Ne znam gde sta da radim vise!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoje nestabilne osobe koje se zaljube ludo u momentu i vec posle par dana ih ta euforija prodje i to je to, nema vise ljubavi. Poenta je uociti na vreme ovakvo ponasanje i ne vezivati se previse, a to ide sa iskustvom jer pocinjes da uocavas neke sablone u ponasanju.

:heart:
Koliko ti nju dobro poznajes? Koliko joj ti verujes? Sa kim je otisla? Moj svaki decko zna da cu mu biti sto posto verna, kada negde odem nekuda, jer sam postena. Ipak, uvek se desi da upoznas nekog zanimljivog na moru. Eto, ja sam raskinula sa jednim deckom, pre skoro dva meseca, a razlog je bio njegov pogan jezik, posto je rekao da JA samo jurim muskarce sa dubokim dzepom i dede. Pored toga, muskarci su tracare, rekao mi je da mu je jedan njegov drug rekao, koji je bio sa mnom ranije, a kog se ja uopste ne secam, da se ja nikada ne vracam s mora sa deckom sa kojim sam otisla. To je obicna laz. Ja sam se vratila, pre tri godine ili mislim da je pre sedam godina. Dakle, sve zavisi kakva je ona. Mozda je nasla nekog decka. Kakve ona muskarce voli? Mozda si se ti pokazao kao nesiguran. Mozda nemas para. Koji auto ti vozis? Zasto se vozis trolejbusom? Kakve poklone joj kupujes? :heart:

Postoje nestabilne osobe koje se zaljube ludo u momentu i vec posle par dana ih ta euforija prodje i to je to, nema vise ljubavi. Poenta je uociti na vreme ovakvo ponasanje i ne vezivati se previse, a to ide sa iskustvom jer pocinjes da uocavas neke sablone u ponasanju.

Inace devojka je jako ono... ebozovna ja sam bio extra pijan kad sam je startovao i preko sutra smo se naslio kao da popijemo pice i bas nam je bilo lepo to vece.. i posle 2 dana sam je pozvao kod mene :D padala kisa :) i ono tu se malo neckala ali jee na kraju dosla... 2 ortaka dosla da mi pomogu da sredim stan :D
i malo se tu ljubili ovo ono i ona meni isprica da je nevina i u kom je fazonu sa likovima. Ne verujem da je lagala... Nema razloga. i bas smo lepo proveli te 2 nedelje dok je bila u bg-u ono svaki drugi dan smo se vidjali setali i kad vidis devojku nikad ne bi rekao da je u takvom fazonu. Bas je kul riba :D
Zato sam se i nalozio verovatno nema mnogo takvih svasta sam startovao ali su sve nekako iste, ne znam.

Sto se tice para jako sam stabilan imam 22g i zivim sam i sam se izdrzavam i 3 posla imam. Visok sam crnu kosu imam. Treniram i ona mi je rekla da je pala na moj osmeh kaze da je nesto neam pojma... I ja se inace stvarno RETKO smejem ali kad se nasmejem :D :D :D i rekla mi je da joj kod muskaraca nije fizicki izgled bitan nego i kako razmislja i kroz moju pricu je shvatila da sam normalan lik iako ne delujem tako :P

Sada ja kontam sta sam sve cuo od te njene drugarice... Ona je nju molila da ostane tamo do 1. septembra. A ova moja je bila u fazone aaa ne da li si luda. E sad ako je nasla nekoga tamo ocigledno je da ce ostati do 1. a posto mi se nije javila 4 dana onda nema druge. Tesko jee zamisliti scenario a da nee mozes da pustis jednu poruku decku a pritom se sprdas sa drugaricama naa face-u. Mislim da sam se u neku ruku vec pomirio sa tim da me je prevarila i da mozda necemo biti vise zajedno. Ali dobro nema veze zivot ide dalje samo je glupo to sto se meni predstavljala kao potpuno drugacija osoba. Ja nju nisam slagao za moje stavove a ona mene za njene ocigledno jeste...

Ukapira li? :lol:

Nije te ona prevarila no te otkacila. To ti je klasicna klinacka fora, ne javlja ti se = raskid :lol:

Sto se tice para jako sam stabilan imam 22g i zivim sam i sam se izdrzavam i 3 posla imam. Visok sam crnu kosu imam. Treniram i ona mi je rekla da je pala na moj osmeh kaze da je nesto neam pojma... I ja se inace stvarno RETKO smejem ali kad se nasmejem :D :D :D i rekla mi je da joj kod muskaraca nije fizicki izgled bitan nego i kako razmislja i kroz moju pricu je shvatila da sam normalan lik iako ne delujem tako :P

Pa, prema tim tvojim kvalitetima, ja ti odmah mogu reci da i nisi normalan lik. Stabilan si, a vozis se trolejbusom. Imas tri posla. Sta radis? Treniras, sta? Visok, crn? :heart:

E ako te otkacila ( a ja i dalje mislim da nije) onda cemo konacno da opovrgnemo onu cuvenu tezu kako se ribe loze na kes i na gajbu.:mrgreen:

Video montazu, fotografija i 3d animacija 183 sam visok i imam 85kg nije sad da treniram nesto specificno ali trcim oko 15 km dnevno i ono standardno zgibovi sklekovi i ta sranja...

- - - - - - - - - -

Jel sine ako je ona dve nedelje na moru kako ste vi mesec dana zajedno a danas vam je mesec dana???

nisam rekao da je mesec dana na moru i ako jesam onda je greska izvinjavam se

Inace devojka je jako ono... ebozovna ja sam bio extra pijan kad sam je startovao i preko sutra smo se naslio kao da popijemo pice i bas nam je bilo lepo to vece.. i posle 2 dana sam je pozvao kod mene :D padala kisa :) i ono tu se malo neckala ali jee na kraju dosla... 2 ortaka dosla da mi pomogu da sredim stan :D
i malo se tu ljubili ovo ono i ona meni isprica da je nevina i u kom je fazonu sa likovima. Ne verujem da je lagala... Nema razloga. i bas smo lepo proveli te 2 nedelje dok je bila u bg-u ono svaki drugi dan smo se vidjali setali i kad vidis devojku nikad ne bi rekao da je u takvom fazonu. Bas je kul riba :D
Zato sam se i nalozio verovatno nema mnogo takvih svasta sam startovao ali su sve nekako iste, ne znam.

privukla te na petu casu? posle pet rakija sve su ebozovne :zcepanje:

u prevodu - nije tela ti da :mrgreen:

maravno, sto bi lagala, svasta, pa bas ste bliski i emotivno povezani preko fb-a do jajaaa jjbeo te ovo ono, ne lazete sigurno
:aha:

- - - - - - - - - -

Video montazu, fotografija i 3d animacija 183 sam visok i imam 85kg nije sad da treniram nesto specificno ali trcim oko 15 km dnevno i ono standardno zgibovi sklekovi i ta sranja...

- - - - - - - - - -

nisam rekao da je mesec dana na moru i ako jesam onda je greska izvinjavam se

o sveta kravo nakrivice mi se sesiric od tebe :aha:
ako ste mesec dana zajedno, a od tog vremena ona je dve nedelje na moru, zakljucak niste mesec dana zajedno, nego jedva dve nedelje....kapisko...
a i niste zajedno nego ste se setali samo zajedno, to mu dodje nesto ko drugari :aha:

maravno, sto bi lagala, svasta, pa bas ste bliski i emotivno povezani preko fb-a do jajaaa jjbeo te ovo ono, ne lazete sigurno

- - - - - - - - - -

ako ste mesec dana zajedno, a od tog vremena ona je dve nedelje na moru, zakljucak niste mesec dana zajedno, nego jedva dve nedelje....kapisko...
a i niste zajedno nego ste se setali samo zajedno, to mu dodje nesto ko drugari :aha:

nisam ja nju ni primetio... nego sutradan neki flesbek i nov br u telefonu... reko aj da probam i ispade super :D

- - - - - - - - - -

ne radim ja takve stvari sa drugarima :D

:fdlan:

- - - - - - - - - -

sve vise mislim da nas neko troluje :lol:

Uh, pa jesi zgodan. Ipak, nisi mi rekao koji auto vozis, a procitala sam gore da mislis da je ta tvoja devojka nevina. Dobra stvar je u tome, da, izgleda, ja nisam jedina nevina devojka u Beogradu ispod 25 godina, ako je bila nevina. Da li si ti siguran da je bila nevina? Moje drugarice svasta rade da prikazu nevinost.
E, sada, ja zaista ne volim da budem gruba u zivotu, a forum smatram delom zivota, jer se ja ne pretvaram. Cim ti je rekla da se pali na te tvoje karakterne osobine, znaci da si ruzan. Svi ce te slagati za to. Svi hoce da budu drugaciji i da traze neke gluposti u tebi, a oni prilaze onome sto vide. Sto se tice te tvoje stabilnosti, kako si rekao. To je odlicno, ali da si ti stabilan, isao bi sa njom na more i ne bi je pustio samu. Pored toga, ovo ce biti prilicno surovo, ako je bila nevina, ona je tebe iskoristila da bi tu na moru nasla nekog lokalnog lezilebovica, kog niko ne zna sem rodbine tamo, a ona ce sa drugaricama da prepricava kako on izgleda ne znam ni ja kako i kako je pazljiv i bla, bla, bla, pasce na najprimitivnije kavaljerstvo turistickog tipa.
Treca varijanta je da si ti izmsislio ovu pricu i da nas nesto lozis, da se mi lomatamo resavajuci neki nepostojeci problem.:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back