ne razumem...:(

:zcepanje: Slazem se sa tim!
Ali to nije moj slucaj, skoro god dana skoro svakodnevnog dopisivanja ne izjednacujem sa 1 pogledom :) Nemam obicaj da uobrazujem..
Ali dobro, cenim tvoje iskreno misljenje.

Dakle ne kapiram sta sve ovo treba da znaci!? Medju nama se nista fizicki nije desilo, a on je napravio da se samo o tome radi? Da li je moguce da ti neko posveti toliko paznje, svakodnevne, a da pritom ne oseca nista vise od lozenja? :think:
A ja sam se bas zaljubila.:dash:
Па све је јасно... Малко се двоумио неко време и одлучио.

E pa ovako...
I od tada se vise ne dopisujemo.
Dakle ne kapiram sta sve ovo treba da znaci!? Medju nama se nista fizicki nije desilo, a on je napravio da se samo o tome radi? Da li je moguce da ti neko posveti toliko paznje, svakodnevne, a da pritom ne oseca nista vise od lozenja? :think:
A ja sam se bas zaljubila.:dash:

Rekla bih da je on izgubljen u svojim problemima i traži spoljno
rešenje bega. Savetovala bih ti da ga iskuliraš jedan period i da
vidiš šta će se dalje događati što se tiče tvojih i njegovih osećanja
i želja. Znam da je teško zaljubljenom reći, e, on nije dobar za
tebe i sl. a mislim da je i glupo, jer ko smo mi da sudimo? Zato
ti predlažem malo skretanje sa teme, da bi ohladila makar glavu
malo (znam da sa srcem teže ide), pa ćeš onda već videti i sama
odlučiti. Nekad je bolje i uraditi i videti na čemu si i time manje
gubiti vreme u iluzijama nego ne uraditi ništa i čekati 100 godina,
sve zavisi kakav si tip ličnosti, kako brže sazrevaš i učiš, a u
svakom slučaju je najpametnije (što retkima uspeva) učiti se
na tuđim, a ne svojim greškama. Dakle, sačekaj još malo da
se smire strasti (zašta ti treba malko i snaga volje;)), razmišljaj
o nečem desetom i skoncentriši misli na to nešto opipljivo
kreativno i videćeš posle nekog vremena će ti
razmišljanje i odluka biti jasniji:).

:dontunderstand: ni ja šta se to događa danas sa nama mladima! Ista situacija je bila sa mnom i jednom devojkom. Stalno smo se dopisivali,slali jedno drugom slatke reči a kad se vidimo niko ništa ne započinje. Ona je imala nekog momka što ju je napustio nakon godinu dana veze. Čak joj je on rekao kad je raskinuo sa njom-da je nikad nije ni volio! Ali ona je i dalje bila luda za njim! Dok se dopisivala sa mnom stalno mi se jadala da je tužna i nesretna.Kad se vidimo ona je nekako hladna prema meni,ravnodušna i ja odustajem od nje. Sad se više ni ne dopisujemo a skoro i da se ne viđamo,samo onako slučajno i to bude samo ĆAO i ništa više! Stvarno :dontunderstand:

:dontunderstand: ni ja šta se to događa danas sa nama mladima! Ista situacija je bila sa mnom i jednom devojkom. Stalno smo se dopisivali,slali jedno drugom slatke reči a kad se vidimo niko ništa ne započinje. Ona je imala nekog momka što ju je napustio nakon godinu dana veze. Čak joj je on rekao kad je raskinuo sa njom-da je nikad nije ni volio! Ali ona je i dalje bila luda za njim! Dok se dopisivala sa mnom stalno mi se jadala da je tužna i nesretna.Kad se vidimo ona je nekako hladna prema meni,ravnodušna i ja odustajem od nje. Sad se više ni ne dopisujemo a skoro i da se ne viđamo,samo onako slučajno i to bude samo ĆAO i ništa više! Stvarno :dontunderstand:

Tu nema hemije, koliko ja vidim... i treba da ideš dalje...:ok:

ko se smara sa logikom nekoga koga ne poznaje samo gubi vreme.....samo mali broj ljudi, koje dobro poznajemo, mozemo da razumemo....zato je bolja logika, ici korak po korak, prihvatati razlicitosti u odnosu na nas i ne uzimati nista previse ozbiljno i ne hvatati drugu stranu bas za svaku rec....mada, jadni su mi ljudi koji se zapale u pocetku i svasta napricaju, a posle, kad naidju na prvu prepreku, odustanu.....a takvih ima 1 000 000.....

Back