nedovoljan trud ili debil

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde, gde? Ne vidim ga, gde je? :)
Stvar izbora kad sam zadjes u izvesne godine. Kao primer pogledaj neki od sajtova sa licnim oglasima...gomila cetrdesetogodisnjakinja koje traze kratke veze, prolazne avanture, ozbiljne veze ih vise ne interesuju, ako to nije svaleracija, sta je?
Pa dobro šta fali pokriće bar 10% četrdesetogodišnjaka koji traže maloletnicu slobodnih shvatanja za uzbudljivo putovanje :D

To je podgrevanje mladosti. :hahaha:

Malo morgen lafe, znaju te zene sta hoce, samo im je trebalo vremena to da shvate, sad one vode glavnu rec u svom zivotu i uzivaju kao nikad pre, kakvo crno podgrevanje, tek sad im vri i kljuca u ljubavi...kad bi video kako izgledaju onako namontirane i garazirane i koliko se tipova otima za njih, kakve sve komentara daju face koje su ih upoznale, pa...ne bi se cerekao...uz duzno postovanje prema tebi, mislim da si pogresio ovaj put... :)

@ Nesto: Piletina je piletina, ali... :)

A đe si mi ti, bona? I đe su one druge dvije ... curice :mrgreen:
(To je zapravo atavizam, pardon, tedoh reći arhaizam, pa se u Bosni zadržalo malo duže)

Pa veza se može naći ili istaći i lepšim i smislenijim rečima, a ne tako ružnim. Inače volim arhaizme, samo neki su zbilja nepotrebni. Nisam znala da se tako svuda ranije govorilo, ali od kako sam ja na ovoj planeti u mom gradu, pa i republici, sada državi, niko nije govorio curo. Tek od skora.

ma ok.u pravu si.al' to covjek treba sam da skonta i da odluci sta ce sa svojim zivotom i vremenom.zar ne?

Apsolutno si u pravu! Jedino što kad skontaš - kasno je. Triput se okreneš i eto, već 30. rođendan :eek: Krećeš prema ČETRDESETOJ. Gadno zvuči, a još gadnije izgleda :confused:
Evo, ja se muvam po ovim forumima prvenstveno zbog nesanice. Svakako ne da bih neku upecao :D. Pa ko velim, kad sam već tu, greota je ne reći, ako znam iz prve ruke.

Apsolutno si u pravu! Jedino što kad skontaš - kasno je. Triput se okreneš i eto, već 30. rođendan :eek: Krećeš prema ČETRDESETOJ. Gadno zvuči, a još gadnije izgleda :confused:
Evo, ja se muvam po ovim forumima prvenstveno zbog nesanice. Svakako ne da bih neku upecao :D. Pa ko velim, kad sam već tu, greota je ne reći, ako znam iz prve ruke.

Ma kako "gadno" izgledalo, ovde se muvaju i zene koje se krecu prema cetrdesetoj, pa imas sanse i za ribolov...:mrgreen:...ako si pecaros...:cool:

Malo morgen lafe, znaju te zene sta hoce, samo im je trebalo vremena to da shvate, sad one vode glavnu rec u svom zivotu i uzivaju kao nikad pre, kakvo crno podgrevanje, tek sad im vri i kljuca u ljubavi...kad bi video kako izgledaju onako namontirane i garazirane i koliko se tipova otima za njih, kakve sve komentara daju face koje su ih upoznale, pa...ne bi se cerekao...uz duzno postovanje prema tebi, mislim da si pogresio ovaj put... :)

@ Nesto: Piletina je piletina, ali... :)

Priznajem, zeznuo sam se čitajući ti post. Pročitao sam 40-godišnjaci umesto 40-godišnjakinje. :D
Tako da si ispao u pravu. Donekle...
Moja draga (zakonita) polako se približava ovoj granici. Zaista super izgleda namontirana, ali ja sam je video i razmontiranu. :confused:
I mnogo mlađu. I sećam je se kada sam je prvi put podvrgao "pervezijama" (u smislu da sam je nagovorio da proba - ona gore :D) i kako je nakon toga izvalila da je "iskusila mnoga nova i neobična osećanja".
I sad se krešemo ko ale. Ali, 5 sekundi posle izjavi "ijaaao, ostavila sam veš na konopcu! Pokisnuće!" i istrči iz sobe. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back