M.M.L.
Primećen član
- Poruka
- 783
Probacu. Unapred hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boxx 24:Ljudi igra li ko carbon sa ATI Radeon 1600? Kako se ponasa ova graficka? - >> A na ovo je neko odgovorio : """SLABA TI JE TO GRAFICKA!"""

Nexilion:![]()
![]()
![]()
![]()
Slaba graficka, malo sutra! GForce 6600 sa itom kolicinom memorije, brzine, shader modela i bita koci pa ubija kada se sve stavi na max. Ja imam Sapphire X1600 i pri potpunom maksimumu detalja nimalo ne koci, cak ni kad se napravi zesca akcija (varnice, dim...)! Pouka -> ako ne znas, ne daj savete!![]()
![]()
![]()
![]()
*ebiga to ti je nfs.Imas ga valjda u quic race kad predjes igru.ndjordje91:Ja sam presao Carbon,ali nisam dobio Audi Lemano,zasto??![]()
ista stvar samo sto sam ja presao 81%master_'92:Sta se meni desilo. Stigo sam negde do 79% i morao sam da reinstaliram komp jer nije hteo windows da se upali. Medjutim ja sam imao sejvove iz My documenta ali oni ne rade.

Komp je cudna stvar. I ja imam Athlon 64 3200+, 1 GB RAM, 6600 LE- i secka malo na MAX grafici! Ali zato na 1024 x 768 i medium-u radi ko zmaj!! Probaj da smanjis shader details i onaj efekat zamucenja pri velikoj brzini- ono je ionako da dobijes epilepsiju!vins:u pravu si... sinoc sam instalirao....(P4 3.0 @64 , 2 GB RAM, 6600 GT) i secka ko luda na 1024 x 768, medium postavke...popizdeo sam...mrzi me da igram na 800 x 600 ......
Mislim, super je to stvar ali su je malo isforsirali!