ne shvatam

ja bi reko da niko i ne reaguje na tvoj avatar.. ti si ko dete kad kupi sat... ako ga ne pitas nista o satu, ono ce te ubrzo zapitati:"e, sta mislis kolko ima sati?"

el sad shvatas, bem te glumpavu :)

sakira mi je sexi zenska, ali ovaj mi se avatar ne svidja..misim, zaglavila prst u usta..de je tu erotika?:)
previse ocigledno, previse napadno..
el ja sad nisam zensko ili sta?:D

ovo mi je stari avatar, iz faze VF-a sa "Paklenom pomorandzom" ... znas ono- moj avatar je jaci od tvog

ne pridajem mnogo značaja avatarima...mada me s vremena na vreme neki baš oduševi, kad mi ide uz nick neke osobe...pa mu/joj tad to i kažem...:D

forumašima je nažalost sve što je žensko u avataru, provokativno( čast izuzecima)...:lol::lol::lol:

:ok:

Стигле ме године и диоптрија, па све гледам у чему је фазон са овим аватаром....:think:
Мени на први поглед изгледа као нека цура која има херпес на уснама....па јој натекла доња усна сва у крастама...:confused: После видех да је она то турила прст у уста, али попреко...:lol:

Ако би се неко докон позабавио статистиком, видео би да бар 30% женских аватара на форуму има женске усне у крупном плану, са истуреним језиком или тако нешто као ласцивно...:roll: Врло, врло, оригинално....:mrgreen:

... ebga, Hellen-delovalo je :whistling:

:hvala:

Tužna je...:( i taman opisuje moje stanje... približno... ;)

A avatar... to sam ja...

joj bre Cicak- nije to ovo ni prvi ni poslednji avatar :zag:

ja bi reko da niko i ne reaguje na tvoj avatar.. ti si ko dete kad kupi sat... ako ga ne pitas nista o satu, ono ce te ubrzo zapitati:"e, sta mislis kolko ima sati?"

el sad shvatas, bem te glumpavu :)

ne moras me pravit' glupavom da bi me 'ebo :malav:

ovo mi nije prvi avatar, kao sto vec rekoh, vec drugi- i tada sam primila veoma raznolike reakcije ... cak sam izkljucila jedinu osobu do sada iz kontakt liste ...

a, najsexy repku sam dobila u fazi wewerka iz Ajs ejdza ;)

Пишем овде само да бих и ја допринела промоцији постављачице...
Иначе, аватаре ретко констатујем, чак и никове..Читам постове. И то је углавном то.
Да треба у неко квизу да одговорим ко какав аватар има, избрукала бих се грдно! :sad2:

Moze li mi neko objasniti:

zasto se zenama svidja moj Sakira avatar- u njemu vide bebi-zenu
dok je muskarcima neprijatan i provokativan
tj. tema je prosta- zasto muskarci i zene toliko razlicito i burno reaguju na avatar

u napred hvala na komentarima

Ne vidim nista provokativno na tom avataru. Cak ga sm,atram ruznjikavim.

Иначе, аватаре ретко констатујем, чак и никове..Читам постове. И то је углавном то.
Да треба у неко квизу да одговорим ко какав аватар има, избрукала бих се грдно! :sad2:

A pa moj bi znala ;)

A pa moj bi znala ;)
Стари аватар твој бих знала, као и твој ,,стари'' ник. Између осталог, зато што си упечатљив што се постова тиче, а и надимак ти је везан за аватар.:) Ти си прасе, како год да се зовеш, и какав год аватар да имаш. :))

ha ha ha
slika je bas dobra :)
Sakira se sigurno nije ovako slikala kako bi se sjetila bebi dana i djetinjstva :) Takodje mislim da je prevazisla oralnu fazu razvoja i da vise ne sisa prstice. A to je, dame moje i vama poznato, zar ne? Samo se malo pravite ... I to je slatko - sto se pravite :) i cudom cudite...
Na zdravlje

Ne vidim nista provokativno na tom avataru. Cak ga sm,atram ruznjikavim.

... pa sada vi uporedite utiske- sta mislis da forumas iznad vidi, a ti ne vidis na avataru ???
zarko me zanima !

posto sam u tom periodu imala i jedinu prijavu modovima van pdf-a politika :kafa:

ccc- Vanda, narusi mi celu koncepciju :(

Sta te briga. Eno ti ga Blajbi pa se druzi sa njim :)

samo ti mene zeki- zna Blajbi kakve jake emocije budi ... povremeno :mrgreen:

Ја сам стварно ван света... :(..немам појма шта је ВФ, нити од чијег је аватара ''јачи'' твој, нити како се мери јачина аватара....:confused:

virtuelni fajt :malav:
sace mi dati 7 god :zcepanje:

kao i u zivotu svaku stvar svaki dogadjaj vidimo iz drugog ugla
ja vidim waka waka spot iz tvog avatara i da si "tehnološki duduk" :D
sta ti vidis iz mog?

avatar ti nista nece reci o osobi koja ga je postavila

ali ovaj smajli hoce :pivce: ŽEDAN SAM !

kao i u zivotu svaku stvar svaki dogadjaj vidimo iz drugog ugla
ja vidim waka waka spot iz tvog avatara i da si "tehnološki duduk" :D
sta ti vidis iz mog?

avatar ti nista nece reci o osobi koja ga je postavila

ali ovaj smajli hoce :pivce: ŽEDAN SAM !

svako gleda svoju projekciju ;) :pivce:

ja iskreno u tvom ne vidim nista :mrgreen:

ha ha ha
slika je bas dobra :)
Sakira se sigurno nije ovako slikala kako bi se sjetila bebi dana i djetinjstva :) Takodje mislim da je prevazisla oralnu fazu razvoja i da vise ne sisa prstice. A to je, dame moje i vama poznato, zar ne? Samo se malo pravite ... I to je slatko - sto se pravite :) i cudom cudite...
Na zdravlje

"I've always lived through my mouth," the diva told the magazine for the issue out later this week. "It's my biggest source of pleasure: what I say, what I sing, the kisses I give, the chocolate I eat."

u drugom intervjuu spominje oralnu fiksaciju- kao njen vid izrazavanja - pevanje ;)
ali ga ne mogu naci sada ...

Poslednja izmena:

Back