Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Viš kako tvoj tebe lepo opisuje...![]()
Па не стоји он ту случајно!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Viš kako tvoj tebe lepo opisuje...![]()

sakira mi je sexi zenska, ali ovaj mi se avatar ne svidja..misim, zaglavila prst u usta..de je tu erotika?
previse ocigledno, previse napadno..
el ja sad nisam zensko ili sta?![]()
ne pridajem mnogo značaja avatarima...mada me s vremena na vreme neki baš oduševi, kad mi ide uz nick neke osobe...pa mu/joj tad to i kažem...
forumašima je nažalost sve što je žensko u avataru, provokativno( čast izuzecima)...:lol:

Стигле ме године и диоптрија, па све гледам у чему је фазон са овим аватаром....
Мени на први поглед изгледа као нека цура која има херпес на уснама....па јој натекла доња усна сва у крастама...После видех да је она то турила прст у уста, али попреко...
Ако би се неко докон позабавио статистиком, видео би да бар 30% женских аватара на форуму има женске усне у крупном плану, са истуреним језиком или тако нешто као ласцивно...Врло, врло, оригинално....
![]()

ja bi reko da niko i ne reaguje na tvoj avatar.. ti si ko dete kad kupi sat... ako ga ne pitas nista o satu, ono ce te ubrzo zapitati:"e, sta mislis kolko ima sati?"
el sad shvatas, bem te glumpavu![]()

Meni se svidja avatar, mnogo volim Shakiru. A slika je verovatno iz faze oral fixation.
Ja ne volim da stavljam sesi i dupeta u avatar.

Moze li mi neko objasniti:
zasto se zenama svidja moj Sakira avatar- u njemu vide bebi-zenu
dok je muskarcima neprijatan i provokativan
tj. tema je prosta- zasto muskarci i zene toliko razlicito i burno reaguju na avatar
u napred hvala na komentarima
ebga, Hellen-delovalo je
Пишем овде само да бих и ја допринела промоцији постављачице...
Иначе, аватаре ретко констатујем, чак и никове..Читам постове. И то је углавном то.
Да треба у неко квизу да одговорим ко какав аватар има, избрукала бих се грдно!![]()
Стари аватар твој бих знала, као и твој ,,стари'' ник. Између осталог, зато што си упечатљив што се постова тиче, а и надимак ти је везан за аватар.A pa moj bi znala![]()
Ти си прасе, како год да се зовеш, и какав год аватар да имаш.
)ha ha ha
slika je bas dobra![]()
Sakira se sigurno nije ovako slikala kako bi se sjetila bebi dana i djetinjstvaTakodje mislim da je prevazisla oralnu fazu razvoja i da vise ne sisa prstice. A to je, dame moje i vama poznato, zar ne? Samo se malo pravite ... I to je slatko - sto se pravite
i cudom cudite...
Na zdravlje
Ne vidim nista provokativno na tom avataru. Cak ga sm,atram ruznjikavim.

Пишем овде само да бих и ја допринела промоцији постављачице...
Иначе, аватаре ретко констатујем, чак и никове..Читам постове. И то је углавном то.
Да треба у неко квизу да одговорим ко какав аватар има, избрукала бих се грдно!![]()

... pa sada vi uporedite utiske- sta mislis da forumas iznad vidi, a ti ne vidis na avataru ???
zarko me zanima !
posto sam u tom periodu imala i jedinu prijavu modovima van pdf-a politika![]()
Ок, само шта значи ''деловало је''? Како то дејство треба да произведе аватар?![]()

... gde ti stari nik ???

moj avatar jaci od njegovog- i pobedih u VF-u![]()
..немам појма шта је ВФ, нити од чијег је аватара ''јачи'' твој, нити како се мери јачина аватара....Sta te briga. Eno ti ga Blajbi pa se druzi sa njim![]()

Ја сам стварно ван света.....немам појма шта је ВФ, нити од чијег је аватара ''јачи'' твој, нити како се мери јачина аватара....
![]()

ŽEDAN SAM !Moze li mi neko objasniti:
tj. tema je prosta- zasto muskarci i zene toliko razlicito i burno reaguju na avatar

kao i u zivotu svaku stvar svaki dogadjaj vidimo iz drugog ugla
ja vidim waka waka spot iz tvog avatara i da si "tehnološki duduk"
sta ti vidis iz mog?
avatar ti nista nece reci o osobi koja ga je postavila
ali ovaj smajli hoceŽEDAN SAM !

ha ha ha
slika je bas dobra![]()
Sakira se sigurno nije ovako slikala kako bi se sjetila bebi dana i djetinjstvaTakodje mislim da je prevazisla oralnu fazu razvoja i da vise ne sisa prstice. A to je, dame moje i vama poznato, zar ne? Samo se malo pravite ... I to je slatko - sto se pravite
i cudom cudite...
Na zdravlje
Moze li mi neko objasniti:

jesi....sa svih sest (ako me oci ne varaju) golih vrtecih sisaa ja?
da li sam izazovna sa golim sisama![]()