ne razumem...:(

Maalecka, čini mi se da je u toj tvojoj situaciji manje bitno da li je taj sa nekom ili ne. Bitnije je zaista koliko je on iskren prema tebi.
I da je bio sam samcijat, mogao je da te navuče na neku žvaku, pa te drnda dva dana i posle te otkači.

Čini mi se da je dečko odlučio da drži opcije otvorene - tj ima devojku, a sa tobom se druži i želi eventualno sex. Tvoje je da li želiš da nastavljaš taj odnos, bilo da odlučiš da nastavite samo da se družite, ili da pristaneš na sex ili da sve to prekineš. Ne bih da budem zla, možda grešim, ali on deluje dosta proračunato ("Zašto da izgubim vezu u kojoj sam, kad ne znam kako će mi biti sa tobom"), ne bi bilo loše da i ti u ovoj situaciji budeš takva. I ako ne odluči da bude ekskluzivno tvoj:mrgreen:, šta god uradila, ostavi za sebe otvorene opcije: on ti je samo drug, a ti naravno tražiš dečka:mrgreen:

E pa ovako...
Upoznala sam decka sa faksa koji mi se svideo, i uspela sam da se zblizimo, ali drugarski:ceka: on ima devojku. Dosta vremena smo provodili zajedno, i bas smo se pronasli u mnogim stvarima :), i tu i tamo mi je davao do znanja da mu se svidjam, ali nije nista pokusavao, a nisam ni ja. Kada se zbog obnove god vratio u svoj grad dopisivali smo se skoro svakodnevno, i poceo je da mi pise da mu je lepo samnom, da sam mu zanimljiva, slatka i privlacna :D, ali moja reakcija je bila -sta je sa devojkom?, na sta je odg da me ne muva:confused: Nista, dopisivanje se nastavilo u nekoliko meseci, i stalno je ponavljo da bas misli na mene i da ga privlacim. Kada bismo se videli, nista se ne dogodi, oboje smo bili suzdrzani, i kada se vrati u svoj grad, kaze mi da se suzdrzavao, jer ima devojku... Nenormalni smo, znam. I konacno, predlozi on da se vidimo, kada mu napisah da bih volela da smo zajedno..Na sta mi je napisao da on ima devojku koja ga voli, moze da se lozi na druge, ali moze biti samo njen..tj mi mozemo da budemo zajedno na 2 dana.:eek::dontunderstand:
I od tada se vise ne dopisujemo.
Dakle ne kapiram sta sve ovo treba da znaci!? Medju nama se nista fizicki nije desilo, a on je napravio da se samo o tome radi? Da li je moguce da ti neko posveti toliko paznje, svakodnevne, a da pritom ne oseca nista vise od lozenja? :think:
A ja sam se bas zaljubila.:dash:

Moguce su i ove dve opcije.Jednostavno mozda si mu se i zaista svidela,ali je jednostavno bojazljiv momak,nesiguran u sebe i dugo je vec sa tom devojkom i jednostavno se plasi promene.Prija mu da je sa tobom,ali boji se da iskorakne dalje,mozda i nije navikao na druge devojke.Jednostavno ima i takvih muskaraca.
Ili ovakva opcija.Zadovoljan je vezom sa tom devojkom,ali jednostavno voli da flertuje i imponuje mu interesovanje drugih devojaka za njega,upravo zeli necim da nahrani svoj ego koji je mozda iz raznoraznih razloga poljuljan.I takvih muskaraca ima.
Mozda si ga i samo seksualno privlacila i zeleo je na taj nacin da te iskoristi,ali nije znao kako da to sto takticnije uradi ili je jednostavno oklevao jer bas nije iskusan.
U svakom slucaju izgleda da je rec o osobi poprilicno nesigurnoj u sebe koja ima odredjenih problema sa svojim egom,a moguce je da i ne zna sta hoce.Moj ti je savet da bezis sto dalje od njega,ne treba ti tako nesto u zivotu.

E pa ovako...
Upoznala sam decka sa faksa koji mi se svideo, i uspela sam da se zblizimo, ali drugarski:ceka: on ima devojku. Dosta vremena smo provodili zajedno, i bas smo se pronasli u mnogim stvarima :), i tu i tamo mi je davao do znanja da mu se svidjam, ali nije nista pokusavao, a nisam ni ja. Kada se zbog obnove god vratio u svoj grad dopisivali smo se skoro svakodnevno, i poceo je da mi pise da mu je lepo samnom, da sam mu zanimljiva, slatka i privlacna :D, ali moja reakcija je bila -sta je sa devojkom?, na sta je odg da me ne muva:confused: Nista, dopisivanje se nastavilo u nekoliko meseci, i stalno je ponavljo da bas misli na mene i da ga privlacim. Kada bismo se videli, nista se ne dogodi, oboje smo bili suzdrzani, i kada se vrati u svoj grad, kaze mi da se suzdrzavao, jer ima devojku... Nenormalni smo, znam. I konacno, predlozi on da se vidimo, kada mu napisah da bih volela da smo zajedno..Na sta mi je napisao da on ima devojku koja ga voli, moze da se lozi na druge, ali moze biti samo njen..tj mi mozemo da budemo zajedno na 2 dana.:eek::dontunderstand:
Dakle ne kapiram sta sve ovo treba da znaci!? Medju nama se nista fizicki nije desilo, a on je napravio da se samo o tome radi? Da li je moguce da ti neko posveti toliko paznje, svakodnevne, a da pritom ne oseca nista vise od lozenja? :think:

Moje mišljenje, što ne znači da je ispravno je da je tip hteo redovnu kres šemu u jednom gradu a da istovremeno zadrži i svoju devojku u drugom gradu. To što se trudio oko tebe, ne znači ništa....postoje muškarci koji više vole lovinu koju duže i teže ulove.....
Hvala bogu da je na kraju pokazao šta zaista želi a ti bila dovoljno pametna da odbiješ....

Zasto je bitno da zadrzi tu devojku ako je ocigledno ne voli? I zasto da ja budem kres kombinacija?

Kako se momci odlucuju sa kojom ce da budu u vezi, a koja je za kombinaciju?:think:

Cudno mi je iz razloga sto smo se duhovno:) dobro slagali... nije me samo snimio kao dobru ribu... U cemu je stvar?:confused:

Zasto je bitno da zadrzi tu devojku ako je ocigledno ne voli? I zasto da ja budem kres kombinacija?

Kako se momci odlucuju sa kojom ce da budu u vezi, a koja je za kombinaciju?:think:

Cudno mi je iz razloga sto smo se duhovno:) dobro slagali... nije me samo snimio kao dobru ribu... U cemu je stvar?:confused:

Pa neki ljudi su kukavice.....
A neki i egoisti pride. Radije bi da budu sa nekim ko njih više voli...... Mnogi muškarci u mojoj okolini su svoje supruge izabrali racionalno, ušli su u fazu "ženi mi se" i odabrali prvu koja je odgovarala kriterijumima....

E pa ovako...

Moguće da znači da mu je u datom momentu vašeg dopisivanja,tog ličnog viđenja trenutno taj period prijao pa posle dosadio i onda rekao to što je rekao.
U suštni po mom mišljenju uopšte se nije obazirao na tvoja osećanja nego gledao samo sebe.

Uvek je lako opredeliti se za sigurniju varijantu,to jest onu koja je oprobana vec,nego ulaziti u nesto novo i neizvesno.Eh,tako je,ti si mu ispala rezervna varijanta,a mozda cak ni to.:(
Ne treba da generalises ponasanje momaka,jednostavno svaki je slucaj za sebe.
To ako je nesto spolja gladac,ne znaci da iznutra nije jadac,mozda je on podosta emotivno i duhovno nestabilan,a ti si mu bila odlicna prilika kao neko ko ce da ga saslusa i istrpi.

Uvek je lako opredeliti se za sigurniju varijantu,to jest onu koja je oprobana vec,nego ulaziti u nesto novo i neizvesno.Eh,tako je,ti si mu ispala rezervna varijanta,a mozda cak ni to.:(
Ne treba da generalises ponasanje momaka,jednostavno svaki je slucaj za sebe.
To ako je nesto spolja gladac,ne znaci da iznutra nije jadac,mozda je on podosta emotivno i duhovno nestabilan,a ti si mu bila odlicna prilika kao neko ko ce da ga saslusa i istrpi.

Ajd razradi ovo,ak mozes..:rumenko:

Ajd razradi ovo,ak mozes..:rumenko:

Pogledaj moj gornji post iznad ovog koji si citirala.Jednostavno mozda momak pre te devojke sa kojom je sada nije imao neka iskustva,to ga izjeda i tera u frustraciju,a takodje i pomucuje njegovo rasudjivanje i reakcije.A zelja ga vuce ka drugim devojkama,no jednostavno nije kadar da prevari.

Poslednja izmena:
Iskustvo mu nije problem, nije smotan, slatkoreciv je... i voli da flertuje :roll: Mada je cesto depresivan i u nekom haosu. A sadasnja devojka ga je otela od prethodne..barem on tako kaze..
A stekla sam utisak da me se "plasi", posto iako sam mu podrska, umem da budem ostra..

E pa ovako...

hhh...zene...covek vam posveti 1 pogled i vi mislite odmah je pao na vas...o Boze....

Back