Lord Of Midnight
Primećen član
- Poruka
- 887
Grafika je super kao i automobili, ali je sve ostalo sranje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djole kakav si komp uzo na kraju...
Pa onako...
Lepo izgleda.... dobra je idea ovaj kao legal racing prica al nije nista radjeno po tome....
SMARA, voditelj ti izgovori ime 100 miliona puta u trci i ubija u pojam!
Muzika je ok.
STO SE TICE TRKA!
drift je po meni sad zivo *****, drag je ostao ok jedino sto je sad sve u tuningu tako da moras da podesis svaki auto posle bilo kakvog upgrade-a a brdo puta se desi da losija kola sa manje konjskih snaga idu bolje od daleko jacih samo zbog tuninga! I TO JE SRANJE!
DOBRO je ostecenja na kolima su cool!
A NAJVECE SRANJE OD SVEGA JE:
sto moras da imate min 4 automobila!!!
ALO BRE!!! pa necu da vozim 4 automobila ocu jedan!! da ne kazem "MOJ", za koji se vezete i volite i budzite da bude sto lepsi!
Budzenje je mizerno i nema sta vise da se kaze.... nema niceg, jadni body kit-ovi, felne, spojleri i farba!
ne znam za vas al nfs me je pridobio i razlikovao se bas po tom budzenu kola... znaci lcd ekrani muzika neonke svetla SVE ZIVO!! a sad nista od toga...
KAO TRKA je super, mada zna da iznervira itekako (vise nego bilo koji nfs ikad)
KAO NFS posle undergound2 meni nije nijedan dobar! MW i carbon onako! ali underground 2 je zakon! A ovaj sad u poredjenju sa starim.... totalno razocarenje....
ukupno.... pa sad sam skinuo sa neta i ima da je predjem (mada sam dosao do 60% i pocinje JAKO da me nervira) al da sam video negde pre kako izgleda i da sam morao da PLATIM, NIKAD JE NE BI KUPIO!!
peace
vido sam...
nego shta mlatite da je igra sranje pa i NIJE TOLIKO SRANJE bolji jesu prethodni delovi ali igra i nije totalno sranje...
100% SRANJE

Ne mogu da verujem da niko nece da pomogne "drajveru" NFS-a....Alo,ljudi sta raditi posle Nevade?Koji je dalji postupak?Moze li iko da mi kaze?Mora se priznati da su ovaj NFS prilicno zbabuljali!!!
Kuda se sve trkas u Need for speed pro streets?
Znas kuda?Trkas se ti si sam i trebas sto brze da dodjes do prodavca ili druga dok nije zatvorio stand/ nije oso spavati ili negde u grad uzeti tu igricu i sto pre moguce vratiti se kuci...Instalirati, isprobati pa videti kuda se sve jos trkas...
Al' si objasnio svaka ti cast! Daj malo detalja oko opcija...Znas kuda?Trkas se ti si sam i trebas sto brze da dodjes do prodavca ili druga dok nije zatvorio stand/ nije oso spavati ili negde u grad uzeti tu igricu i sto pre moguce vratiti se kuci...Instalirati, isprobati pa videti kuda se sve jos trkas...
@Lord Of Midnight, izgleda da je do graficke i drajvera. Meni na primer, 15 min radi sve super na high i onda se samo zakuca, ekran kao da se iskljuci, a komp se ukoci. Onda moram da restartujem
Inace je graficka x1650pro 256mb ddr3 i najnoviji drajver.