NEED FOR SPEED

Samo da ne zaboravim, jos jedna jako bitna stvar, resio sam celu muku sa win 7 problemima oko igara. Jer samo imao muku sa jos dosta igara npr Saw 2009, Scorpion disfigured, Area 51, Nfs Shift, Resident evil 5, i da ne nabrajam vise. Samo cu da vam kazem da sad sve rade, cak i onaj prethodni Shift o kome smo komentarisali ovde. A sve to zbog ovoga sto sam skinuo, to mi je falilo, EVO LINK http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=128962
:super: Konacno sam uspeo!!!

Meni ovo nije pomoglo... I dalje me "izbaci" kada treba da upravljam vozilom... Sve lepo ucita, uvodni intro movie, pocne igra, i na prvoj traci kada treba da preuzmem kontrolu nad vozilom lepo me nokautrira na desktop! :( Imam windows 7 ultimate. Ima li neko resenje? Bila bih mu zahvalna.

Da budem iskren,malo sam razocaran Shiftom,prvenstveno brojnim bagovima koji nisu posledica slabe konfiguracije vec losih konstruktora ove dobro poznate igre.

Instalirao,pokrenuo,radi,krene test run sa grafickim podesavanjima koje je auto. namestio i ukapiram da moram da smanjim grafiku,odem na esc kad ono nema quit,jedino sto ostaje je ctrl+alt+del ili da odvezete krug sa seckanjem. Napokon kreira karijeru podesim grafiku kako dolikuje,kad ono krene intro da se ponavlja,posle 10-og ulaska u igru uspem da pokrenem voznju,kad ono imam sta i da vidim tj.ne vidim pola kokpita nema kao i staze,zatim krene da izbacuje iz voznje pravo u windows.
Sada za divno cudo radi podesio sam na 1440x900,sve medium,zadnja stavka na high,i to na 2Ghz Dual,1Gb rama,8500GT 256mb,XP. (radi bez ikakovog seckanja)

Patch koji sam skinuo sa gore pomenutog linka mi ne radi,udje u njega i izadje,ZASTOOO? z:(

Sto se tice same igre pa evo par zapazanja,da bih dosao do odabira samog automobila treba pritisnuti min 8 puta enter,svaki put pita za jezik,profil,pa se ceka jedna poruka,prekidam drugi intro,prosto bespotrebno. Kada napokon udjem u auto tu je problem upravljanja,kontrole kasne,mislio sam da je DIRT tezak za upravljanje al ovo je ludilo,zadnji kraj zanosi (mozda je do kola) i nemoguce je uci lepo u krivinu,tu su se nasle opcije za podesavanje osetljivosti volana,gasa,kocenja,koje naravno treba sve isprobati i podesiti kako kome odgovara. Do sada nisam uzivao ni malo u voznji,vec sam se borio sa tim da igru pokranem ,ispodesavam,a sto se tice same voznje to tek traba da vidim z:hm:

z:dm3:

Uspeo sam nekako da sredim podupravljanje i zanosenje zadnjeg kraja auta ,sto je bio slucaj za bilo koji model. Posle je voznja isla lako,prva mesta su vec pala. Grafika je za pohvalu cak i za medium,efekat zamucenja kokpita prilikom velikih brzina,zamracenje svesti prilikom sudara,guzvanje limarije. Nekako imam utisak da manje resursa trazi Shift od Undercover-a sto je malo cudno. E da, bezanje zadnjeg kraja sam resio tako sto sam iskljucio ili stavio na low --Traction control,sad moze ljudski da se vozi :)

pa evo par podesavanja upravljanja kako bi voznja isla lakse,izvinjavan se zbog loseg kvaliteta isao sam print sreen

rcprme.jpg

2a7adfp.jpg

a ovakva je grafika na medium(za pohvalu):

15p5wnm.jpg

2v7tqwj.jpg

b9hpom.jpg

moje su slike,sa ovakvim podesavanjima kola mogu da kontrolisem inace po default-u nema sanse,kad udjem u desnu krivinu smotam na levo da ga ispravi auto se zanese,zadnji kraj pobegne i eto me na travici,i jeva sa odrzavao pravac na stazi,upravljac je bio ne osetljiv tockovi nisu skretali. Ova podesavanja jos nisu ono sto bih zeleo,al vec su bolja.Kako stoje kod teme?

Nikako ne mogu da instaliram patch ,ni 1.01 ni 1.02 ,jednostavno udje u njega na delic sekunde i izadje. U cemu je problem? Vidim da se patch-om resavaju mnogi bugovi oko upravljanja kao i oko malog fps-a,jel zna neko kako ovo da resim ( isao sam clean install pa pokrenuo patch) :zima2:

Evo ovako,kada startujem NFS Shift pojavi mi se ovo kao na prilozenoj slici.
sta da radim. z:cry:
molim za pomoc sto pre.

hvala unapred
z:poz:

a da zaboravio sam da kazem da se to pojavi samo na sekund i izgasi se.jedva sam ga slikao.

Poslednja izmena:
Klikni desnim klikom na taj fajl koji si ovdje lijevim, i onda otvori Shortcut (Gore dje pise: General, Shortcut... to su tabulatori) i slikaj, pa onda otvori advanced, i slikaj to, ili prepisi ovdje samo konfiguracije...

Ako ti je Xp, pa cu da vidim ako budem mogo ista.
Prepisi svejedno konfiguracije koji god da ti je Win.

ako si na to mislio...

tamo gde je Target:"C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT\shift.exe"
a Start in:"C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT\"

treba li ti jos neka informacija...

Poslednja izmena:
prekopiraj u Notepad to iz start in, a tu stavi prazno, izbrisi to, i Ok.
Probaj da startujes tad igricu.

Poslije vrati ako ne moze ni tad.

Neznam, ili probaj ovo ako to ne upali:
Idi na Find Target, pa taj fajl koji ti bude plav kad ti se otvori folder (otvara se kad kliknes na find target) desni klik, propertis, i Security, i idi na sve korisnike (ikonice ljudi) sa liste, i svima stavi Allow dolje u permissions.

Zapamti raspored pa poslije vrati, ako ni to ne upali.

Valjda ce doc neko ko se bolje razumije. Neznam ja ovo. Ali mozda nesto od ove 2 fore upali.

mora da je druga vrsta .exe fajla, nesto za msdos, ili da ti i nemas to security, uglavnom poslao sam ti pp pa probaj i ono tamo.

>Ili idi pitaj na pdf Programiranje, stavi temu ili pitaj ljude na pp, tamo ti znaju svasta, a pomoce ti iako nema veze sa programiranjem, ja se nadam.< ovo mi tek sad pade na pamet, izvini

Poslednja izmena:

Back