BokiSmoki
Zainteresovan član
- Poruka
- 406
Igrao sam u igraonici i extra je igrica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RegL!@:Ali preporucljiv je...Nije samo zbog drajvera,vec i malo poboljsava brzinu racunara.I neke igre ga zahtevaju...
Wild Boy:1 Ne poboljsava brzinu racunara
2 Dosada nisam naisao na igru koja trazi framework (naisao sam na programe tipa Vegas ili vec pomenuti Control Centar
Taj M$-ov djavo traze oni programi koji su pisanji za njega
RegL!@:Poboljsava i te kako!Ako si primetio pola Miscrosoftovih igrica trazi Framework.Poslednji je bio Rise of Nations - Rise of Legends koji je izricito trazio Framework...Takodje i AOE Warchiefs....

Wild Boy:Ajde objasni molim te kako poboljsava???
Rise of Nations sam igrao demo i nije trazila
AOE 3 npr nije trazila igrao sam je...za Warchiefs ne znam
Uostalom ima sve na http://en.wikipedia.org/wiki/.NET_Framework i pazi drugu recenicu "It provides a large body of pre-coded solutions to common program requirements, and manages the execution of programs written specifically for the framework"
I da zavrsimo sa ovim smaramo ljude

Bllade:Nabavio sam ga i uveliko prelazim
ahhhh sto je onaj mod Kanjon tezak...uffffffffffffffffffff![]()
To i mene nervira moras da odkljucavas sveponovo za novi auto.Bllade:1q kupim novi auto i ne mogu da stavim perfomanse kao na prosli
kaKO TO????
to sam shvatio 20 min poslije postamarko47:To i mene nervira moras da odkljucavas sveponovo za novi auto.