ben tara
Poznat
- Poruka
- 7.065
slazem se apsolutno, htedoh dodati kada covek kaze ali sam vec pritisnuo dugme i....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slazem se apsolutno, htedoh dodati kada covek kaze ali sam vec pritisnuo dugme i....
Ту су неки на задатку оцрњавања Србије, за то су плаћени, то је барем јасно и
такви се увек слажу са свим српским непријатељима, било да су у питању шипци, или амери!![]()
А посебно је занимљиво што такви виде трун у туђем оку, а не виде пањ у сопственом! :wink:
Ту су неки на задатку оцрњавања Србије, за то су плаћени, то је барем јасно и
такви се увек слажу са свим српским непријатељима, било да су у питању шипци, или амери!![]()
А посебно је занимљиво што такви виде трун у туђем оку, а не виде пањ у сопственом! :wink:
Citat od kolege eremite:
"А што се то никако не уклапа у насилно стварану "слику о Србији" напаковану од пропалица из разних обавештајних служби,"..
p.s.
Ti sigurno radiš za neku obavještajnu službu.
Ovakvu rasisitičku krlju ne mogu sve obavještajne službe svijeta Srbiji nametnut.
...
( јuče, 21:14 #111
Strela
Registrovan korisnik
Наркоман може и да се излечи, али Циганин остаје Циганин )
Ovakvu rasisitičku krlju ne mogu sve obavještajne službe svijeta Srbiji nametnut.
...
( јuče, 21:14 #111
Strela
Registrovan korisnik
Наркоман може и да се излечи, али Циганин остаје Циганин )
Па ево данас је румунски Циганин ухваћен у Италији јер је убио и опљачкао једну жену из Рима - И САДА ЋЕ СВЕ ЦИГАНЕ ДА ПРОТЕРАЈУ ИЗ ИТАЛИЈЕ а тамо има хиљаде румунских имиграната ..... ПА СЛОВЕНЦИ ИМ НИСУ ДОЗВОЛИЛИ ДА ЖИВЕ НА СОПСТВЕНИМ ИМАЊИМА А О ТОМЕ ШТА СУ РАДИЛИ ШИПТАРИ И ДА НЕ ПОМИЊЕМ.
И сада ЕУ захтева од Србије ДА ПРИМИ СВЕ ЦИГАНЕ ИЗ БИВШЕ СФРЈ У СРБИЈУ - па ни то НИЈЕ У РЕДУ! А ови овде сер* о тзв."угрожености" Цигана
у Србији. Бедно да бедније бити не може!
Шта је то крља? И шта је ту расистички?
ademe ti poznaješ dobro sinonime srpskog jezika. Imaš još toliko vremena?![]()
Шта је то крља? И шта је ту расистички?
ademe ti poznaješ dobro sinonime srpskog jezika. Imaš još toliko vremena?![]()
ma vremena koliko hoces, ali ga ne gubim na ....
ps.doduse ako me neko lepo zamoli...
ma vremena koliko hoces, ali ga ne gubim na ....
ps.doduse ako me neko lepo zamoli...
o.k. accept.![]()
eremita:У Србији не постоји расизам!
У Србији не постоји нацизам!
У Србији не постоји фашизам!
Pa šta je bolje da budeš: narkoman ili Ciganin?![]()
Ipak ke najgore biti RADIKALSKI RASISTA- fašista
A po kom to *statutu* centralne otadzbinske uprave, smatrate, da treba da imate veća prava samo zato što ste NAJVEĆA SRAMOTA ZA SRBIJU?
Da li znate pesmu cika jove zmaja: CIGANIN HVALI SVOGA KONJA? Mozda ROM? ili Парије?
Posto se na novosrpskom smatra uvredom koristiti pezorativni izraz CIGANIN, pokusajte da odrecitujete pesmu koristeci reci ROM?
Pa oni sebe nazivaju CIGANI. Ako ih neko tako nazove, kriv je za uvredu.
ROM HVALI SVOGA KONJA
@Strala
Jel znas kako me zabole za Hinduizam i indijske kapitaliste???Sta to znaci ako kod njih ima podela,mi to treba da prihvatimo?!
Pa tamo u Kalkuti je na vlasti Komunisticka Partija Indije koja se bori protiv takvih stvari(i ne samo oni) i ucestvuje u parlamentu.Po tvojoj logici,ako u celom svetu ima nejednakosti, ajde da se ugledamo na taj svet.![]()
Ej bre desnicari i nacionalisti sami ste sebi u lice pljunuli,cim vas zanimaju svetska pitanja povodom toga!
Strela:Индијци указују на чињеницу да су најсуровији и најотворенији облици дискриминације углавном нестали након реформатских покрета пре и после 1947., када је Индија стекла независност.