Nedostupna ili ipak dostupna?

svorkapa

Zainteresovan član
Poruka
172
Kakav treba biti prema devojci sa kojom želiš seks. Ukoliko mi kaže da ima dečka i iz neke provokacije me zove drugarom dok sa druge strane joj ne smeta neki moj malo pervezniji stil ponašanja jer se obično svaka devojka naljuti na tako nešto tj. počne da se udaljava ova i dalje deluje zainteresovano bar meni tako izgleda. Da li da napravim sledeći korak i pozovem je na piće ili pustim da stvari ostanu kakve jesu ..

Moguće zato se i ja pravim da sam u tom nekom fazonu da se zezam samo u slučaju da joj zasmeta čak sam joj i rekao ako joj smeta način na koji se sprdam da ću da prestanem na to mi odgovorila: ,, ne što bi mi smetalo " žensko je to jedno govori a ko zna šta misli
Naravno da nikad ne govori sta misli ,samo je ti vozaj i ne libi se da joj ispricas kako si iebo neku ribu ovih dana , onako do detalja pa kad se pokunji, nasali se ali ej mislio sam na tebe

Ne vidim zašto bih je lagao odgovor je bio potvrdan ali sve je to kao neka zajebancija
znaci ti se plasis da krenes jer te mozda tizuje i zahebava?

brate to se resava lako.. kad sledeci put potvrdi uhvati je za goozu i pitaj je :"jel to vezbas"?
ako te zahebava momentalno ce prestati a ako je zainteresovana upravo si napravio korak napred..nemas sta da izgubis..
postoji lepa izreka.."ne mozes da se muvas da ti ne udje"..
dakle ako te provocira... odreaguj i vidi sta ce biti.

znaci ti se plasis da krenes jer te mozda tizuje i zahebava?

brate to se resava lako.. kad sledeci put potvrdi uhvati je za goozu i pitaj je :"jel to vezbas"?
ako te zahebava momentalno ce prestati a ako je zainteresovana upravo si napravio korak napred..nemas sta da izgubis..
postoji lepa izreka.."ne mozes da se muvas da ti ne udje"..
dakle ako te provocira... odreaguj i vidi sta ce biti.
Zar nije to preveliki rizik da me ispali za sva vremena?

Back