- Poruka
- 9.647
@WEISHAUPT
то су ваши коалициони партнери будући..не квари одмах споразум
то су ваши коалициони партнери будући..не квари одмах споразум
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
weishaupt ti se povuci u svoj kokosinjac tj u svoju brdsku zetu i tamo malo kokodaci.
onda mi je neko drugi poslao tu sliku pa eto da mu odgovorim.zamisli lik ZVAO POPA DA MU OKADI ILI STA VEC STRANACKE PROSTORIJE!!
jeste drug tito je siptarima drzao svecu dok su to radili.trebao je zabraniti da ne budem prost sexulane odnose u celoj jugoslaviji.
jeste drug tito je siptarima drzao svecu dok su to radili.trebao je zabraniti da ne budem prost sexulane odnose u celoj jugoslaviji.
onda mi je neko drugi poslao tu sliku pa eto da mu odgovorim.zamisli lik ZVAO POPA DA MU OKADI ILI STA VEC STRANACKE PROSTORIJE!!
odgovarajjeste drug tito je siptarima drzao svecu dok su to radili.trebao je zabraniti da ne budem prost sexulane odnose u celoj jugoslaviji.
jednomjeste drug tito je siptarima drzao svecu dok su to radili.trebao je zabraniti da ne budem prost sexulane odnose u celoj jugoslaviji.
porukomjeste drug tito je siptarima drzao svecu dok su to radili.trebao je zabraniti da ne budem prost sexulane odnose u celoj jugoslaviji.
da bih mogaojeste drug tito je siptarima drzao svecu dok su to radili.trebao je zabraniti da ne budem prost sexulane odnose u celoj jugoslaviji.
da i ja tebi odgovaramjeste drug tito je siptarima drzao svecu dok su to radili.trebao je zabraniti da ne budem prost sexulane odnose u celoj jugoslaviji.
weishaupt cuti i tucaj kamenje-))da ne kazem jedi.
jednom porukomjeste drug tito je siptarima drzao svecu dok su to radili.trebao je zabraniti da ne budem prost sexulane odnose u celoj jugoslaviji.
cela srbija 1974 nije glas ispustila kad je kosovu i metohiji data autonomija a danas 34 godine posle iako to nema nikakve veze sa ovim dogadjajima se sad svi busaju u grudi kako su veliki srbi kako ne daju "svetu zemlju"....koje licemerje.

i sta meni ovaj weishaupt soli pamet o siptarima,titu i ne znam ni je vec cemu KAD SU BAS TI NJEGOVI SIPTARI GLASALI DA CRNOGORCI IMAJU I DOBIJU DRZAVU!!MISLIM OVO JE STVARNO ZA BLJUVOTINU!!nego,zasto se niko nije bunio kad se otcepila makedonija?i to je sveta srpska zemlja gde je bila prestonica srpskog cara dusana i tu je krunisan!i taj deo je oduvek pripadao srbiji.