()
Evo ja se šalio za FSB kad ono
a stvarno joj je akcenat ruski ...i izbacili su nebulozu sa ministrstvom, ko je ovo smišljao nije video Nemačku a kamoli živeo tamo.
@FSB i Putina
Obrazovanje u Nemačkoj je u juridikciji pokrajina ne savezne vlade btw![]()
a o cemu se radilo?
Pitanje,da li čovek dobro cujeNe znam, izlazila sam iz klinike, a taj šalter se nalazi baš pored ulaza/izlaza.
Ona je držala neki papir i drala se na njega, ali bukvalno. On je pokušavao nešto da kaže - bezuspešno...
Ако је и он истовремено покушавао нешто да каже... Не изгледа као да је добијао одговор на оно што пита.Pitanje,da li čovek dobro cuje
bas tako..ja sam imao neki poslovni sastanak i jedan od likova je imao porblem sa slusnim aparatom i zamolio me je da se derem da bi me cuo..Pitanje,da li čovek dobro cuje
bas tako..ja sam imao neki poslovni sastanak i jedan od likova je imao porblem sa slusnim aparatom i zamolio me je da se derem da bi me cuo..
kolege su svremena na vreme kucali na vrata od kancelarije da provere sta se desava, zasto se derem na starijeg coveka
nego kiki nesto izigrava a nema pojma ni sta je bilo.
kiki nemas pojma sta se desilo
postoji lepa narodna izreka
pretpostavka je majka svih nesporazuma
a ti preterano pretpostavljas.
Ja sam čula deo razgovora, nisi ti! Upravo zato što sam čula samo deo nisam htela da razvlačim temu iako znam šta je rečeno,
ali bez obzira šta je u pitanju, ne može i ne sme zdravstvena radnica da se dere na pacijenta!!!
moze ako pacijent slabo cujeJa sam čula deo razgovora, nisi ti! Upravo zato što sam čula samo deo nisam htela da razvlačim temu iako znam šta je rečeno,
ali bez obzira šta je u pitanju, ne može i ne sme zdravstvena radnica da se dere na pacijenta!!!
Šta je iznadProkisnuo mi krov... Pogledajte prilog 1209825
ja sam 100kg secerko , kasnis ... gde je mleko bre?ali nasao sam kilo secera![]()
Па како да замислим слатки доручак типа качамак/млеко/шећер - без млека?odrasle osobe i ne treba da piju mleko..ne pijem ga ni ja..koristim ga samo za kuvanje i kolace kada mi treba