NEED FOR SPEED

Brate Grim, ne slazem se sa tobom. OVO JE ARKADNA Voznja i kao takva je eXtra... Nikad bolja. Nitro se sam puni zbog superchargera, a to je normalno, jer imas jednu bocu koja ti je prikljucena na motor, i drugu, vecu, koja preko superchargera puni manju, kako bi uvek imali N2O.
Sto se grafike tice, ja imam 1GB DDR i obicnu 5700 GF FX, i na 800x600 sa full detaljima bez AA, izgleda prelepo...Sta ne valja tu??????
PS. Zacin C je eXtr

Pa grafika me podesaca ne nfshp,ali je kud i kamo bolja,i slazem se sa grimom i ne.
Recimo ovde moze vise da se divlja,lome se bandere,drva semafori,
sto je malo nerealno ali ajde sad,
a najvise mi se svidja kad se lome pandurska kola,ali nesvidja mi se kako je odradjen drag,znaci mnogo lose.
I sve imam utisak da je se kola teze kontrolisu nego u nfsu2.
I budzenje mi se ne svidja,kao ni performance tuning,ali sad sta je tu je.

treba da mi stigne oih dana (1 dvd) i zanima me da li su najzad vratili deformacije kola ili je bezveze kao u nfsug2 da se odbijas od bankina ko lud a kolima nista.
I da li je igra crackovana ili mora da se komplikuje sa mauntovanjem?
Po mom misljenju i dalje najbolja je nfs hot pursuit (i to kec gde se bar kola lome i imas osecaj realnosti)
ok nije los underground 2 svidja mi se sto nazad imas lobodu kretanja li me neverovatno zivciraju igre gde nema deformacija na kolima i nista se ne desava kad pri brzini od 200km/h uletis u kamion :)
Dosta nerealno i preterano arkadno po mom misljenju.

He he,sve se lomi osim tvojih kola,i bandere i drva,i sve sto ima na putu
Sigurno bi bilo zanimljivije kad bi se kola lomila kao u SRS,ali se zato pandurska kola lome,i to bas se lome.
Igra nema crack tako da mountovanje ne gine. :)

TAB53 pa ako volis da se kola lome zasto onda ne vozis neki colin mcree,tu bar ima ostecenja kola kako mi se cini,kako spoljasnosti tako i motora.

Jel moze ovde da se iskljuci motion blur cini mi se da se tako zvalo u NFSU2 ili nemoze,nervira me kad pocne da mi mrljavi texture preko 200km.

@ milancho
Igrao sam :) kao i flatout mozda najbolja igra takvog tipa a i toca race drive (ali kec, nisam zeleo da se zezam sa crackom za dvojku i da otkacinjem opticke uredjaje)
Inace nije da ja to bas toliko volim ali priznaces da je realnije kad udaris u zid i kola se malo deformisu (kao u flatoutu a i tocak pocne da ti seta levo desno) :) ali najbitnije da jednostavno vise ne mozes da vozis brzinom kojom si pre mogao jer dolazi do usporenja, vec se jednostavno zakucas i odbijes.
Ubedljivo najbolja taktika za NFSU2 je bila da se pri punoj brzini u krivini zakucas u protivnika ispred on odleti a sudar tebe ispravi na pravac koji ti treba i pichis.
Nijednu trku nisam izgubio tom taktikom :)

BronX Ja!:
He he he... samo ti nemoj da kocis, da vidis kada se zaletish sa 297km/p i ne vidis da ti kamion dolazi u susret...:)

Salim se, ali igra doija totalno drugaciju dimenziju na manualnom menjacu, zar ne>>

JA NE VOLIM NIKAD DA KOCIM PA MAKAR SE ZAKUCAO U KAMION , to mi se i dogodilo par puta ali super je dok se ne zapalis !!!

@TAB53
Jeste bolje sa ostecenjima,jednom sam imao prliku da igram nascar i igra nije imala nikakav smisao dok nisam ukljucio ostecenja.Jel si igrao colin 2003,mislim se nesto da je nabavim,mogu i 2005,ali nemam ja to gde da instaliram jer sam cuo da je na 6 diska.

Ljudi dokle ste stigli na black listi,ja do 10 mesto,jos da sredim devetog pa da kupim mazdu. :)

Ima li ko ideju sta bi mogao biti uzrok kvara NFS MW?
Kad pokrenem igricu izbaci mi ovu poruku
apperror7uh.jpg

Back