NE PRIDRUŽIVANJU TAMNICI NARODA EU

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jeste drug tito je siptarima drzao svecu dok su to radili.trebao je zabraniti da ne budem prost sexulane odnose u celoj jugoslaviji.

а што???требао се он убити и све би дошло на своје мјесто!!! као што се Хитлер убио и сада, ево послије оноликих жртава Њемачке, имају највише становника у Европи...и ехтра живе...
Тито- .....

i sta meni ovaj weishaupt soli pamet o siptarima,titu i ne znam ni je vec cemu KAD SU BAS TI NJEGOVI SIPTARI GLASALI DA CRNOGORCI IMAJU I DOBIJU DRZAVU!!MISLIM OVO JE STVARNO ZA BLJUVOTINU!!nego,zasto se niko nije bunio kad se otcepila makedonija?i to je sveta srpska zemlja gde je bila prestonica srpskog cara dusana i tu je krunisan!i taj deo je oduvek pripadao srbiji.

i sta meni ovaj weishaupt soli pamet o siptarima,titu i ne znam ni je vec cemu KAD SU BAS TI NJEGOVI SIPTARI GLASALI DA CRNOGORCI IMAJU I DOBIJU DRZAVU!!MISLIM OVO JE STVARNO ZA BLJUVOTINU!!nego,zasto se niko nije bunio kad se otcepila makedonija?i to je sveta srpska zemlja gde je bila prestonica srpskog cara dusana i tu je krunisan!i taj deo je oduvek pripadao srbiji.

напокон да и ти напишеш нешто паметно..алал ти тастатура и десет прста

Back