ne shvatam

ne moras me praviti glupavom da bi me hebo:eek::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
aj sa zakljucajte temu, nema se vise sta reci:mrgreen::zcepanje:

drago mi sto te nasmejah, to mi i jeste bio cilj ;)
posto sam videla da se sa bundevom tako komunicira :confused:

da li se ima sta jos reci- smesno izgleda, VF na nivou deteta od 7 god., ali ta vrsta komunikacije stoji na ovom forumu i na pdf-ovima poput politike, gde se iskusni forumasi prenikuju, promene avatar ( :zper:) pa zeke i od ozbiljnih tema prave sprdnju..

ali, to je interesantno korisnicima ili modovima, pa se taj vid forumasenja podrzava ... zato i pomislih ( ah) da tema nije toliko dosadna
koliko ozbiljnih tema funkcionise, i koliko one traju ???

i zasto zatrazi zakljucavanje bas ove teme :dontunderstand:

...avatare i nikove biramo spram sebe-podsvesno-onako kako sebe doživljavamo ili kakvi bismo hteli da budemo...ja sam i RL marina i ličim na moj avatar u većini situacija....

:ok:

Poslednja izmena:
Pamtim avatare.
Sviđa mi se Mirkin.
I Hellenina koka mi je sjajna.
Dopadaju mi se ljudi čiji je avatar šaljiv bez šljokica i golih "dupića i grudi".
Volim i avatare koje ima Eriu.
Asociraju me na Klimta (esplozija boja).

Da li nas avatar predstavlja? Naravno. Zato ga i biramo.

da, ali koliko akceptiramo, i koliko avatar utice na nase reakcije ka niku ?

neko kaze da ne utice, ali sam ja primetila i po sebi neke uticaje ... naglasila sam i podudarnost avatara i kucanija

...avatare i nikove biramo spram sebe-podsvesno-onako kako sebe doživljavamo ili kakvi bismo hteli da budemo...ja sam i RL marina i ličim na moj avatar u većini situacija....

Ја сам у РЛ Ванда и ја сам риба,и љубичаста. :)

nisu tema vasi avatari, koncentrisite se malo.. gori ste od tehno.. moj pa moj..

aj sad.. pogledajte moj.. kako vam se moj dopada.. el burno reagujete na brusa lija

Hombre- marina c pise iz ugla forumasa bez klonova, ako mozes prepoznati tu vrstu ... izumiru ali ih ima ;)

Pa nije mi ovo klon. Vidis da svi znaju ciji je nalog. A onaj je banovan.
Takodje smatram da avatar nema nikakve veze sa tim kako sebe dozivljavamo i sl. To mozda rade oni malobrojni koji se bas ozbiljno primaju......pa onda kada saznaju da ih je tamo neka forumasica slagala da zivi tamo gde inace ne zivi onda se osecaju uvredjeni kao da im je neko ne znam sta uradio. A forum je u sustini obicna zezancija i nista vise osim toga.

Dobro ima par pdf koji mogu korisni da budu..recimo Zdravlje, Racunari.....i sl. Ali recimo ovi tipa Zene,Muskarci.......obicne gluposti za zezanciju.

Pa nije mi ovo klon. Vidis da svi znaju ciji je nalog. A onaj je banovan.
Takodje smatram da avatar nema nikakve veze sa tim kako sebe dozivljavamo i sl. To mozda rade oni malobrojni koji se bas ozbiljno primaju......pa onda kada saznaju da ih je tamo neka forumasica slagala da zivi tamo gde inace ne zivi onda se osecaju uvredjeni kao da im je neko ne znam sta uradio. A forum je u sustini obicna zezancija i nista vise osim toga.

Dobro ima par pdf koji mogu korisni da budu..recimo Zdravlje, Racunari.....i sl. Ali recimo ovi tipa Zene,Muskarci.......obicne gluposti za zezanciju.

onaj ko se osloni ozbiljno na bilo koji pdf :confused:
ozbiljna komunikacija ne postoji, ozbiljne teme se zatvaraju, dosta ide po modovskim simpatijama ( ali , navikli smo u Srbiji sve preko veze :mrgreen:)

ti stavi saljivdziju i zezatora- i tako se i ophodis

yoim stavi depresivni, bezlicni krompir- on se tako oseca sada, u losoj je fazi ... moj super duduk je Sakira, nju koristim u specijalnim prilikama ( posto nemam klonove)

ali- tema je nas dozivljaj virtuelnih likova, meni si od starta imao pristup kao prase, kakav nisam svakome dala ... kao i posebnu simpatiju

Back