...koliki ti je! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa 100x
nego kazi ti meni koju tehniku primenjujes, jel' udaras recke ili zaokruzujes datume na kalendaru?
[[Darko_91]] :@topmodelsica ko te pita sta ste radili ti i igor u krevetu?![]()
mrvili kroasane

"Nisam i necu da spavam sa tobom dok ne vidim gde ova veza ide i koliko cemo dugo biti zajedno!"
Dobro, nije bas tako neuobicajena recenica, ali smo nekako navikli da je govori devojka ili bolje reci devojcica... A sta kad to kaze tip koji ima 25 godina i to posle dva meseca "zabavljanja"?
Ima li vas jos takvih?!?![]()
treba stvarno da prodje par meseci dok se sve ne uskladi![]()
e shto meni takvi ne zapadnu, kao shto je igi.
"Nasla decka na moru?!", a meni je to toliko bilo prirodna pojava sa njim, da su mi bili mnogo dosadni svi komentari, pa sam onda ostavila njima da se igraju sa mnom i sa Igorom, da pricaju, da spletkare, tako sam sebi obezbedila da nam bude uvek zanimljivo. A ja sam se pozabavila drugim stvarima, citala sam, menjala sam neke poglede na svet, vezbala da naucim da pricam bas sa svakim deckom, kupovala nove farmerke, cipele, isprobavala nove kombinacije za oblacenje i za sminkanje, birala fakultet.
Neverovatna svestranost:shock:
Znacajno je trebalo da bude - promena.
Sindi je tamo negde to lepo rekla i kao i ona, ja ne mogu da shvatim da dvoje ljudi izlazi, privlace jedno drugo, sve ide svojim tokom a neko do njih dvoje to ne zeli.

Zar je nemoguće nekoga iskreno voleti... kao bilo šta, nebitno..... biti fasciniran tom osobom, želeti samo da bude pored tebe?
lekso...zasto je tebi tako strasno to sto postoje ljudi koji kazu da im sex jeste bitan? i ne razumem pitanje..zaista..ne znam kako bih postupil..odnosno znam..ako mi je covek zaista ok, dobio bi svu moju podrsku da pokusamo to da resimo...ali da li bih ostala sa nekim sa kim od starta ne mogu da imam sex? ne znam..ne verujem.koliko bih dugo bila sa njim, pokusavajuci?ne znam.nismo mi masine gde su svi dugmici unapred namesteni.Sindi, hoćeš da kažeš da bi iznenada prestao da ti se dopada čovek kome, najjednostavnije rečeno, ne može da se digne..... ako ste pre toga izašli par puta, baš ti se dopao... i on ti posle, možda i mesec dana... dva meseca po ovoj mrtvoj temi... prizna pateći se kao malo dete..... a ti si njega jurila recimo, dečko nije ništa kriv.....
Dakle, hoćeš da kažeš da ono što si osetila eventualno prema takvoj osobi nije i ne može biti zaljubljenost....? zato što niste spavali...
Na stranu da li bi ostala sa njim ili ne, to nije pitanje.