Недићева Србија!

Недић ???

• ДА -продао је земљу и свој народ

• НЕ -он је "српска мајка"

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li se ti to praviš lud ili ti je zaista promaklo sve što sam pisao?? Desetine tisuća Židova isporučeno Nijemcima, Srba isto tako,

Он србе није испоручивао никоме. То је ваша комунистичка прича. Он је испоручивао комунисте који су највеће зло овој земљи били. А колико се сећам се нису изјашњавали као срби.

više od 100 tisuća ljudi je našlo smrt zahvaljujući njemu,

Јел то неки закључак који су ти извукли другови комунисти

Dobrovoljno stavljanje na raspolaganje Nijemcima sebe, svojih ljudi i svega čim je raspolagao. Što je s tobom?:dontunderstand:

Ако после оволико прича ниси укапирао да он није радио то зато што је волео, већ да би сачувао што више срба сарадњом, онда не знам шта више да ти кажем. СМРТ КОМУНИЗМУ, СЛОБОДА РАЗУМУ !

Он србе није испоручивао никоме. То је ваша комунистичка прича. Он је испоручивао комунисте који су највеће зло овој земљи били. А колико се сећам се нису изјашњавали као срби.

Јел то неки закључак који су ти извукли другови комунисти

Ако после оволико прича ниси укапирао да он није радио то зато што је волео, већ да би сачувао што више срба сарадњом, онда не знам шта више да ти кажем. СМРТ КОМУНИЗМУ, СЛОБОДА РАЗУМУ !
Isporučivao je ljude, nebitno koje okupatoru i to je zločin. A vidim razum je otišao s komunistima. Zato vam je tako sad kako je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back