kad voziš džip, to je kao da voziš tramvaj...
skreće kad i kako on hoće, a o kočenju i ne razmišljaš
skreće kad i kako on hoće, a o kočenju i ne razmišljaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste,sve si u pravu al samo si zaboravio da napomenes da je ZABAVAN.RaiKkonen 911:NFSU2: arkada, grafika-nasminkana od nfs5 porsche unleashed, zvuk prosecan, nerealan, (lep doduse), fizika-0, izbor auta-0.Koje razocarenje.
saradnik:Imam problem sa instalaciom NFS U2, instaliram, krekujem i kada hocu da pokrenem igricu pojavi mi prozor gde ima send error report i don`t send ...
Iznad je obrazlozenje ali ja ne mogu da shvatim o cemu se radi :
speed2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience ...
Inace komp mi je pentium 4, 512 rama,2 GHz GForce4 graficka ... Da nije slucajno do drajvera od graficke ili nesto drugo ...
Meni su simulacije mnogo gotivnije od arkada al nfsu2 mi se bas svideo,nemam pojma sto :?RaiKkonen 911:Ne bih ja pljuvao po nfs da mi je zabavan ovaj EXPANSION.Ali ko nije igrao nfs ili nfsu ranije, opet je odlicna igrica.(i ko nije 100% za SIMULACIJE) :wink:
Tu si u pravu,ja trenutno igram flatout ali imam 1 probFaXcooL:Nije bilo loshe, ali ti vremenom dosadi. Npr, meni, kada sam imao oko 70%, posle toga sam igrao samo onako radi reda, tek da vidim kako se zavrshava igra..
ovremeno se komp restartuje u sred igre iz cista mira? :?Čim dogradiš sve do kraja igra postaje malo smarajuća. EA je trebao malo više da se potrudi da učini igru interesantnom do samoga kraja.FaXcooL:Nije bilo loshe, ali ti vremenom dosadi. Npr, meni, kada sam imao oko 70%, posle toga sam igrao samo onako radi reda, tek da vidim kako se zavrshava igra..

DabaMAN:Čim dogradiš sve do kraja igra postaje malo smarajuća. EA je trebao malo više da se potrudi da učini igru interesantnom do samoga kraja.FaXcooL:Nije bilo loshe, ali ti vremenom dosadi. Npr, meni, kada sam imao oko 70%, posle toga sam igrao samo onako radi reda, tek da vidim kako se zavrshava igra..
Jel znate šta fali undergroundu 2? Bezanje od pajkana u stilu Hot Pursuit-a. 8) Zamislite samo, ceo grad na raspolaganju a tebe vija murja ! E to bi tek bila igra.

rnjakjv:Nema ni jedne trke ni na World Map-u.
FaXcooL:rnjakjv:Nema ni jedne trke ni na World Map-u.
!!! To je nemoguce jer si i sam rekao da imas 30+ %. Pogledaj sta ti je completed a sta ne.
Mozda je samo greska u tom "brojacu" sto pokazuje procente...marco3dx:ti imas verovatno jedan veeeeliiiki BUG u igri...