Tema o kojoj niko ne prica - aktivno unistenje slobode srpskog naroda

To je biznis a ne cenzura. Da postoji cenzura ne bi smeo da pričaš svašta po podkastima i internet medijima koji nisu tako skupi kao TV sa nacionalnom frekfencijom.

Šta bi ti, da ti vlast plati da pričaš protiv nje?

mi i nemamo cenzuru, mi imamo propagandu (na steroidima), a to sto neki pominju cenzuru to je zato sto su marginalizovani. Ne racunaju se. A i nema sta da kazu ionako. Ovi placeni imaju sta da kazu ali dzaba im ako ih ne slusamo i ne citiramo.

malo deca cveca: vodite ljubav, a ne propagandu! :D

Imas u Srbiji,imas situacije u kojima su Studenti urinirali pa javnoj instituciji i plus nisu procesuirani za to odvratno djelo, zar to nije apsolutna sloboda.I onda posle to nisu huligani i ulicne bitange vec fina djeca.Koje to vaspitano dijete urinira po zgradi i baca baklje.

Zamisli to u Americi da rade ili Francuskoj, dobili bi batine od policije a onda bi bili razmatrani za ludnicu
I zamisli sad svako od nas da ispoljava neku svoju samovolju nepredvidivost u odlukama i postupcima neuracunljivost.
Opstenje s takvim.ljudima iskljucivalo bi svako uzajamno poverenje svako vaspitanje svaki pravni poredak.
I evo sad u srbiji vidimo sta znaci apsolutna sloboda.
(ne)postovani, ne volim autoritativnost gde god da je, ma bila ruska ili francuska ili americka. Pajkani su svetska stoka koja tuku decu u celom svetu.

pozdrav

mi i nemamo cenzuru, mi imamo propagandu (na steroidima), a to sto neki pominju cenzuru to je zato sto su marginalizovani. Ne racunaju se. A i nema sta da kazu ionako. Ovi placeni imaju sta da kazu ali dzaba im ako ih ne slusamo i ne citiramo.

malo deca cveca: vodite ljubav, a ne propagandu! :D
imamo i cenzuru baki - nebrojni manji medijski provajderi su bili intenzivno napadnuti od strane SnS nacista i prisiljeni da ugase N1 i nova-S koji su jedini kanali sto izvestavaju o protestima!!
bukvalno 98% srpske medije na tv govore istu propagandu, proverio sam licno - rts, tv pink, prva, b52, happy, kurir, informer, tanjug, evrovesti, vesti, K1...

Šta je to što u Srbiji ne smeš da kažeš? Koliko vidim, gde god se okreneš ima svakojake pljuvačine po vlastima.

A u Nemačkoj, recimo, nisi smeo da zucneš o kovid vakcinama, kao ni da "širiš teoriju zavere" oko samog kovida. Ustvari, ne smeš da zucneš protiv vakcina uopšte. Takođe, ne smeš da uvrediš ni jednu LGBTQ ili sličnu manjinu pod pretnjiom teških kazni.
srbija ima samo 2 mejnstrim tv stanice koje koliko toliko pokrivaju i drugu stranu, ostalo velika debela 0 (a ima ih 10+)

2 vs 10, ko dobija? Jos te dve tako smetaju da ih demonizuju svaki dan sistematski gotovo, da li je toliko stetno imati drugacije misljenje u srpskoj demokratiji?

Back