NE PRIDRUŽIVANJU TAMNICI NARODA EU

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a da ne kazem kako se u CG zeli zatrti sve sto je srpsko pa tako ne koriste cirilicu vec latinicu,naziv televizije je na latinici pocnimo od toga...pa do uspostavljanja nekog monstruznog novog "crnogorskog jezika"itd.......jeste za sve to je kriv tito!!

ово је већ истина ...свака част..и још би додао студењак..џабе студирају а имају Универзитет у Подгорици

a veoma me zacudilo kako ti "zecani"tj crnogorci nisu priznali nezavisno kosovo i metohiju,ponadao sam se da ce oni biti medju prvima.

Biće u paketu sa Makedonijom.

a da ne kazem kako se u CG zeli zatrti sve sto je srpsko pa tako ne koriste cirilicu vec latinicu,naziv televizije je na latinici pocnimo od toga...pa do uspostavljanja nekog monstruznog novog "crnogorskog jezika"itd.......jeste za sve to je kriv tito!!

I ti pišeš latinicom. A bogomi i ja je volim više od ćirilice.

a da ne kazem na otcepljenje crne gore....niko nije glas digao iako je crna gora tj nekadasnja zeta takodje bila u sastavu srednjovekovne srbije i da je to takodje kolevka srbije.i tito je sigurno kriv sto se CG otcepila od srbije,sto je to dozvolio.

Crna Gora je samostalna od XVII veka, a napustila je buđavu SCG upravo zbog prisvajanja od strane Srbije i pokušaja da se od nje napravi 26-ta izborna jedinica Srbije. I Beograd je do XV veka bio mađarski grad, zatim turski, srpski je praktično tek od 1867. godine. Toliko od tvog pozivanja na srednjovekovnu tradiciju i njene vrednosti.

sve vam je na latinici,od novina.televizije itd.....mislite da cete biti veci europejci zato sto koristite latinicu.....samo nisu latinicu izmislili "evropljani"nego je latinica pismo fenicana koje su preneli grci u italiju pa je tako i nastalo latinsko pismo.ja jesam da u srbiji svako dete i osoba zna dva pisma da pise ali sam i za to da se zna koje je nase pismo...svi se busate u srpstvo a zaboravljate da je najlespis pisani spomenik cirilice miroslavljevo jevandjelje iz srednjeg veka.zaboravljate na sopstvenu kulturu i istoriju ali i za to je sigurno kriv tito.

beograd je u xv veku bio ugarski grad ali eto npr 1440 godine kad su ga turci napadali pored janka hunjadija branio ga i SRPSKI DESPOT DJURADJ BRANKOVIC a pre toga je bio u srbiji u vreme DESPOTA STEFANA LAZAREVICA a prvi put je usao u sastav srbije jos u vreme nemanjica kada je jedna ugarska princeza bila udata sa jednog nemanjica.

i sao opet mi nije jasno...ispada po vasim pricama SRBI SU BILI UGNJETAVANI POD TITOM ITD ... a sad citam weishaupta pa tako neke druge i ispada da su srbi za vreme tita hteli da naprave veliko srpsku drzavu...kako sad to?ili smo bili ugnjetavani pod titom ili smo zeleli pod titom da napravimo veliku srbiju?odlucite se vec.

Crna Gora je samostalna od XVII veka, a napustila je buđavu SCG upravo zbog prisvajanja od strane Srbije i pokušaja da se od nje napravi 26-ta izborna jedinica Srbije. I Beograd je do XV veka bio mađarski grad, zatim turski, srpski je praktično tek od 1867. godine. Toliko od tvog pozivanja na srednjovekovnu tradiciju i njene vrednosti.
Београд је био и Српски пре ХV а 1402 године постаје престоница када је Деспот Стефан Лазаревић преселио престоницу из Крушевца.Турци га окупирају 1461 године.
А после протеривања Турака постао је опет Српски све до 1944 када постаје Црногорски до данас.

i sao opet mi nije jasno...ispada po vasim pricama SRBI SU BILI UGNJETAVANI POD TITOM ITD ... a sad citam weishaupta pa tako neke druge i ispada da su srbi za vreme tita hteli da naprave veliko srpsku drzavu...kako sad to?ili smo bili ugnjetavani pod titom ili smo zeleli pod titom da napravimo veliku srbiju?odlucite se vec.
то великосрпство је штиво из Загребачког свеучилишта

pa to ti kazem opste dobro ,weishaupt kaze da smo hteli da napravimo od cg 26 izbornu jedinicu ispada da smo i njih hteli da ugnjetavamo kao sto kazu i hrvati pod titom.on sad prica mislim na weishaupta o tome kako su srbi ziveli lose pod titom spominje siptare i sad odjednom srbi hteli od CG da naprave 26 jedinicu...pa ne slazu im se price.....

pa to ti kazem opste dobro ,weishaupt kaze da smo hteli da napravimo od cg 26 izbornu jedinicu ispada da smo i njih hteli da ugnjetavamo kao sto kazu i hrvati pod titom.on sad prica mislim na weishaupta o tome kako su srbi ziveli lose pod titom spominje siptare i sad odjednom srbi hteli od CG da naprave 26 jedinicu...pa ne slazu im se price.....

масонска посла ..заборави;)

i sad neko ko ni malo ne poznaje srpsku istoriju upice ko sundjer lupetanja ovog weishaupta i prenosice na druge isto takve koji nemaju pojma i onda se ljudi cude sto nam ide ovako kako ide.i onda nam neki poput weishaupta sole pamet kako je jadna srbija bila ugnjetavana pod komunizmom a onda op....ispade da je srbija ugnjetavala CG sad vise ni sam ko je koga ugnjetavao ali za to je sigurno kriva i pored tita i jovanka broz.

кажу имао 3 0000 0000 жена у животу (кад све "опалио")
вероватно му ова једна није била толико битна осим за сликање пред широким народним масама које су хрлиле у пријатељски загрљај братству и јединству наших народа и народности

jeste imao je ma ne tri miliona vec 10 000 000 i sve ih je ugnjetavao...i sad eto palo mi na pamet ja spominjem poslednjeg predsednika SCG da je iz CG pa i nacionalista milosevic iz CG pa sad ovaj "demokratski"predsednika iz BiH i sad oni nasli da pljuju po titu.o zemljo indijo otvori se i progutaj me.

Back