NEED FOR SPEED

virked:
Ima li ko ideju sta bi mogao biti uzrok kvara NFS MW?
Kad pokrenem igricu izbaci mi ovu poruku
apperror7uh.jpg

PROBLEM JE SLEDECI NISI UBACIO PRVI DISK ZA IGRU , POKRENI GA PREKO ANTIBLAXXA I SLJAKA BEZ PROBLEMA !!!

Igrica je radila sa Daemon tools 3.47 i S4hide (sluzi da sakrijes virtualni cd) i sve je radilo ok.Jednom prilikom sam pokrenuo igricu bez Dvd u DVDromu i izbacio mi je gore navedenu poruku.Kad sam ubacio dvd opet mi je izbacio istu poruku.
Probao sam sa ponovnom instalacijom igrice i Daemon tools-a ali nista.
Probao sa Dt 4.0,Alcohol 120% i opet nista.
Najgore u svemu je to sto ne mogu da pokrenem ni COD2 kao ni AOE III,dok mi QUEKE 4 radi????????Te igre ka sto znate dolaze sa crackom pa ti ne treba virtualni cd.
Prvo sam sumnjao na neke drivere a sad mi se cini da je u pitanju Direct x!
Nemate pojma kako me mrzi da ponovo instaliram Win!!!!!!!
Po svemu sudeci nema mi druge.
Poz!!!!

brate ne bi da ti ubijam sve nade ali kada meni izbaci takvu sistemsku gresku ja obicno batalim igricu! Ali nemoj da se zezas sa DirectX i ostalim sranjima..... Da je u pitanju DX ne bi ti izbacivalo tu sistemsku poruku vec bi ti igrica izletala na Windows pre uvodne sekvence.....

Nevolim voznje, jedinu koju bas volim je NFSU 1 i 2! I nalozim se odma na MW al ubrzo shvatim BACENE PARE!!!!

GLUPLJA NIJE MOGLA DA BUDE!!
Lozenje je bilo u budzenju kola al vise ces ih zbudziti u nfsu1 nego ovde...
Samo bodykit i to 5 opcija ako ti se nesvidja KO TE *EBE! Nema budzenja! NEMOZE
-prednji farovi
-zadnji farovi
-auspuh
-samostalan izbor branika
Izbor felni je jadan sve lice jedna na drugu nikakve originalnosti nedaj boze spinera!
Vizual jos gore:
-nema neonki
-vinil izbor nije mogao da bude manji
-boje za felne JADNE
-NEMA budzenja ozvucenja ko u 2(izgled gepeka,izgled ispod haube)
Performance tuning je NESTO NAJGORE!
I zasto nema DYNO track da se sve lepo namesti jer vise opcija imas u ugrama iz 98!

A da osvojis "UNIQUE" deo samo da bi skapirao da nije uopste unique nego samo otkljuca sledeci koji ces dobiti ionako!
Ajd da kazem da je izbor kola OK, al opet sve su neke ogromne izduzene masine koje neizgledaju tolko dobro ko manji!

NEMA DRIFTA!!! E TO ME JE NAJVISE POGODILO! DA NEPOMINJEM DA JE DRAG OCAJAN I +donosi najmanje para a najvise lomljenja tastature jer JE GLUPO ODRADJEN! Nije do menjanja brzina nego kolko te u*enja da zaobidjes sav sumanut traffic!

NEMA: sponzora,casopisa, dvd covera

TRKE su prelake, panduri do nivo 4 EXTRA glupi,
Vec mi post ogroman a nisam ni poceo da nabrajam MANE posto dobrih stvari mogu da napisem u par recenica! Ocigledno da su uzeli silne pare od sponzora(BMW, Mercedes, Lamburgini...) a posle ih zabole da naprave dobru igru( mogla je da bude igra godine)!
Al dobro to je neko moje vidjenje! PEACE

Prijatelju u pravu si.U pocetku sam mislio da je igra dobra,ali kako se priblizavam kraju nisam zadovoljan igram samo da vidim kakav je kraj.Stvarno drag je nula,jedino sto se brzine lakse menjaju a ostalo je strasno,recimo trafik i posle nekoliko restarta ide po istim sablonom dok u NFSU1 i 2 nesto nisam primetio.
Drift i bolje sto nema,i on bi mozda bio ocajan kao drag pa bi se samo nervirali.
I budzenja,stvarno samo bodi kits 5 i posle soplitam,a bolje da nije bilo performance tuning
kolko je jadno odradjen.
Sta reci,pocetak je po meni ubistveno odradjen,znaci pravi glumci,sredina mi se ne svidja,a kraj jos neznam.

^_^ ArChAnGeL ^_^:
Vetj postoje teme o most wantedu i zatrazhitju da se zakljucha ova tema...
Ovo vetj stvarno nema svrhe!

Slazem se...temu treba zakljucati iz bezbroj razloga...

Djole..obuzdaj svoju potrebu za otvaranjem tema...ili bar malo razmisli pre nego sto je postavis...

Smatraj se opomenutim!

Ja trenutno vizom Ferrari Cayman S i ne nemaeravam da ih menjam (makar ne u skorije vreme)!

po vasem misljenju... Da li je bolje da vozite protivnikova kola ili da kupite nova kola iz garaze i onda njih da budzite?

Pa naravno protivnikova,do sad sam iz garaze kupio samo golf,i prodao sam ga cim sam zaplenio caymana,i njega sam bas nabudzio,ali cim pobedim treceg kupujem onaj najaci porse.
Ali zbog pandura u garazi najbolje imati 5,6 kola.

Izmenjao sam razna kola i nista nije bolje od mazde rx-8...
stigao sam do 2., i ovaj smara sacuvaj boze, samo cekam da je obrnem, jedina dobra stvar u igri su panduri i krvljanje...
o kakvom paljenju kola vi govorite???

Back