Netočno druže, prije 2. sv. rata Srbija nije postojala kao teritorijalna jedinica, upravo mi smo joj dali taj status. Vidi kraljeve karte od prije 2. rata pa ćeš shvatiti koliku si glupost napisao. Što se Kosova tiče, stvari su očito stajale mnogo bolje u naše vrijeme nego sad pa to vi vidite među sobom ko je tu kriv. Priče o masovnom doseljavanju Albanaca zapravo nikad nisu dokazane i tu je koliko sam vidio kod vas bilo masivnih lupetanja.
komunisti i komunizam su najveca propast srba i srbije....srba nije bilo na karti jugoslavije i shs jer je za vasu informaciju druze crveni jugoslavija bila jedinstvena unitarna drzava bez unutrasnjih granica,i znalo se ootprilike sta je srpsko.....jedino za sta ne mozemo kriviti komuniste to je hrvatska jer je tu cvetkovic zeznuo stvar,ali to bi ispravili draza i nedic je li!!!
1.stvoreni su makedonci kao narod,a VMRO je legalizovana u KPM....maoednoci nikako ne mogu biti narod,ponajvise su bugari,pa srbi,pa tek onda grci,ali u balkanskim ratovima smo ih mi srbi oslobdoili tako da skoplje ne moze biti drugo do srpski grad,ma koliko komunisti pricali nebuloze....samim postankom makedonaca kao "narod",nastala je i smesna republika makedonija,oteta opet od srba,opet rastureni srbi u vise zemlaja da je to strasno,tvoj npr pradeda se borio za srpstvo,a tvoj deda i ti protiv srpstva,iako brisete spomenicu pradedi i ljubite mu sliku.......znaci makedonnija nikako nije smela da postane van srbije,kao sto su braca rankovici,krcuni,stambolici gledali svoje dupe i zatvarali oci pred problemima cinili ustpuke titu i kardelju samo da ostanu u foteljama
2.crna gora i crnogorski narod....crnogoroski narod je najveca parodija ikada smisljena,crnogorci ili brdski srbi su najcistiji srbi i nikako ne mogu biti poseban narod....ako su poseban narod,zasto su celog zivota stremili ka ujedinjenju,zasto nisu postali konstitutivni narod 1918 nego se 99% njih izjasnilo kao Srbi....crna gora je u sredjem veku postojala zbog borbe ondasnjeg naroda za slobodu,a ne da bi bili nacilnana drzava koja je razlicita od srbije.....no opet su srpski delegati ucinili svoje
3.bih srce srpstva....nastao je muslimanski narod,opet srbi poturceni opet oteto od srba sve,opet nastala vestacka tvorevina-ej tito se na sve nacine trudio da umanji srbiju,kao 5 republika i + jos jedna gratis za unistenje srpstva....bosnu i hercegovinu je trebalo podeliti s hrvatima,tj oko 10% bih pripada hrvatskoj....
4.pola dalmacije,slavonija,baranja,zapadni srem to rekosmo cvetkoviceva greska,u reud
5.kosovo i metohija,otisla jna 45 dole i kao zavela red,uspostavila pokrajinu ustvari da jos malo potkopamo srpstvo,74-e draza markovic i kompanija blagoslovili ustav,da vis enema srbije.....po politickim pravima su stvarane jedinice na stetu srbije.....i danas zasto kosovo nije nase,krivimo danasnju vladu sto ne uradi nesto,a danasnja vlast nije kriva nimalo,ljudi nastoje da diplomatski to rese,ali narod opet kaze u titovo vreme kosov bese nase,a sam ga tito oduzede od nas......kazes bilo je mirno dok je bilo komunista,a da li ti mislis da je komunizam zaista mogao da opstane,za posledice se nije pitalo.....mi smo oslobadjali kosovo,nisu siptari.....narod je kriv,komunizam im je sve oduzeo i licno i nacionalno
6.vojvodina...xxxxxxxxxxxxxx.......pa ajde da stvorimo i vojvodjane kao etnicku grupu,sta mislite?!mozda oni ipak nisu srbi kao sto misle da jesu......vojvodina stvorena da i to malo sto je pripalo posle dolaska tita srbiji od onoga sto je nasa vojska oslobodila,da se i to oduzme i negira.......ali zasto bilo je lepo u komunizmu,posledice se jos nisu videle.....pa onda zasto ce se vojvodina odvoji,pa i to je nas vrh sredio,sve sami propali studenti,radnici i znatallije,robijasi dno dna........
skrenusmo s teme,ali......koalicija nedic-mihailovic bi sve srbe stavila pod jedan drzavni krov,a ovako koalicija rankovic-tito-kardelj je donela mikrosrbiju skoro ko ona ustanicka sto je bila,ali zivelo se lepo......cak je i sandzak planiran za pokrajinu,ne znam sta ih je preletelo da je ne naprave...
nedic je bio i bice srpska majka,a ostala gamad......
Изгледа