nedovoljan trud ili debil

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, ono, brate, na kraju se podvlači crta. I ondak, kažu kad ti ide suviše dobro, vidi da ne furaš nizbrdo i ovo-ono.
Svi mi tako. Uvek nam nešto fali. A onda jednog dana sedneš pa prelomiš i vidiš da si najbolje stvari uvek dobijao za džabe. :)

Najbolje stvari u životu dobijaju se za džabe, ovo si lepo rekao. Samo je pitanje koliko to što imamo cenimo.
Ma čovek nikad nije zadovoljan, uvek mu nešto fali, a u stvari, brate, nekad nije ni svestan kakvu je ludu sreću imao...:think:

Najbolje stvari u životu dobijaju se za džabe, ovo si lepo rekao. Samo je pitanje koliko to što imamo cenimo.
Ma čovek nikad nije zadovoljan, uvek mu nešto fali, a u stvari, brate, nekad nije ni svestan kakvu je ludu sreću imao...:think:

Pa, to ti kažem, brate :D
A ozbiljno, ono što nam pre svega fali, to je da imamo statično organizovan mozak. Sve nam se čini da smo zarobljeni u nečemu što je zauvek dato, a oko nas sve trči, đipa...
Čitava stvar sa tim izmišljenim životnim uspehom jeste da smisliš šta oćeš i da popričekaš. Ne moraš ono, ni da se trudiš nešto naročito. Ispod tvojih nogu vrti se zemlja kako ona oće, zvezde prave neke svoje krugove i u jednom trenutku vidiš da se sve lepo namestilo onako kako treba i da je to to. I onda se sagneš i pokupiš. :D

jel jeste?
hmmm...a ako ja sad kazem da npr. Srbiju i Srbijance svi znaju samo po sljivama, opancicima zakrivljenih vrhova na krivim nogama, brkovima ispod krivih noseva i losim politickim odlukama...jeste li "sami stvorili takav utisak" ili sta... :think:

Kolegice, vaš je dojam očito netočan. S moje točke motrišta vaša je slika iskrivljena, napose glede noseva, nogu i opanaka. Dapače!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back