NEED FOR SPEED

nfs, nfs2, nfs3, nfshp, nfshp2, nhsu, nfsu2, nfsmw, nfsc... U JE80TE!!
JA bih voleo da sledeci bude klasicniji.... Oni turniri, sampionati, i da bude i dana malo! Smori me vise da vozim po noci!! Moglo bi i malo snega i peska i blata...... Delovace pretrpano, ali NFS i treba takav da bude!

NFS
NFS 2
NFS - Hot Pursuit
NFS - High Stakes
NFS - Porche Unleashed
NFS - Hot Pursuit 2
NFS - Underground
NFS - Underground 2
NFS - Most Wanted
NFS - Carbon

U jbt! :o
Ajd jednom da naprave NFS orijentisan na multiplayer.....

Nije mi jasna logika. Kao, najjaci je onaj Audi Le Mans i njega mozes da uzes kad hoces, kao uostalom i sve ostale, ali bmw-a dobijes samo u jednoj trci, bez biranja, kao fantom, i nema ga u ponudi???? Sto su ga uopste stavljali, mozda ima bmw nije odobrio vise? Bolje da ga nisu ni stavili, ovako samo bode oci.

n00b

key.jpg

Pa neznam zasto se svi bunite zbog fizike... :-|
Nije tako nesto bas lako ljudi, uopste nije jednostavno napraviti detaljna kola (dobro bez harmonika varijante) , a kamo li ceo jedan grad (koji po meni i nije lose odradjen , samo on se ne koristi tako cesto :D).
Pre neki dan probo sam da napravim taj BMW M3 GTR (nije dovrsen) ali je prilicno zajeban, a tek nesto kao sto je Pagani Zonda S ili CCX. :lol:

Dali neko zna moze li da se igra online sa krakovanom verzij (prijatelj me je to pitao pre neki dan, i nisam znao da odgovorim)?

moze_bolje:

Kako se rukuje sa ovim trenerom ? Slabo ti ja koristim te stvari , a i preso sam igru , nego mi neke felne zapale za oko i neznam kako da ih otkljucam , a ima i ultimatuma sto se mene tice , moras neznam ni ja sta da uradis na netu i da imas neznam ni ja kojih 5 auta da bi otkljuco nesto !

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows XP Service Pack 2 (32Bit Edition only), Windows 2000 Professional Service Pack 4 operating system
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 1.7GHz or higher
64MB DirectX 9.0c compatible video card (NVIDIA Geforce4 Ti/ATI Radeon 8500 or higher) using a
supported chipset (see below)
512MB RAM
DirectX compatible sound card
5.3 GB of HD space
8X or faster DVD Drive

Presao sam igru 3 puta,sa svakom klasom po jedan put,i mogu reci,da najveci dozivljaj pruzaju one stare americke zivotinje(narocito,kad igrate sa volanom),nalik Charger-a,i Challanger-a, ali po meni u celoj igri Plymouth HEMI-Cuda nosi palmu,najezim se,kad mu cujem zvuk!

Back