NEED FOR SPEED

Normalno, ili ga nisi dovoljno nasarao u graphic shopu, ili nisi otkrio jos neke shopove u Beacon Hillu i sl. ili nisi odradio URL voznje. Igra je sjajna! Koji Vam je najtezi deo??? Mene je onaj DRIFT nizbrdo u 3 stage-u smorio maximalno!!! Pozdrav i samo se vozajte! :o

Nastavi da se vozis nesto ce doci... i poboljsaj visual effect... (naljepnice, mjenjaj boju kola, rims...) a nemoguce je da si pobjedio svakog lika na ulici :roll: jer ih ima mali milion i cim pobjedis jednoga pojave se 4 nova... :evil: 8) :evil:

ako sledeci bude und.. pocecu da mrzim igru.. sto se patite s'tim budzenjem inace kad nikad nece izgledati kao...
Mercedes_SLC_by_husseindesign.jpg

OSAM!!! Brateee... ja sam odavno prestao da ih brojim, cek da vidimo mislim da nisi u pravu:
Porsche Unleashed je bio petica, pa je posle njega bio Hot Pursuit 2 kao sesti, pa Underground sedmi i osmi mu padne Undergorund 2.
Znaci cekamo devetku. Cenim da ce sigurno biti std. NFS, ja bi voleo High Stakes 2 najradije. :lol:

Znate, bio je i NFS Motor City (izašao negde 2001), koji je samo online igra. Auti su bili iz razdoblja od 1930 do 1970, a mogli su se budžiti novim delovima slično poput Undergrounda 2. Novac u igri se zarađuje trkajući se sa drugim online igračima, a posle se koristi za kupovinu novih delova ili boljih automobila.
Mada, nisam igrao....

ne ser& ima i onaj citerski auto jos iz dvojke... verujem da je bila dobra igra :(
2001 sam koristio Rokvell-ov modem koji se najbolje pokazao u vreme praznika (nova godina je najbolje pristajala rafalnom pucanju veze)... stvari su sad malo bolje ali opet nam nesta ne dostaje... s3ru na RADIU o steti koju pirati nanose proizvodjacima softwera... mozda opet uvedu neki zakon... :!: :!: :!: zakon je ipak 80$ za HL2/s3rem ti se u carapu/ :!: :?:

Potpuno se slažem sa Pandemonium-om. Underground 3 bi bio logičan nastavak samo za smrdljivi Electronics Arts kome je 'nešto' zinulo za pare i koji uopšte ne sluša želje igrača kao npr. Blizzard. Ali dobro FIFA je izgubila od Pro Evolution Soccera valjda će se naći dostojan rival i na polju arkadnih vožnji. Midnight Run 3 maybe...

U svakom "gradu" imas barem tri ona tripa da moras da se slikas za DVD a da bi te zvali iz casopisa moras da sredis kola do stadijuma 5.0 6.0,zavisi od grada...Stisni T i idi na kraj izbacice ti koji stadijum nisi dostigao i kad sredis kola do maksimuma izbacite ti poslednji URL kad odvozas to otvorice ti nove trke...

rnjakjv:
Presao sam trideset i neki procenat ove igrice,ali ne znam sta dalje.Naime,nema vise ni jedne trke,ni na mapi,a ni neke "skrivene".Sta da radim? :?: :!: :?: :!: :?:

Znaci brate svi smo nailazili na takav problem manje vise i ja sam je zakuco pa ti mogu reci da su momci koji ti govore da moras da podignes svoje zvezdice (F4) da bi privukao sponzora koji ce ti otvoriti nove rede. A kada neko predje celu NFS Underground 2 onda tek moze da je poredi sa prvim delom, zar ne? Ja ti predlazem da da koristis tri automobila:Pezo 306, Audi TT i na kraju Nisana 350Z. Sto se tice mojih omiljenih driftova najvise cete uzeti sa malim kolima kao sto je Audi TT i sto brze se krecete veci je drift znaci kroz to spustanje nizbrdo nikako sporo!Posto je meni ta reda dosla dok sam vozio Nisana ja sam se vratio u garazu ili bese car lot i uzeo ponovo svog Audija TT i sa njim presao Driftove pa se ponovo vratioo na Nisana. Da ne bude zabune ne uzimam ja novog Audija TT vec istog onog kojeg sam ostavio da se odmori :wink:

Neznam dali ste već upoznati, ali sledeći nastavak će nositi naziv Need for Speed: Most Wanted.
Igra se ugratko može opisati kao mešavina Undergrounda i Hot Pursuit-a. Znači upravo ono što se i očekivalo - sada će nas moći vijati i pajkani. Na raspolaganju biće preko stotinu vozila, ulice i misije biće mnogo pažljivije dizajnirane, tako da će omogućiti mnogo luđa vožnja i akrobacije pri bežanju od murije. Pretpostavljam da će se auti opet moći budžiti, mada nisam o tome još ništa pročitao. I jedna važna stvar - sve trke će se voziti danju, što je po meni mnogo bolje, jer verujem da je i vama dosadilo trkanje pod neonskim svetlom.
Igra treba izaći (krajem) ove godine.

Daj ne budi tako strog... imao je NFS svoje manje-više slavne dane, ali činjenica je da ga svi pomalo volimo, jer trenutno nema bolje arkadne vožnje ni na jednoj platformi. :)

Imam neki osećaj da će Most Wanted biti puni pogodak. Jer to će biti upravo ono što se tražilo - uzeti sve najbolje odlike prethodnih nastavaka i uneti ih u jednu igru.
Inače biće osam modova igranja, i to:

Multiple point races
Toll booth races
Speed trap photos
Outrun
Outrun best route
Circuit
Sprint
Knockout

I ne izgleda nešto impresivno za sada, ali treba videti realizaciju.

wordexclus157213l.jpg

btw - ako je neko možda video neke screenshotove, neka viče...

Back