NEED FOR SPEED

googlelogood2.jpg

Ajmo ljudi pomoc, jel postoji nacin da otklucam ceo grad, i da imam kesha, u Underground 2 da ne moram da prelazim celu igru... Nemam vremena za to, inace picim samo simulacije, ali bih malo da se neobavezno ;) vozikam po gradu...

Ili ako bi neko hteo da mi posalje save fajl sa otkljucanim gradom...??

tab503:
imam zesci problem sa NFSUG2
pre mi je super radio i sad kad sam promnio graficku kartu (naravno na bolje) nece. jednostavvno udjem u meni i kad hocu da krenem trku iskoci iz igre u windows. (reinstalirao sam igru vise puta i uvek isto))
Da li se to jos nekom desavalo?
napominjem da je karta dobra posto besprekorno sljaka COD2, BATTFRINT2, DOOM3, RTW i slicne igre. Cak i F.E.A.R. koji spada u mozda trenutno najzahtevniju igru na trzistu.
Ja imam slican problem , dok sam imao mx4 igra je radila koliko toliko doro , onda sam skoror uzeo 9600pro i igra radi moze se reci gore nego na cetvorci...U cemu je problem? Sve ostale igrice rade dobr samo underground zaj.....Ince presao sam igru oko 12 puta i igra je najjaca na svetu......barem meni...

Ivam91 lol.. Mozda ce traziti da imamo Windows Vistu :(
iguman stefan: jel si ovo procitao>

I video sam da ce biti sponzoruse....
E, jel znas sta su jos uradili npr vozis Mazda Rx-7 i zakucas u zid ode hauba,svetla.....

Ma vista je najmanji problem uvek ce neko da napravi krek za xp nego sad sam pogledao sve klipove...yebote kakva grafika....ako stvarno bude ovakva ima da prodam sve sto imam da kupim komp koji ce da podrzava ovo.....

Preskocio sam nekoliko delova NFS-a upravo iz razloga sto su cistokrvna komercijala ali ova grafika i fizika deluju primamljivo, mozda se odlucim i dam jos jednu, ali poslednju sansu NFS-u jer me Carbon nije bas odusevio, cak sta vise, razocaran sam...

Sudeci po netu ipak ce biti za Play Station 2. Hvala Bogu ne moram da kupujem Play Station 3 jos uvek (njega cu da kupim kad Grand Turismo 5 izadje).

Samo se bojim da ce biti situacija kao na Test Drive Unlimited kada je PS2 verzija imala dosta manje vozila nego ostale verzije.

Back