Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li mi neko objasniti:
zasto se zenama svidja moj Sakira avatar- u njemu vide bebi-zenu
dok je muskarcima neprijatan i provokativan
tj. tema je prosta- zasto muskarci i zene toliko razlicito i burno reaguju na avatar
u napred hvala na komentarima
...
sakira mi je sexi zenska, ali ovaj mi se avatar ne svidja..misim, zaglavila prst u usta..de je tu erotika?
previse ocigledno, previse napadno..
el ja sad nisam zensko ili sta?![]()

ne moras me praviti glupavom da bi me hebo
aj sa zakljucajte temu, nema se vise sta reci![]()

ha ha ha
slika je bas dobra![]()
Sakira se sigurno nije ovako slikala kako bi se sjetila bebi dana i djetinjstvaTakodje mislim da je prevazisla oralnu fazu razvoja i da vise ne sisa prstice. A to je, dame moje i vama poznato, zar ne? Samo se malo pravite ... I to je slatko - sto se pravite
i cudom cudite...
Na zdravlje
"I've always lived through my mouth," the diva told the magazine for the issue out later this week. "It's my biggest source of pleasure: what I say, what I sing, the kisses I give, the chocolate I eat."
u drugom intervjuu spominje oralnu fiksaciju- kao njen vid izrazavanja - pevanje
ali ga ne mogu naci sada ...
He...eto meni je lepa Sakira, prst nisam ni primetila ali bih je po kosi i pogledu u milion poznala...mom oku je ona lepa. Inace ne obracam paznju nesto na te slicice ali mogu reci da Metla na vestici pravi fantastican izbor...dopadaju mi se i narukvice jedne supermoderatorke, Shojo mahom postavlja super sexy bez golotinje sto je tesko postici...hm, prase je jedno, za moj racun zlatnu medalju bih dala onoj gudi koja napred pocrveni a pozadi pozeleni uz oblacic...
Elem, cesto izlazi nas avatar kada kuckamo pa volim da mom oku odabrana slika prija...i nervira me kada me neko pita na osnovu cega sam birala nik i avatar - nik je nastao kao stota rec koja mi je pala na um jer su sve prethodne bile zauzete tako da nemam ama nikakve podsvesne, svesne kakve god zelje...kao mrtav konj sam![]()

... ostale dodatne reakcije isto nakuckah ...nisi odgovorila na temu
ili si zaista pomislila da sirim nemoral i blud jednom toliko cestom salom na ovoj krstarici,
ili ti se nije svideo moj avatar![]()
)
tj. tema je prosta- zasto muskarci i zene toliko razlicito i burno reaguju na avatar
evo ovako, nakuca se 5 stranai, kako se to burno reaguje na avatar?

pa, reaguju na avatar koji ih iz nekog razloga zulja
meni su na avatar reagovali burno kad sam imala na njima polugole zene, tako da je golo dupence na mojim avatarima zuljalo muskarce na jednom,a zene na drugom mestu
ja bih licno reagovala burno samo na avatar na kome je zmija (kojih se plasim), ili moja slika
meni se, na primer, iako sam zena, tvoj avatar ne dopada, kao sto mi se ne dopada nijedan avatar sa nekom javnom licnoscu, sem ako nije rec o teskoj ironiji,a ovde nije
i ne kapiram kako to bebi-zena??ovde sakira sisa prst u ocigledno provokativnoj nameri, ali po meni deluje blago infantilno umesto blago eroticno, sto joj je bila namera
ali, opet ne vidim kako bi me sisalacki nastrojena sakira naterala da burno reagujem....
i, kako se to burno reaguje na avatar?
evo ovako, nakuca se 5 strana
mrgreeen i sve

Како ''како''? Па лепо - уђеш у ВФ и онда победиш и твој аватар буде јачи од аватара твог противника... (нешто као Покемони, рекла бих....)

posto te mrzelo da procitas temu, isprovocirao me neciji post da ne dajem licni zivot krsti na uvid, pa odlucih obelodaniti virtuelni zivot jedne forumasice ...
kako: kao wewerka iz ajs ejdza me niko nije nesto fermao ... kako sam postavila Sakiru poceli pljustati pp-ovi, sa pozitivnim komentarima od zena, negativnim od muskih ... moje kucanije se nije menjalonapomenuh i da je to bio jedini period kada sam iskljucila nik iz kontakt liste i kada sam prijavljena moderaciji van pdf-a politika ... meni su to burne reakcije, zato sto se vise u mom VL ne ponovise
5 strana: ne znam da li me sada optuzujes za samopromociju, kao nedavno za snobizam- eto, meni dosadno, ja bih se druzim, a ozbiljne teme ne funkcionisu
![]()
![]()
zaista tako izgleda i zvuci- ali pogledaj molim te temu abortusi na politici ... mislis da je pametnije srocena, bolje obradjena ?
mozda je samo popularnija posto se neupadljivije zeza neciji niki brze se zapale mlade gospojice
![]()
pa, reaguju na avatar koji ih iz nekog razloga zulja
meni su na avatar reagovali burno kad sam imala na njima polugole zene, tako da je golo dupence na mojim avatarima zuljalo muskarce na jednom,a zene na drugom mestu
ja bih licno reagovala burno samo na avatar na kome je zmija (kojih se plasim), ili moja slika
meni se, na primer, iako sam zena, tvoj avatar ne dopada, kao sto mi se ne dopada nijedan avatar sa nekom javnom licnoscu, sem ako nije rec o teskoj ironiji,a ovde nije
i ne kapiram kako to bebi-zena??ovde sakira sisa prst u ocigledno provokativnoj nameri, ali po meni deluje blago infantilno umesto blago eroticno, sto joj je bila namera
ali, opet ne vidim kako bi me sisalacki nastrojena sakira naterala da burno reagujem....
i, kako se to burno reaguje na avatar?

Ma vid' molim te, treba CV javno da napises...mani provokacije...meni si bila medena i kao veverica iz crtaca, zapravo tada smo i postale prijatelji koliko se secam...
Samo mi je zao sto tema nije otisla u pravcu razlicite percepcije sexipila od strane muskaraca i zena, mislim da bi bila potencijalno zanimljiva...

Zato sto je Shakira na tom avataru stavila u usta prst, a u muskarcima svako stavljanje necega u usta izaziva asocijaciju na oralni seks.
E zasto se zenama svidja, pojma nemam. Mene ta zdepasta pevacica podseca na ciganku iako je lepuskasta pa mi deluje nekako prljavkasto.

![]()
![]()
zaista tako izgleda i zvuci- ali pogledaj molim te temu abortusi na politici ... mislis da je pametnije srocena, bolje obradjena ?
mozda je samo popularnija posto se neupadljivije zeza neciji niki brze se zapale mlade gospojice
![]()
nije zdepasta- ona je dzepna venera![]()
prstic necu komentarisati ...
Meni licno samo nije jasno zasto si ga promenila, sada opet?
Zar bi ikom takvi komentari trebali biti bitni?
Sta je koga briga kakav ko avatar ima?
Kome se ne dopada njegova stvar....
Ја ћу опет испасти глупа у друштву, али морам да питам: у каквој су вези Шакира која је турила прст у уста на аватару и ниво памети којом је срочена тема о абортусима на Политици?![]()
procitaj temu Abortus na politici pliiiiz- pa mi javi kompletan utisak ... to bi trebalo biti ipak ozbiljna tema... sta ti vidis dok je citas ?
Ел можеш у пар реченица да објасниш ту везу између Шакире на аватару у те теме?Еб'га. та тема има 46 страна...Ел можеш у пар реченица да објасниш ту везу између Шакире на аватару у те теме?