ne shvatam

tehduduk

Buduća legenda
Poruka
29.570
Moze li mi neko objasniti:

zasto se zenama svidja moj Sakira avatar- u njemu vide bebi-zenu
dok je muskarcima neprijatan i provokativan
tj. tema je prosta- zasto muskarci i zene toliko razlicito i burno reaguju na avatar

u napred hvala na komentarima

Poslednja izmena:

Ako je uvodna pretpostavka tačna, onda ja definitivno, em nisam muškarac, a to da nisam u forumaškim kalupima, već i vrapci na granama znaju............................... meni je ovaj avatar uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :zaljubljena:

a to da nisam u forumaškim kalupima, već i vrapci na granama znaju............................... meni je ovaj avatar uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :zaljubljena:

e Majki, ti si redak, vecina muskih me upozorava da je avatar veoma provokativan i brezobrazan cak...

dok su mi zene slale pp sa- jao sto ti je dobar avatar, napokon te dozivljavam kao zensko bice, to je baby-woman , :super:

reakcije su suprotnosti ciste :lol:

tj. tema je prosta- zasto muskarci i zene toliko razlicito i burno reaguju na avatar

Stob neki rekli mojne generalizujemo..al aj recimo da su zene nezrele pa sagledaju problem iz vedrog ugla

ja nesto ni ne obracam paznju na avatare, te nisam ni primetila kakav je tvoj,a mene ostavlja ravnodusnim, nisam cak ni bila svesna da je ta na slici sakira. licno ne volim avatare ni muske ni zenske, kad se stavi gola zena/muskarac u izazovnoj pozi, donjem vesu i sa yebackim pogedom/stavom...ne razumem koja im je poenta, a bas se previse ponavljaju :neutral:

ja nesto ni ne obracam paznju na avatare, te nisam ni primetila kakav je tvoj,a mene ostavlja ravnodusnim, nisam cak ni bila svesna da je ta na slici sakira. licno ne volim avatare ni muske ni zenske, kad se stavi gola zena/muskarac u izazovnoj pozi, donjem vesu i sa yebackim pogedom/stavom...ne razumem koja im je poenta, a bas se previse ponavljaju :neutral:

...a koja je poJenta tvog...avatar-a...? :eek:

meni je ceci avatar bas nekako cool (nije obican nije ni vulgaran a skrece paznju), a ovaj tvoj novi nekako prevelik, kao da slika ne prato format, sorry na iskrenosti ali ja ga tako vidim, inace avatar moze a ne mora da oslikava nekog, ali vecina ljudi odmah poveze sliku i izgled osobe, zato ja i nestavljam ljude na avatar....

...ne branim tehnoduduk-a...ali, možda se njoj svidŽa Šakir'ca...;):lol:
pa ne pricam o njenom avataru, vec o nizu manje vise istih avatara gde se naglasava dupe, sise, seksi poza, mesnate usne koje se oblizuju i slicno...:confused: ja to dozivljavam kao poruku tipa "ja sam super bacje, vidite me,gledajte me, ja tako privlacim paznju svojim oblinama/trbusnjacima" itd....isto ko sto ne volim upotrebu seksa u marketingu, jer je jednostavno prevrsilo svaku meru,i mnogo se ponavlja, a bez ikakve poruke osim - seks sve prodaje: e tako isto dozivljavam i "seksi" avatare. pri cemu meni avatar od tehduduk u opste ne spada u tu kategoriju....licno pamtim sani avatare koji mi se bas svide, a ostale vise povezujem sa bojama...ne znam zasto,ali imam utisak da je njen prethodni avatar bio pretezno plave boje, a ne secam se sta je na njemu bilo...

Ja nisam provalila da je to Šakira. Žene vide bebi ženu zato što je ona na slici turila prst u usta, pa ih podseća na sitnu đecu i u njima budi materinski instinkt:lol:. Čudi me da se ne sviđa muškima, jer prst u ustima njih ugl. podseća na khm khm:rumenko:

Na šta drugo da reagujemo, kad je to prvo što vidimo, npr ako neka ženska postavi segzi avatar, svi ćemo misliti kako je extra giga mega ribetina u pitanju i svi ćemo joj se diviti, i pomalo plašiti od te nabrekle njene sexualnosti. Da ne spominjem zavist ostalih brkatih i ne tako segzi forumašica. :rumenko::lol:

Čisto sumnjam da je momcima neprijatan tvoj avatar, može im biti provokativan, ali neprijatan ne nikako... na njemu je žena raščupane kose, sa prstom među usnama... meni to predstavlja jaku seksualnu aluziju, i to usmjerenu ka muškom svijetu... otuda različita reakcija... dok su na maslačke, vjerujem, svi podjednako reagovali: )

Naglasila si riječ avatar, pa mi se čini da pitaš i zašto uopšte neko reaguje na avatar... ja reagujem... kako na postove, tako i na korisničko ime i avatar... tu polazim od sebe, moj nick, kao i moji avatari, predstavljaju mene, sve su to moja stanja i raspoloženja.

Ja nisam imala takih slucajeva, a pravo da ti kazem, retko kad ga i primetim. Primetim ako je bas onako zanimljiv i na neku foru je, inace jok :)

Ja nisam provalila da je to Šakira. Žene vide bebi ženu zato što je ona na slici turila prst u usta, pa ih podseća na sitnu đecu i u njima budi materinski instinkt:lol:. Čudi me da se ne sviđa muškima, jer prst u ustima njih ugl. podseća na khm khm:rumenko:

Na šta drugo da reagujemo, kad je to prvo što vidimo, npr ako neka ženska postavi segzi avatar, svi ćemo misliti kako je extra giga mega ribetina u pitanju i svi ćemo joj se diviti, i pomalo plašiti od te nabrekle njene sexualnosti. Da ne spominjem zavist ostalih brkatih i ne tako segzi forumašica. :rumenko::lol:

...na omazivanje chokolade za vreme pravljenja kolacha...? :rumenko:

Back