- Poruka
- 28.783
Ladno....da je vesic 'u gradu', on bi vec smlacio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Будалу не мораш да тражиш, сама се јави...Ladno....da je vesic 'u gradu', on bi vec smlacio.
Pogledajte prilog 1225103
šta mu se desilo? nekako je naglo prop'o.Ladno....da je vesic 'u gradu', on bi vec smlacio.
Pogledajte prilog 1225103
Super nam jeсамо кукатезима па зима....увек је у септембру било неколико хладних дана....и увек није било грејања и шта ћемо сад....
а кад је врућина - кукамо што је врућина...![]()
sve je propalo, al vesara niješta mu se desilo? nekako je naglo prop'o.
bole ruke kad se muze krava ali ne boli kad se muzu stanovnici SrbijeMleko u kesi 'zapis tare' pre neki dan kupih i okacih na forumu, tad ga platih 92 d, jutros 119,99...ista radnja
Zivela Srbija.
![]()
a trajno mleko kravica bilo je 2,8 masnoce a sada je 2,5 ..smanjena masnoca po vecoj ceniMleko u kesi 'zapis tare' pre neki dan kupih i okacih na forumu, tad ga platih 92 d, jutros 119,99...ista radnja
Zivela Srbija.
![]()
pijaca mi nije pala na pamet..bila sam u veru a trebalo mi je mleko i uzela sam 1 litar ovog na slici ..Imas u radnji na kalenicu (onaj red ka ulici m.gorkog), na staklu radnje je devojka u narodnoj nosji...
e tu imas dugotrajno Granice i Moje stado a u kesi ima Zapis Tare
Могли су да спроведу одвод свих клима у један мали канал који би се прикачио на фасаду... Али се треба сетити...
Ако сам разумео, ради се о нечему у Новом Саду... Ова сподоба говори као да се добацује са брда на брдо, негде где цивилизација још није стигла. Велика срамота за Нови Сад који је једно од најкултурнијих места код нас.zivela napredna Srbija!
https://vm.tiktok.com/ZMF8TadBq/
Ja jedino razumem da je ovaj nepismen covek - vlast.Ако сам разумео, ради се о нечему у Новом Саду... Ова сподоба говори као да се добацује са брда на брдо, негде где цивилизација још није стигла. Велика срамота за Нови Сад који је једно од најкултурнијих места код нас.
Не разумем се толико да бих тачно погодио где је родно место ове сподобе, али оно је од Новог Сада удаљено барем 300 километара правом линијом.
Poenta je koliko nikog od stanara nije briga, a nije briga ni upravnika zgrade.Могли су да спроведу одвод свих клима у један мали канал који би се прикачио на фасаду... Али се треба сетити...
Ма неће бољке, али имаће проблем са фасадом.Poenta je koliko nikog od stanara nije briga, a nije briga ni upravnika zgrade.
Valjda ce se trgnuti kad vec budu navukli bolestinu od vlage
svasta od tebe. Zar ne znas kako covek moze da oboli ako zivi gde je vlaga/udise budj?Ма неће бољке, али имаће проблем са фасадом.
ovo mora da je matrix..zivela napredna Srbija!
https://vm.tiktok.com/ZMF8TadBq/