Negativa

svuda se mogu videti 'lepi' primeri nesposobnih a nezamenjivih sefova koji godinama sefuju i postavljajuci svoje podsefove doprinose urusavanju 'firme'...ali i dalje sibaju po svom nahodjenju, iako je vise nego ocigledno da su nesposobni u da su sve upropastili....
a tek ako im se skrene paznja, e onda tek prorade kompleksi i sujeta.

budibogsnama kakvi su to likovi:pop:

koliko sam video kad sam isao na lesce, imaju problem parkiranja..malo prostora, puno automobila, ne znam da li su pravili garaze ispod zgrada,ali sumnjam

i daleko je brate...

Imaju podzemne garaže, to nije problem, ali je toliko zgrada da je to nenormalno, plus se sređuje teren za nove...
Koliko sam videla samo oni na višim spratovima zaista imaju lep pogled na Dunav, jer one zgrade ispod zaklanjaju pogled ovima na nižim spratovima. Između zgrada veoma malo prostora i nemaju ništa, parkić, mobilijar za decu...niti tu ima prostora da se to naknadno napravi jer je sve krcato.

Što se tiče daljine, pa i nije toliko daleko, od Lešća do centra imaš 7km.

Zemun je 12km od centra...

svuda se mogu videti 'lepi' primeri nesposobnih a nezamenjivih sefova koji godinama sefuju i postavljajuci svoje podsefove doprinose urusavanju 'firme'...ali i dalje sibaju po svom nahodjenju, iako je vise nego ocigledno da su nesposobni u da su sve upropastili....
a tek ako im se skrene paznja, e onda tek prorade kompleksi i sujeta.

budibogsnama kakvi su to likovi:pop:
Pridaju sebi previše važnosti
Čim dobiju funkciju,polete
A puno ima ulizica,koji podgrevaju njihovu sujetu.

Imaju podzemne garaže, to nije problem, ali je toliko zgrada da je to nenormalno, plus se sređuje teren za nove...
Koliko sam videla samo oni na višim spratovima zaista imaju lep pogled na Dunav, jer one zgrade ispod zaklanjaju pogled ovima na nižim spratovima. Između zgrada veoma malo prostora i nemaju ništa, parkić, mobilijar za decu...niti tu ima prostora da se to naknadno napravi jer je sve krcato.

Što se tiče daljine, pa i nije toliko daleko, od Lešća do centra imaš 7km.

Zemun je 12km od centra...
problem je povezanosti ako nemas kola.
autobusi su retki i krcati..par puta sam na lesce isao i autobusom i uvek je bio pun

a problem tog naselja je isto stalno brate tamo duva..osecam da zimi nose cigle u dzepovima :D

problem je povezanosti ako nemas kola.
autobusi su retki i krcati..par puta sam na lesce isao i autobusom i uvek je bio pun

a problem tog naselja je isto stalno brate tamo duva..osecam da zimi nose cigle u dzepovima :D

Samo jedna linija, Slanački put je uzak, a ne vidim da postoji mogućnost proširenja, tako da će možda biti bolje kad se napravi most preko Huje...jer će se tada rušiti dobar deo naselja...

Duva, a? :malav:

Nigde,ni jedne reči,o hiljadama ljudi na ulicama Beograda,i protestu.Litija protiv tzv parade ponosa u septembru.
Ćuti Pink,ćuti N1.
Kad svi imaju istog gazdu,tako to biva
odavno je moj radule rekao za n1 da nisu nista drugaciji od nasih ostalih medija.
stvarno, sve ok sto rade kao drugi.
Odvratni su u paketu, odavno uopste ne gledam tv

odavno je moj radule rekao za n1 da nisu nista drugaciji od nasih ostalih medija.
stvarno, sve ok sto rade kao drugi.
Odvratni su u paketu, odavno uopste ne gledam tv
Моја количина телевизије на дан је око сат времена Националне географије, Дискаверија или Хисторија, где се већ нађе нешто занимљиво.
Чак и ту имам примедбу да је квалитет знатно опао.

Нисам сео да гледам вести већ неких 20 година - а сматрам се сасвим добро обавештеним.
Уместо да ме нервирају премонтиране водитељке и којекакви гости - читам шта ме занима. Слова су објективна. Могу да читам којом год брзином хоћу, да поновим по потреби, савршено решење.

10000,ljudi na ulici,a svi se prave slepi i gluvi
Е... само да се не би измерило шта знају и имеју - највећи страх од тога.

Шачица вриштаваца (било које стране, све је то исто) прави велику буку али они заступају само себе, никога више.

Виђао сам толико пута протестне шетње... па ником ништа. Буде једна шетња и то је то. "Ала смо им рекли" је најдаљи домет свега тога. Кере лају, каравани пролазе.

Да не би неко кренуо да виче: "Уа, вођа! Има да протествујемо док не даш оставку и ти и премијерка коју си довео и која нас нервира" ?

Немо' да неко буде увређен, али цела организација и парадера и "љутих протестаната" је дело власти. Замајавају нас са безначајностима, само се љуте што нам носеви нису већи, да нас лакше вуку за исте.

FaKCTsJWQAApdOw.jpeg

Nigde,ni jedne reči,o hiljadama ljudi na ulicama Beograda,i protestu.Litija protiv tzv parade ponosa u septembru.
Ćuti Pink,ćuti N1.
Kad svi imaju istog gazdu,tako to biva
РТС јавља...
https://www.rts.rs/page/stories/ci/...ri-protesti-blokade-sastanak-premijerka-.html

Ратари блокирали оба излаза из Панчева за Београд, почео састанак са премијерком​

Не знам да ли су пустили на тв, али ово стоји на почетку насловне стране сајта.

Pamtim kiša i oluja i nevremena za ovih 45 godina života i nije da nije bilo tu i tamo nekog začepljenja i mini jezeraca kod podvožnjaka, ali ovo što se dešava zadnih par godina je suludo. Bukvalno svaki jači pljusak napravi Beograd na vodi čak i na ravnom po celom gradu. Rezultat onih silnih rekonstrukcija i umeća SNS preduzimača i "investitora" koji su u svojoj genijalnosti začepili kišnu kanalizaciju ili zaboravili da ista treba da postoji.

viber_slika_2022-08-21_13-20-06-715.jpg

Rođena sestra mi je nastavnik u školi u Berlinu a i majka devojčice koja ide u osnovnu školu...zacenila se od smeha kada je pročitala ovo na tw...ovo je bullshit klasičan...i to ono vrhunski glup
Kakva crna uredba ministarstva jbt...i to na kućnu adresu roditelju. Pa koliko treba biti naivan pa verovati u ovo, mislim pobogu @~Kiki~ ja sam mislio da si ti ozbiljna žena :lol:
Ova je ruskinja 100%, FSB preuzima trolovanje :mrgreen:

Rođena sestra mi je nastavnik u školi u Berlinu a i majka devojčice koja ide u osnovnu školu...zacenila se od smeha kada je pročitala ovo na tw...ovo je bullshit klasičan...i to ono vrhunski glup
Kakva crna uredba ministarstva jbt...i to na kućnu adresu roditelju. Pa koliko treba biti naivan pa verovati u ovo, mislim pobogu @~Kiki~ ja sam mislio da si ti ozbiljna žena :lol:
Ova je ruskinja 100%, FSB preuzima trolovanje :mrgreen:

Jesam ozbiljna nisam savršena, čak ni ja :rotf:

Back