Nedostupna ili ipak dostupna?

Ako je iskusna cura onda joj se ne sviđaš. Jer iskusna bi nakon toga što joj otvoreno kažeš da joj gledaš duppe sama ti prišla i rekla dođi ti ovamo,, Ako to nije uradila, mrka kapa !
zato sam i rekao da je uhvati.. prestace da ga zeza ako je procenila da je sramezljiv i da moze da ga zeza.

a ako je ona neiskusna sto nesto sumnjam na osnovu njegovog opisa onda joj je otvorio vrata za dalje.

Позови је на књижевно вече.

Питаће се да ли стварно правиш књижевно вече, и доћи ће.

На столу ставиш Толстојевског и неку лектиру. Шта нађеш по фијокама.

Па, као, кренете да читате.

А онда...

или ћете да прочитате целу књигу и да је испратиш кући,

или ће да буде једно пиће пре, и једна цигарета после.

Hoćeš da kažeš da bi trebalo ipak da je spopadnem ok a ako ustvari nije zainteresovana već voli da se muva i flertuje ispašću manijak dok sa druge strane devojke koje nisu zainteresovane odmah to stave do znanja
paaaa... pokušaj recimo da je poljubiš kad ti bude blizu, ili je uhvati malo za kosu i okreni prema sebi.. il nešto tako uradi i gledaj reakciju .
Mala škola velikih majstora :mrgreen:

E, ljudi moji koliko filozofije

zato sam i rekao da je uhvati.. prestace da ga zeza ako je procenila da je sramezljiv i da moze da ga zeza.

a ako je ona neiskusna sto nesto sumnjam na osnovu njegovog opisa onda joj je otvorio vrata za dalje.
Pre bih rekao da me procenila kao napadnog štaviše siguran sam u to i da ne neiskusna to sigurno nije jer znam da je bila sa ne puno ali nešto većim brojem momaka

Pa i ne tražim poštenu već neku lakšu za seks jer kontam kad je bila sa momcima pre bi ona bila samnom nego ona poštena
to ne ide bas tako..
secam se kad je pre desetak godina jedan otvorio temu o devojci koju mrzi jer daje svima samo njemu nece..

ne idu te stvari bas tako kako si zamislio..markirao si je kao radodajku pa ces se i ti omrsiti.

Kakav treba biti prema devojci sa kojom želiš seks. Ukoliko mi kaže da ima dečka i iz neke provokacije me zove drugarom dok sa druge strane joj ne smeta neki moj malo pervezniji stil ponašanja jer se obično svaka devojka naljuti na tako nešto tj. počne da se udaljava ova i dalje deluje zainteresovano bar meni tako izgleda. Da li da napravim sledeći korak i pozovem je na piće ili pustim da stvari ostanu kakve jesu ..
I dok pijuckate picence ti joj lagano sanes na uvce:
'Kad bi znala sta bih ti sve radio, ne znam kako bi mogla da odolis!'
i pustis da se masinerija sama zavrti.
Kad zanemoca, uzmes pod gepavac.

Kad obuče uske farmerke kažem joj da skine jaknu jer je navodno vrućina odgovori mi sa osmehom: ,,jel da mi gledaš dupe?" Ili ne smeta joj kad je zagrlim i kad joj gledam u grudi i kažem kako joj lepa majica zna na šta mislim i uvek ima onaj kez od uva do uva
Zakasnio si. Trebao si vec kod dupeta pod gepavac dok je hot hot hot!
Ne znam kakav ti crtez treba da bi bilo jasno, nije to bre nacrtna geometrija!

Kakav treba biti prema devojci sa kojom želiš seks. Ukoliko mi kaže da ima dečka i iz neke provokacije me zove drugarom dok sa druge strane joj ne smeta neki moj malo pervezniji stil ponašanja jer se obično svaka devojka naljuti na tako nešto tj. počne da se udaljava ova i dalje deluje zainteresovano bar meni tako izgleda. Da li da napravim sledeći korak i pozovem je na piće ili pustim da stvari ostanu kakve jesu ..
daj mi njen broj, ja cu ti sredim.

Back