Ne znam gde sta da radim vise!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam je bre ispao sisa... Ja njoj na face kao brinem sto se ne javljas tralala a ona na skajpu opusteno stizem za vikend :D internet me jako nervira pa nisam pokusavala da ga koristim uopste nekoliko dana, a ni vremena nisam imala
sta ima novo? :*

kaka sam sisa ispao

kazi joj da znas sta je uradila i da ti drugarica zna tog lika
i prati njene reakcije

Imam devojku i pre jedno 2 nedelje je otisla na more, do tad smo se culi svaki dan vidjali svaki drugi i kad smo bili zajedno savrsenije nije moglo biti :D
Rekla mi je ono da se nikad nie osecala sigurnije i neke stvari je prvi put samnom probala :D
U svakom slucaju bilo nam je lepo... Onda je otisla na more gledali smo se preko skajpa skoro svaki dan 10-20 min smo pricali kakav je kome bio dan i tako to.
Onda je dosao mrtvi petak 19.07 je** mu ja sve. Tada smo pricali i rekla mi je aj cujemo se sutra ali nista do danas nijedna poruka!!! nista!!! ja ono necu da je smaram na moru je
neka se odmori i sva ta sranja ali brate brinem koji vrag sta se tamo desava... Onda sam postao frik i trazio sta je radila na face-u i video da je bilo nekih aktivnosti.
U sustini ne mogu da je skiem sa uma stalno mi grize potiljak i sanjam kako je sa nekim drugim... Morao sam sa nekim ovo da podelim onako annimski :D

Hvala... Saveti i komentari su dobrodosli.

hahahahaha sta postaje covjek :D

Znači slagala a, reče da je bila na fejsu
e tebra tebra

- - - - - - - - - -

Brate preporučujem napravi se lud, čekaj je da se vrati a onda je zaskoči ako ti da odma znaš da se ****** zasigurno, crveno po čaršavu nema kod svake

SAMO CRVENO PO CARSAVU, TO ZNACI I NEVINA +I ISKRENA +I VERNA - ZNACI ZENI JEEE !
crveno ,crveno ,crvenooo, crveno je boja ljubaviiii .
crveno, crveno, crvenooo, crveni smo draga ja i tiiiii.
A ako ne bude-pedalaaaa
samo busenjem mozes otkriti istinu!

Bate zdrav rezon ajd polako ne slušaj ove budale
Zajedno ste 2 nedelje onda ona zapali na odmor 2 nedelje, tamo su joj drugari, drugarice, alkohol, plaža, provod, voda dža bu
znači ono, vreme za njih, za zezanje, klinci su to, stariji si ti od nje
još ona se čula sa tobom intenzivno, sad se zanela tamo, zaboravila na tebe, što je normalno, niste baš muž i žena, znate se 15 dana
sad si je ti naguzio kao što se ne javljaš, ona smislila opravdanje jer zna da bi ispala stoka da je rekla otvoreno JBG, već kao internet me nervira, vo no
znači nije internet nije ništa, nego si joj ispao iz vidokruga
ali ako je stvarno nevina, dakle ne loži te, ti ćeš to znati, bukvalno, tehnički ćeš znati, vidi se devojkama i po ponašanju kad je prvi put ne samo po biološkim faktorima
Ovako samo nagađaš i jedeš sebe a ne dolaziš ni do čega
Znači budi ok, ne pritiskaj devojčicu nego je pusti da se iživi, nije uopšte nužno da se karrala, samo projektuješ svoj strah
znaćeš kad se vrati, onda ćeš imati neki osnov

Sad sam je bre ispao sisa... Ja njoj na face kao brinem sto se ne javljas tralala a ona na skajpu opusteno stizem za vikend :D internet me jako nervira pa nisam pokusavala da ga koristim uopste nekoliko dana, a ni vremena nisam imala
sta ima novo? :*

kaka sam sisa ispao

Pa sta ti sad ne valja?
El ti odgovorila? El rekla da stize za vikend?
A sta da je rekla ostajem do 1. septembra?

Auuu, kaki ste, bre! (U strahu su velike oci)
Eto, samo ti slusaj Kizu, pa ces daleko dogurati.....:roll:

e i taman imam pjesmu za tebe, da te ono bas dotuce :lol:

dobra je pesma

- - - - - - - - - -

Bate zdrav rezon ajd polako ne slušaj ove budale
Zajedno ste 2 nedelje onda ona zapali na odmor 2 nedelje, tamo su joj drugari, drugarice, alkohol, plaža, provod, voda dža bu
znači ono, vreme za njih, za zezanje, klinci su to, stariji si ti od nje
još ona se čula sa tobom intenzivno, sad se zanela tamo, zaboravila na tebe, što je normalno, niste baš muž i žena, znate se 15 dana
sad si je ti naguzio kao što se ne javljaš, ona smislila opravdanje jer zna da bi ispala stoka da je rekla otvoreno JBG, već kao internet me nervira, vo no
znači nije internet nije ništa, nego si joj ispao iz vidokruga
ali ako je stvarno nevina, dakle ne loži te, ti ćeš to znati, bukvalno, tehnički ćeš znati, vidi se devojkama i po ponašanju kad je prvi put ne samo po biološkim faktorima
Ovako samo nagađaš i jedeš sebe a ne dolaziš ni do čega
Znači budi ok, ne pritiskaj devojčicu nego je pusti da se iživi, nije uopšte nužno da se karrala, samo projektuješ svoj strah
znaćeš kad se vrati, onda ćeš imati neki osnov

care necimam se vise, konacno osecam neki mir u sebi. inace ne mogu veceras da pijem niti da blejim ima mnogo posla i dalje

dobra je pesma

- - - - - - - - - -

care necimam se vise, konacno osecam neki mir u sebi. inace ne mogu veceras da pijem niti da blejim ima mnogo posla i dalje

Nemoj te ispale foliranti od ljubomore sto ti imas dobru cavu a oni ne.

fali ti da budes coooooool.Mnogo ti to fali.
A ti se brecas oko jednog picovana dal ce te ostavi il nece.
Sto ne kuliras brate. Jesi cava ,sta?
Imas tri posla a brecas se oko jedne jedine cave. Ma idi bre ...
Ako si ti fer prema njoj cega se plasis?
Plasis se da te ne ispali?,,
E jesi cava jee.

Nemoj te ispale foliranti od ljubomore sto ti imas dobru cavu a oni ne.

fali ti da budes coooooool.Mnogo ti to fali.
A ti se brecas oko jednog picovana dal ce te ostavi il nece.
Sto ne kuliras brate. Jesi cava ,sta?
Imas tri posla a brecas se oko jedne jedine cave. Ma idi bre ...
Ako si ti fer prema njoj cega se plasis?
Plasis se da te ne ispali?,,
E jesi cava jee.

Nisam cava ali ono brzo se nalozim jbg. Nerviralo me sto se ne javlja ali sad me bole pravo da ti kazem. Kao satro nije bilo neta nije pokusavala i nema vremena :rotf::rotf::dash::dash:

- - - - - - - - - -

aj sto je prica nebulozna znamo se 15 dana i ne skidamo se s skajpa
nego zanimljivo je da je svima glavno pitanje
dal je ona utucala nekog na moru
nego kako se ona ponaša u toj "vezi", koliko ga poštuje isl...

brate ono. videla je koliko radim i koliko noci nisam spavao. pravila mi je drustvo i ono radila je malo umesto mene nesto na sajtu i napravila mi jedan has :D nisam osetio nikakvo ponizenje nista. kako mislis koliko me postuje ?

po mom misljenju najozbiljnije odlicno je sto ti je rekla da je nevina (bilo to istina il ne) ,sad kad je razbusis taman ces imati uvid u kompletnu situaciju ...,ne prebacuj sebi i ne nerviraj se , budi max opusten raspolozen i vataj je sad na brzaka kad se vrati da je izbusis....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back