NEED FOR SPEED

Aman, kakve veze ima naziv?! Sve igre imaju istu tematiku...
I 9600Pro je SM2.1 karta. Nije ni cudo sto ti leti Karbon, mada je i to "leti" diskutabilno". I to sto ti igras nije ni priblizno maximalnim podesavanjima (bez uvrede, ali kad si tvrdoglav, moram da ti dokazem).
Drugo, Most Wanted nema veze sa trkanjem po selima, ne znam odakle ti ovo.
Trece, zove se frejm, ne frag.

Edit: i to "ona je doradjena, jer je izasla nakon godinu dana" nema veze sa vezom. Svaki NFS izlazi tacno godinu dana nakon prethodnog.

Aman, kakve veze ima naziv?! Sve igre imaju istu tematiku...
I 9600Pro je SM2.1 karta. Nije ni cudo sto ti leti Karbon, mada je i to "leti" diskutabilno". I to sto ti igras nije ni priblizno maximalnim podesavanjima (bez uvrede, ali kad si tvrdoglav, moram da ti dokazem).
Drugo, Most Wanted nema veze sa trkanjem po selima, ne znam odakle ti ovo.
Trece, zove se frejm, ne frag.

Edit: i to "ona je doradjena, jer je izasla nakon godinu dana" nema veze sa vezom. Svaki NFS izlazi tacno godinu dana nakon prethodnog.
Kakve veze ima naslov? Pa velike, posto je isti samo je dodat broj 2 znaci da igra nije nova vec nastavak stare , o cemu ti ja vec tri sata pricam...
Ne nisam tvrdoglav po tom pitanju, jer sam rekao da je igram na maksimumu i igram je na maksimumu a to da moj komp ne moze da podrzi prawi maksimum igre to je peta stwar..
A pro street mi na low, znaci minimum minimuma secka ko nenormalan...stwarno ne znam zbog cega je to a i veruj mi ne zanima me, ja ti kazem kako jeste..
A ono po cemu se wozi most wanted je polu grad ( mada ne lici na grad ) pola neki putevi kroz neka brda...zato rekoh selo ;)
Edit: i to "ona je doradjena, jer je izasla nakon godinu dana" nema veze sa vezom. Svaki NFS izlazi tacno godinu dana nakon prethodnog.[/QUOTE]
to swi znamo..
al to nije ono sto sam ja rekao..nego sam rekao da je igra nastawak starog dela i da je logicno sto ima vise trka automobila i budzenja ;)

Imam problem molim za pomoć. Ne umem da instaliram "need for speed pro" Instalacija se nalazi na dva DVD diska upakovana. Probao sam da raspakujem ali dobijem još jedan zipovan fajl, potom i njega ekstrakujem ali opet ništa. Molio bih vas da mi pomognete oko instalacije.

mam problem molim za pomoć. Ne umem da instaliram "need for speed pro" Instalacija se nalazi na dva DVD diska upakovana. Probao sam da raspakujem ali dobijem još jedan zipovan fajl, potom i njega ekstrakujem ali opet ništa. Molio bih vas da mi pomognete oko instalacije.

Back