NEED FOR SPEED

saradnik:
Imam problem sa instalaciom NFS U2, instaliram, krekujem i kada hocu da pokrenem igricu pojavi mi prozor gde ima send error report i don`t send ...

Iznad je obrazlozenje ali ja ne mogu da shvatim o cemu se radi :

speed2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience ...

Inace komp mi je pentium 4, 512 rama,2 GHz GForce4 graficka ... Da nije slucajno do drajvera od graficke ili nesto drugo ...

PROBAJ DA IZVADIS JEDNU MEMORIJSKU KARTICU (256 Mb) pa onda instaliraj igricu.Kada instaliras igricu ti posle vrati drugu memoriju. :wink:

Hmm.. mozda zato sto su 'pozajmili' foru od GTA serijala a? :)

Nije bilo loshe, ali ti vremenom dosadi. Npr, meni, kada sam imao oko 70%, posle toga sam igrao samo onako radi reda, tek da vidim kako se zavrshava igra..

FaXcooL:
Nije bilo loshe, ali ti vremenom dosadi. Npr, meni, kada sam imao oko 70%, posle toga sam igrao samo onako radi reda, tek da vidim kako se zavrshava igra..
Čim dogradiš sve do kraja igra postaje malo smarajuća. EA je trebao malo više da se potrudi da učini igru interesantnom do samoga kraja.

Jel znate šta fali undergroundu 2? Bezanje od pajkana u stilu Hot Pursuit-a. 8) Zamislite samo, ceo grad na raspolaganju a tebe vija murja ! E to bi tek bila igra.

DabaMAN:
FaXcooL:
Čim dogradiš sve do kraja igra postaje malo smarajuća. EA je trebao malo više da se potrudi da učini igru interesantnom do samoga kraja.

Jel znate šta fali undergroundu 2? Bezanje od pajkana u stilu Hot Pursuit-a. 8) Zamislite samo, ceo grad na raspolaganju a tebe vija murja ! E to bi tek bila igra.

E brate, onda kada je igra izasla, svi koji je jos nisu probali pitali su me to, dakle : "'el moze da te juri milicija?". Znaci izgleda da stvarno fali...

Ko zna... mozda u nekom trecem delu :)

trkaj se sa likovima koji se vozaju po ulicama jednog ces da pobedis i on ce ti dati da ides da juris za neki deo ili nesto i kada stignes onda ce da se otvore nove trke to je meni bilo isto a igru sam presao sa 75% predjenosti

I ja sam igru prešao sa 68%.
22.gif

Back