NEED FOR SPEED

Kad_LupimLupim:
Jel imas SP2 instaliran? Probaj kopiju na nekoj drugoj masini, ako radi vrlo je moguce da ti SP2 pravi problem.

Nemoguce da je SP2 uzork toga... Ja imam SP2 i iscepao sam NFS do kraja i to bez i jednog problema! Dkale mnogo je mala verovatnoca da js SP2 u pitanju!

@ cages

I ja tipujem na neispravnu kopiju. Mozda CD nije lepo narezan ili je ostecen. Treba da se proveri.

Hmmm Sa istim diskovima sam instalirao igricu jos na 3 komp i njima super radi ali mene nece... Ono sto sam primetio pri instalaciji meni se pojavi upozorenje da nemam directx 9c a kod njih se to upozorenje nije pojavljivalo tako da sam resio da skinem directx 9c i da vidim da li ce posle toga praviti probleme... (Ja sam mislio da pri instalaciji on instalira i directx 9c ali vidim da to nije slucaj)

Kad_LupimLupim:
Cudno se ponasa SP2, zavisno od konfiguracije do konfiguracije i instaliranog software. Od svakog ko se usudio da stavi SP2 sam cuo drugi problem. Ali je cinjenica da su se svi problemi pojavili posle instalacije SP2.

Udaljili smo se sa teme, al moram da kazem opet ono sto sam rekao 10000 puta a to je da SERVICE PACK 2 treba da se instalira na svez Windows Xp ili da se splistrijmuje u XP (integrise). Ko uradi suportno ko zna sta sve moze da ga strefi... :roll:

Ma kakve sifre brate... pogledaj ovo :

FaXcooL:
trainer.JPG

http://www.wogaming.com/trainers/nfsu2/nfsu2-trn10.zip

8)

Ja imam problem sa NFS Underground 2,prekopirao sam ga sa originalnog CD-a,instalirao sa kopiranog i sve je proslo odlicno onda sam zalepio crack i onda nastaju problemi.Igra se startuje odlicno i posle dve ili tri staze nece da mi ucitava dalje,probao sam sa vise crack-ova koje sam skinuo sa net-a ali uvek isto.Kada vratim originalnu .exe fajlu i ubacim cd igra se ponasa normalno.Da li je u pitanju crack i gde mogu da nadjem crack koji vi koristite ?

Meni je igra bila kul prvih mesec dana sad je uopste neigram postalo dosadno.a imam 4 trenera koji su cool imama 4,000,000 $ i vozim Skyline totalno nabudzen i nijemi jasno za koj k*** sluze one hube sto se cudno otvaraju i vrata kad nemogu u toku igre da se otvore samo daju vise zvezdica.

Back