Nedostupna ili ipak dostupna?

Kakav treba biti prema devojci sa kojom želiš seks. Ukoliko mi kaže da ima dečka i iz neke provokacije me zove drugarom dok sa druge strane joj ne smeta neki moj malo pervezniji stil ponašanja jer se obično svaka devojka naljuti na tako nešto tj. počne da se udaljava ova i dalje deluje zainteresovano bar meni tako izgleda. Da li da napravim sledeći korak i pozovem je na piće ili pustim da stvari ostanu kakve jesu ..
Kad raskine sa deckom onda joj se udvaraj

Kakav treba biti prema devojci sa kojom želiš seks. Ukoliko mi kaže da ima dečka i iz neke provokacije me zove drugarom dok sa druge strane joj ne smeta neki moj malo pervezniji stil ponašanja jer se obično svaka devojka naljuti na tako nešto tj. počne da se udaljava ova i dalje deluje zainteresovano bar meni tako izgleda. Da li da napravim sledeći korak i pozovem je na piće ili pustim da stvari ostanu kakve jesu ..
Bolje se usredsredi na dečka, jer ako je kriminalac odgovor ti se sam nameće :jede:

Sledeci put joj pridji s ledja kad ste sami
Onako bas se privuci da ti oseti blizinu i kazi joj nesto onako na uvce od nazad
il neku novu kobajagi pozovi na kaficu pa je odvedi ispred ogledala gde ces stati iza nje pa to isto uraditi...pa da vis sta ce se desiti kad joj se u glavi spoji ono sto vidi ispred sebe i sta oseti from behind. :lol:

Back