DabaMAN
Aktivan član
- Poruka
- 1.963
Aha, oko stotinjak modela + vožnja samo po danu... već sam nešto bio pričao o igru negde pre mesec dana. Tada je i procurila vest o tom nastavku, a tek je sad nedavno i zvanično objavljena. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

slika je sa jednog norveskog sajta i jedina je...ali cu videti da slucajno ne postoji jos neka. :wink:Kupam_se_go:Daj ne sery.... kako dobro izgleda slika.... ne mogu da verujem, samo sam je video, i odma nalozio.... odakle ti ta slika??? ima jos??? gde moze da se sazna nesto vise o tome, da li ce murija biti ukljucena, da li je grad bolji negu u NFSU2??? gde mi je nekako mnogo siv, oni obicni automobili su mnogo jadni, a trkacki po ulicama se ponavljaju... bas troolo...
JoooooooJJJJ koliko sam srecan.... Ma sigurno ima i murije, ali kako dobro izgleda taj BMW... STRASNO.... Nisi trebao ovo da kazes ovako javno, sada stekam kes da maximalno sredim masinu, dok ne izadje, samo se nadam da je necu preci za par dana, jer kada sednem, ne znam da stanem.... jos ako kupim volan... Joojjjj bre... ma necu da razmisljam u opste o tome... sada necu moci da spavam...![]()
![]()
![]()

) ali ne znam sta sa njim treba da se radi, ima kao neko objasnjenje ali nista ne kontam!!!Sith Lord:da li je moguce da ste tek sad culi za most wanted...ja san citao u gameru...odavno...