elektrotehnichar
Početnik
- Poruka
- 45
genijalnih umova nikad dosta...cokoladic@:Stave ti neku blokadu u stanu, tamo gde je prikljucak za antenu. Kod kablovske valjda tako funkcionise, a za antenu koju imas na terasi, ne znam kako, valjda isto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
genijalnih umova nikad dosta...cokoladic@:Stave ti neku blokadu u stanu, tamo gde je prikljucak za antenu. Kod kablovske valjda tako funkcionise, a za antenu koju imas na terasi, ne znam kako, valjda isto.
jel moze jedno pitanje,nevezano za tv pretplatuDJM:Zaklana Celjad - Zasto ne moze EDB u PTT
zastozasto
zastonemozeedbuptt
zastonemozeedbuptt
nemozene
moze
nemozenemoze
zastonemozeedbuptt
zastonemozeedbuptt
nemozenemoze
zastonemozenemozenemoze
edbnemozeupttnemoze
zastonemozenemozenemoze
edbnemozeupttnemoze
ptt ptt ptt
ops: kako da zaime boga :mad: !!!kad ukucam nekog"smileta",tu bude samo ON,a ne i
ops,il sta vec?e da!jos nesto.kako da si stavim neki ararat ?unapred fala
ops:Pa taj smajlić što crveni nešto ne valja, zato se pojavljuje to ops....ostali su ok.....sunchaya:jel moze jedno pitanje,nevezano za tv pretplatuops: kako da zaime boga :mad: !!!kad ukucam nekog"smileta",tu bude samo ON,a ne i
ops,il sta vec?e da!jos nesto.kako da si stavim neki ararat ?unapred fala
ops:
ZahvaljivamInes1864:Pa taj smajlić što crveni nešto ne valja, zato se pojavljuje to ops....ostali su ok.....
A ovo drugo, pretpostavljam da si mislio/la na avatar? Odeš na korisnički profil, opcija Izmeni avatara, i tu postaviš avatara (možeš da ga nađeš na netu, a može i slikica sa tvog kompjutera....naravno ako je manjih dimenzija od 80x80....). Avatare možeš da nađeš na netu , samo malo proguglaj (ukucaš u google-u npr. avatars i izbaciće ti milion strana sa avatarima), onda presnimiš njihovu lokaciju tamo u polje gde traži da upišeš URL avatara i snimiš izmene i to je to.
Ines1864:Pa taj smajlić što crveni nešto ne valja, zato se pojavljuje to ops....ostali su ok.....
A ovo drugo, pretpostavljam da si mislio/la na avatar? Odeš na korisnički profil, opcija Izmeni avatara, i tu postaviš avatara (možeš da ga nađeš na netu, a može i slikica sa tvog kompjutera....naravno ako je manjih dimenzija od 80x80....). Avatare možeš da nađeš na netu , samo malo proguglaj (ukucaš u google-u npr. avatars i izbaciće ti milion strana sa avatarima), onda presnimiš njihovu lokaciju tamo u polje gde traži da upišeš URL avatara i snimiš izmene i to je to.
ops: ?Па даааааInes1864:![]()
Je l' si htela da mi pokažeš avatara?....ili?...
Јел кјут
ops:
ops:па таки ми животInes1864:Pa, malo je depresivan :wink: :wink:ops:
.а ви?Како те? ;-)
Pa dooobro, dobro ide u grad, lepo, znaš kako...majke mi...ima ženski, ima sve....Će da izađem na televizor, a?а ви?Како те?
(al' neću da plaćam pretplatu)...Ка dМајке ми?Pa dooobro. :-) Ja sutra idem na voznju Sarganskom osmicom :grin: Mnogo mi je drago :grin: to mi je bila jedna od zelja :grin: Napokon i meni jedna da se ostvari :grin: . VEEEEEEEEEEELIKI pozdrav ;-) (kome god)Ines1864:Joj, a što ti je nick u suprotnosti sa avatarom (araratom)
Kakva si ti to ambivalentna osoba?
Pa dooobro, dobro ide u grad, lepo, znaš kako...majke mi...ima ženski, ima sve....Će da izađem na televizor, a?(al' neću da plaćam pretplatu)...
350 valjda.i to je to. Placam 300 dindzi i BESNIM. Uzas.....