Negativa

Lijevo Proja, desno Milan. I sve je kul dok je Milan desno. Milan ozbiljno ide lijevo. Nece cak ni da chatuje sa mnom, samo chat. Ja povrjedila Odina? Znas sta je najgore u svemu, sto uvijek mora neko biti povrjedjen.

Evo ja se šalio za FSB kad ono :rotf:

a stvarno joj je akcenat ruski ...i izbacili su nebulozu sa ministrstvom, ko je ovo smišljao nije video Nemačku a kamoli živeo tamo.

@FSB i Putina :mrgreen:

Obrazovanje u Nemačkoj je u juridikciji pokrajina ne savezne vlade btw :D

Realno, više ima niški no ruski akcenat.
E sad, to da li je istina ili ne, to neka istraži MOSAD :malav:
ali je činjenica da su na zapadu žestoko počeli sa tim stvarima... nemaju ljudi ćerku i sina nego dvoje dece,
mala deca mogu sama da odluče šta će biti, itd...itd...

Pitanje,da li čovek dobro cuje
bas tako..ja sam imao neki poslovni sastanak i jedan od likova je imao porblem sa slusnim aparatom i zamolio me je da se derem da bi me cuo..
kolege su svremena na vreme kucali na vrata od kancelarije da provere sta se desava, zasto se derem na starijeg coveka :rotf:

nego kiki nesto izigrava a nema pojma ni sta je bilo.

bas tako..ja sam imao neki poslovni sastanak i jedan od likova je imao porblem sa slusnim aparatom i zamolio me je da se derem da bi me cuo..
kolege su svremena na vreme kucali na vrata od kancelarije da provere sta se desava, zasto se derem na starijeg coveka :rotf:

nego kiki nesto izigrava a nema pojma ni sta je bilo.

Ne izigravam ja ništa!!! :evil:
Ti si taj koji si najpametniji i uvek imaš pravi odgovor na sve, zar ne?
Čovek je čuo, nije gluv, jer je pokušao da joj odgovori ali ga je ona presekla tim dranjem!
Nije zvučala kao neko ko želi da pomogne,
naprotiv, ona je ljuta jer se dekica eto usudio da joj kvari prepodnevno džabalebarenje!!!

kiki nemas pojma sta se desilo
postoji lepa narodna izreka
pretpostavka je majka svih nesporazuma
a ti preterano pretpostavljas.

Ja sam čula deo razgovora, nisi ti! Upravo zato što sam čula samo deo nisam htela da razvlačim temu iako znam šta je rečeno,
ali bez obzira šta je u pitanju, ne može i ne sme zdravstvena radnica da se dere na pacijenta!!!

Prokisnuo mi krov...
samo.gif

Ja sam čula deo razgovora, nisi ti! Upravo zato što sam čula samo deo nisam htela da razvlačim temu iako znam šta je rečeno,
ali bez obzira šta je u pitanju, ne može i ne sme zdravstvena radnica da se dere na pacijenta!!!

ali pacijent uglavnom glasnije prica i po difoltu moze da se izivljava nad "medicinskom salterusom" jel ?

Ја купих јуче литар у максију, мада је било много мање млека него обично. Пар дана пре тога га није било.

Back