izvini koje zlocine,po meni nije zlocin ubiti komunistu,ako taj komunista zeli da uradi nesto protiv zakonito i izvede revoluciju.
nedic je bio i ostao jedan od najvecih srbina,ma koliko ga komunjare ogranicene smatrale izdajnikom,on je spasap milione i teba mu biti zahvalan,ili ga bar ne blatiti...velicini njegove duse,lika i dela nijedan komunista nije dorastao,i zaista ne razumem zasto njega i pecanca smatraju kukavicama,kad su oni hteli da spasu narod,a ne svoju kozu,obojica su u ww1 iskusili sta znaci siljiti onu stvar na 5 puta jaceg
bravar:da je srbija prihvatila londonski ugovor obuhvatila be dobar deo jugoslavije....hrvati su dobili banoviunu 1939.godine,sta mislis kao kralj bi tj knez ostavio da nema srbije?!ionako bi i ta banovina pala za 9 dana da je pobedio ravnogorski pokret.....dalmacija juzna je nudjena srbiji,bosnai hercegovina,slavonija,baranja,backa,srem i ujedinjenje s CG,a da banat ide rumunima,a mi smo to odbili da bi napravili drzavu s hrvatima....i nemoj molim te da mi kazes kako je komunista taj koji je srbima dao drzavu...nadji Molovicev plan srbije i bice ti jasno kakva bi srbija bila posle ww2 da nije bilo vas.....najpogubnije sto se desilo u srbiji jeste komunizam,sve su oduzeli.....crnogorci i makedonci i muselimi ne postoje i ne mozes me u to ubediti nikako da su oni naroid
to sto su se neki borili i prosipali krv uzaludno je njihov problem,naravno treba da imaju boracku penziju,ali nista vise od toga,NOB je bila sizifov posao sve dok sovjeti nisu usli,a oni bi usli da nije bilo TIta,ili bi se iskrcali angloameri......to sto se neko trudio da bioloski odrzi srbe i nije prosipao ljudkse zivote na to da ubije 10 ili 20 nemackih vojnika,ne znaci da je izdajnik