NEED FOR SPEED

Aha, oko stotinjak modela + vožnja samo po danu... već sam nešto bio pričao o igru negde pre mesec dana. Tada je i procurila vest o tom nastavku, a tek je sad nedavno i zvanično objavljena. :)

Daj ne sery.... kako dobro izgleda slika.... ne mogu da verujem, samo sam je video, i odma nalozio.... odakle ti ta slika??? ima jos??? gde moze da se sazna nesto vise o tome, da li ce murija biti ukljucena, da li je grad bolji negu u NFSU2??? gde mi je nekako mnogo siv, oni obicni automobili su mnogo jadni, a trkacki po ulicama se ponavljaju... bas troolo...
JoooooooJJJJ koliko sam srecan.... Ma sigurno ima i murije, ali kako dobro izgleda taj BMW... STRASNO.... Nisi trebao ovo da kazes ovako javno, sada stekam kes da maximalno sredim masinu, dok ne izadje, samo se nadam da je necu preci za par dana, jer kada sednem, ne znam da stanem.... jos ako kupim volan... Joojjjj bre... ma necu da razmisljam u opste o tome... sada necu moci da spavam... :D :D :D

Kupam_se_go:
Daj ne sery.... kako dobro izgleda slika.... ne mogu da verujem, samo sam je video, i odma nalozio.... odakle ti ta slika??? ima jos??? gde moze da se sazna nesto vise o tome, da li ce murija biti ukljucena, da li je grad bolji negu u NFSU2??? gde mi je nekako mnogo siv, oni obicni automobili su mnogo jadni, a trkacki po ulicama se ponavljaju... bas troolo...
JoooooooJJJJ koliko sam srecan.... Ma sigurno ima i murije, ali kako dobro izgleda taj BMW... STRASNO.... Nisi trebao ovo da kazes ovako javno, sada stekam kes da maximalno sredim masinu, dok ne izadje, samo se nadam da je necu preci za par dana, jer kada sednem, ne znam da stanem.... jos ako kupim volan... Joojjjj bre... ma necu da razmisljam u opste o tome... sada necu moci da spavam... :D :D :D
slika je sa jednog norveskog sajta i jedina je...ali cu videti da slucajno ne postoji jos neka. :wink:

Zanima me da li mi treba neki poseban dodatak za NFSU2 da bi mogao da se igra u LAN-u jer sam to pokusavao 10000000 puta i truba. Bio sam povezan sa drustvom u mrezu, mreza setovana, ali truba.
Ako ima neki patch ili crack, voleo bih da znam tu misteriju. :)

Znaci isti problem sam imao i ja, cak smo 5 kompova umrezili, kad ono nista. Jedan moj ortak je posle otisao na njihov sajt i tamo pitao...neku podrsku...oni su rekli da to ne bi trebalo da se desava (to,da ne mozes da hostujes), ali nije pitao da li treba original. E, sad da li to moze da se sredi sa nekim patchom... Znam kad se konektujes na net opusteno se prikljucis njihovom glavnom serveru, tu mozes da igras, ali ostali u mrezi...

da li je moguce da ste tek sad culi za most wanted...ja san citao u gameru...odavno...mislim da sam cuo za most wanted posle undergrounda1...to je kao fora trebalo da bude nastavak.
ako mi ne verujete potrazicu broj gamera pa cu da vam dokazem...

Sith Lord:
da li je moguce da ste tek sad culi za most wanted...ja san citao u gameru...odavno...

U pravu si. Ja se secam da su na hrvatskom newsu o toj igri pricali jos pre pola godine. To sam siguran.

P.S.
Jedno slicno pitanje.
Sta je to NFS Motor City? Jel to neka igra iz serijala NFS? i da li je vec izasla posto sam i o njoj nesto nacuo na newsu a nemam pojma jel nova, stara ili jos nije ni izasla

Back