joj ljudi pomagajte skinuo sam undercover i owo mi pise http://www.postimage.org/image.php?v=TsSiuvr sta da radimbre????/

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada igram prostreet i nije mi neki. . . Poprilicno sam razocaran sa njim, nekako Underground II mi je ostao najbolji i najdrazi od svih. . . Preterano odradjene staze, grafika, a i sto je bilo najbolje imao si da vozikas kola po gradu i onako bilo je fino. Volo bi ga negde skinuti pa opet odigrati. . .
Uhh, posedujem sve delove od Need for Speed Hot Pursuit 2, pa do Shifta. Underground obozavam, oba dela su mi super, Carbon nije los, jako mi se svidja DRIFT, i obozavam da budem Drift King na Canon driftu, to je kada ides celom stazom drift bez stajanja! Most Wanted je takodje jako dobar i mnogo puta sam ga odigrao, grafika je super, free world mode mi se jako svidja, cela prica je interesantna. Pro Street ja mislim da je bio najgori deo ikada, cini mi se da je cisto napravljen za profesionalne vozace i likove koji poseduju volan i papucice, posto je igranje veoma tesko preko tastature. Undercover mi se cini da je malo doradjena verzija Most Wanteda i na kraju je ostao Shift koji polako pocinje da vraca pravi EA dozivljaj u Need for Speed koji je izgubio preko prethodna dva dela! Sada cekam World, mada mi se cini da pokusavaju da ukradu foru od Nadeo Francuskog tima, koji su napravili Track Maniu, igru! Igram je od pocetka, od prvog dela, veoma zanimljiva igrica, preporucujem je svima koji vole malo da se zabave sa automobilima!![]()
A neki noviji koji su iznad tog proseka??
Mislim stvarno kakav govor, ja sam se smorio kada si rekao da treba EA da odustane od NFS lol? Ako odustaju sta cu ja onda da igram od trke a? Dirt 2? Dirt 2 je zivo sr.... Ne volim takve igrice po planinama, ja sam ulicni trkac xD hehehe