- Poruka
- 6.984
To vam je doslo iz Hrvatske, gdje se izrazi - cure i decki - uobicajeno koriste i nemaju nikakve veze ni sa Bosnom, ni sa arhaicnoscu...
Ali da, najlakse je za sve sto nam se dopada optuziti Bosnu...![]()
ili bukve i medvede
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To vam je doslo iz Hrvatske, gdje se izrazi - cure i decki - uobicajeno koriste i nemaju nikakve veze ni sa Bosnom, ni sa arhaicnoscu...
Ali da, najlakse je za sve sto nam se dopada optuziti Bosnu...![]()
Prema ovoj teoriji, Srbija je puna debila.
Znači, ja ako sam udata, "ah, uspela sam u životu???"![]()

brate,mojne da mi stajes na muku ono,nemam ni lokal a nisam ni uspela...

Za dobricu.![]()
pa, svaka čas, brate.
Onda ceniš da si uspela. Il grešim ja sad?![]()

Šta je uspeh u životu? :???:
Meni je uspeh povezan i sa drugim stvarima, dobar posao npr.

Pa, brate, dobar posao povezan je sa dobrim nogama? To misim moš se sredi ovo-ono i to, al da nađeš dobricu, e to brate, misim razumeš![]()

Misim brate, znači sam uspela in life a da to brate misim ne znam?![]()

Pa, ono, brate, na kraju se podvlači crta. I ondak, kažu kad ti ide suviše dobro, vidi da ne furaš nizbrdo i ovo-ono.
Svi mi tako. Uvek nam nešto fali. A onda jednog dana sedneš pa prelomiš i vidiš da si najbolje stvari uvek dobijao za džabe.![]()

Najbolje stvari u životu dobijaju se za džabe, ovo si lepo rekao. Samo je pitanje koliko to što imamo cenimo.
Ma čovek nikad nije zadovoljan, uvek mu nešto fali, a u stvari, brate, nekad nije ni svestan kakvu je ludu sreću imao...![]()
Pa Bosna je sama stvorila takav utisak.

jel jeste?
hmmm...a ako ja sad kazem da npr. Srbiju i Srbijance svi znaju samo po sljivama, opancicima zakrivljenih vrhova na krivim nogama, brkovima ispod krivih noseva i losim politickim odlukama...jeste li "sami stvorili takav utisak" ili sta...![]()
Kolegice, vaš je dojam očito netočan. S moje točke motrišta vaša je slika iskrivljena, napose glede noseva, nogu i opanaka. Dapače!

sta kazete za momke koji nemaju stalnu devojku da su neuspesni debili i devojke koje nemaju vezu krndelji, ako su prisli blize trideset godina?
Zasto bi neko ko je sam u jednom periodu svog zivota bez obzira na godine bio debil ili krndelj..i da li ti sam znas sta si hteo da pitas..ovim tupavim postom.
jel jeste?
hmmm...a ako ja sad kazem da npr. Srbiju i Srbijance svi znaju samo po sljivama, opancicima zakrivljenih vrhova na krivim nogama, brkovima ispod krivih noseva i losim politickim odlukama...jeste li "sami stvorili takav utisak" ili sta...![]()
Da..nije problem udati se/ozeniti..ali cemu,ako nisi sreo za sebe pravu osobu.Tesko je naci pravu osobu za neki normalan i dugotrajniji odnos pogotovo danas. A ozeniti/udati se nije nije problem uopste.... ako ti nije bitno sa kim i sta ces posle dozivljavati i kakav zivot imati.
Kolegice, vaš je dojam očito netočan. S moje točke motrišta vaša je slika iskrivljena, napose glede noseva, nogu i opanaka. Dapače!