Uh, pa jesi zgodan. Ipak, nisi mi rekao koji auto vozis, a procitala sam gore da mislis da je ta tvoja devojka nevina. Dobra stvar je u tome, da, izgleda, ja nisam jedina nevina devojka u Beogradu ispod 25 godina, ako je bila nevina. Da li si ti siguran da je bila nevina? Moje drugarice svasta rade da prikazu nevinost.
E, sada, ja zaista ne volim da budem gruba u zivotu, a forum smatram delom zivota, jer se ja ne pretvaram. Cim ti je rekla da se pali na te tvoje karakterne osobine, znaci da si ruzan. Svi ce te slagati za to. Svi hoce da budu drugaciji i da traze neke gluposti u tebi, a oni prilaze onome sto vide. Sto se tice te tvoje stabilnosti, kako si rekao. To je odlicno, ali da si ti stabilan, isao bi sa njom na more i ne bi je pustio samu. Pored toga, ovo ce biti prilicno surovo, ako je bila nevina, ona je tebe iskoristila da bi tu na moru nasla nekog lokalnog lezilebovica, kog niko ne zna sem rodbine tamo, a ona ce sa drugaricama da prepricava kako on izgleda ne znam ni ja kako i kako je pazljiv i bla, bla, bla, pasce na najprimitivnije kavaljerstvo turistickog tipa.
Treca varijanta je da si ti izmsislio ovu pricu i da nas nesto lozis, da se mi lomatamo resavajuci neki nepostojeci problem.