branko.bl:
у то вријеме свијет је био подјељен у два блока
1. СОЦИЈАЛИСТИЧКИ
2. КАПИТАЛИСТИЧКИ
................................................
"борили" су се једни против других...
први(једини) непријатељ тадашње Америке је био СОЦИЈАЛИЗАМ, и обрнуто капитализам
.................................................
а гдје би ти "бјежао" на мјесту четника?
у СССР???
To je vec vas (tj.cetnicki) problem.Cetnici su imali dve varijante :
1)da se prikljuce komunistima
2)ili da odu u zemlje USA i danasnje EU koje priznaju Kosovo,a koje svuda u svetu gledaju samo svije interese.
Kada cete vec jednom da shvatite da su vas amerikanci iskoristili,da ne kazem sek.sualno opstili sa vama i posle vam se smejali.Oni to isto rade sa svim anti-komunistickim pokretima u svakoj drzavi,jer im smeta komunizam.Cetnici i desnicari na kraju krajeva nisu nista dobili od njih.
anarog:
Alo komunista,Moskva zove?!
Pa tvoj tito,yebo te on je sipcima dao drzavu i kumovao na deveto(ili ne znam vise koje)
dete a ne Amerika?!
Vidis kako su se kotili k'o stoke i sada, "fakticko stanje na terenu" !!!
A vi ,bratstvo i jedinstvo.jel'?
Stoko CRVENA !!!!!!!
Ovo je bilo jako nezrelo.Prvo ta tvoja izjava je fasisticka - kome ces ti da zabranjujes da se razmnozava.Jel smo mi kao ljubomorni sto neki tamo siptar ne koristi kondom i ima mnogo dece,a nama SRBIMA ne moze da se digne???!!!E TO NIJE LEPO DA KRIVIS NEKOG DRUGOG ZBOG TVOJE NEMOCI U REPRODUKCIJI I SEK.SU.
Inace oo sto treba uraditi je da se podrzi levicarski pokret u albaniji i na kosovu.Tako stvoren zajedno sa srpskim komunistickim pokretom moze da se stvori klima gde ce se svi narodi odupreti imperijalizmu USA i EU.Vi koji ste podrzavali USA posle ll.sv rata MARS TAMO jer je to vase prirodno antikomunisticko drustvo.
YANKEE GO HOME FU.CKIN IMPERIALIST IDIOT!
Inace nisam ja Titoista i procitaj vise program NKPJ-a,nepismeni,tvrdoglavi covece....