hehenishta..voli grobove koje niko nije hteo da ebe.. respect..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehenishta..voli grobove koje niko nije hteo da ebe.. respect..

A nislija u potrazi za curom za brak tj. postavljac teme nam se i ovako ne javlja vise, jos treba i komplekse da nabaci!nishta..voli grobove koje niko nije hteo da ebe.. respect..
ja sam cednaZena mora uci u brak nevina. Ja mislim da je to jedino po pravilima. Prevara je bezvremenska tako da i ako prevaris i pre nego upoznas svog bracnog druga to je isto kao da si ga prevario i u toku braka. Znaci sex pre braka je isto kao i ubistvo, jer spada u deset zapovesti.

u kojoj veri se ima 4 muza?
Mora.Zena mora uci u brak nevina.

izvinjavam se..nisam tako mislila, shalila sam seE nemojte sad o kiti neki muski imaju komplekse zbog toga!A nislija u potrazi za curom za brak tj. postavljac teme nam se i ovako ne javlja vise, jos treba i komplekse da nabaci!

o chemu ti to..odakle ti te informacijene tebe cu da zenim ..nit radis po kuci niti zaradjujes pricas usta ne zatvaras menjas likove
kao da si shang tsung ,da si rekla da si mastergirl pa ajde ali nisi ti kriva ,ja sam s toga sorry.

Zena mora uci u brak nevina. Ja mislim da je to jedino po pravilima. Prevara je bezvremenska tako da i ako prevaris i pre nego upoznas svog bracnog druga to je isto kao da si ga prevario i u toku braka. Znaci sex pre braka je isto kao i ubistvo, jer spada u deset zapovesti.
Zena mora uci u brak nevina. Ja mislim da je to jedino po pravilima. Prevara je bezvremenska tako da i ako prevaris i pre nego upoznas svog bracnog druga to je isto kao da si ga prevario i u toku braka. Znaci sex pre braka je isto kao i ubistvo, jer spada u deset zapovesti.

Nešto si ti pobrkao.Možeš samo da kažeš da bi ti želeo takvu ženu i takvu vezu. Bilo bi lepo kada bi ljudi bili čedni kako ti pišeš, ali to je samo za retke koji to mogu da ispoštuju.
Ne možemo spaliti sve ostale koji nisu takvi.
Nemoj tako...moze da ceka red ispred zabavista...tu su sigurno nevine
ja sam cedna
ozeni me vojislave!!!![]()
Jea, te nevine su propale, sram ih bilo...Reci da se nesto "mora" samo zbog toga što ti to tako želiš je baš neotesano...Ako si baš takav i treba da nadješ nevinu ženu. Evo dodji u moj grad polovini djevojaka se vide samo oči i pete (jer su u nanulama) a kako primaju lijepu nadoknadu od vjerskih poglavara zbog stila odjevanja svakim danom ih je sve više i više pa moci ces da biras.Ali prilikom izbora samo gledaj i ne dotiči,jer ovdje je pravilo kao u šahu Taknuto-maknuto.
Jea, te nevine su propale, sram ih bilo...
Zašto ljudi nisu u stanju da poštoju lične izbore pojedinki, pogotovo kad ti izbori ni na koji način ne utiču na njih?
Lazna vera ( citaj hriscanstvo ) ih uci suprotnom od prirode
Jea, te nevine su propale, sram ih bilo...
Zašto ljudi nisu u stanju da poštoju lične izbore pojedinki, pogotovo kad ti izbori ni na koji način ne utiču na njih?
Čekaj, kakve veze ima to što ne daju/daju sa zaposlenim au Bosni?Pa da je lični izbor i vjera poštovala bih ali pošto je to sve placeno platom koju teško zaradi bilo koji zaposleni u Bosni,smeta mi...
Čekaj, kakve veze ima to što ne daju/daju sa zaposlenim au Bosni?

superiska :thumbs up: but stay in line