Ne pre braka

DA pre braka ili NE

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nishta..voli grobove koje niko nije hteo da ebe.. respect..

ne tebe cu da zenim ..nit radis po kuci niti zaradjujes pricas usta ne zatvaras menjas likove
kao da si shang tsung ,da si rekla da si mastergirl pa ajde ali nisi ti kriva ,ja sam s toga sorry.
neko drugi treba da mi se izvini ali godine je zezaju (ona je mnogo pametna a ruzna ,moze da menja nikove da pise s debilima i da tvrdi da je svo vreme u kanadi i da provodi 24 sata da pokazuje izbacuje rame .....a j sm magarac koji bi to trebao da trpi )

E nemojte sad o kiti neki muski imaju komplekse zbog toga! :lol: A nislija u potrazi za curom za brak tj. postavljac teme nam se i ovako ne javlja vise, jos treba i komplekse da nabaci!
izvinjavam se..nisam tako mislila, shalila sam se :neutral:
ne tebe cu da zenim ..nit radis po kuci niti zaradjujes pricas usta ne zatvaras menjas likove
kao da si shang tsung ,da si rekla da si mastergirl pa ajde ali nisi ti kriva ,ja sam s toga sorry.
o chemu ti to..odakle ti te informacije :neutral:
pa banovali su me.. ae cao, nervirash me, stalno se kachish za mene i sad ja treba da te napushim, pa da me ponovo banuju..e malo sutra..

Zena mora uci u brak nevina. Ja mislim da je to jedino po pravilima. Prevara je bezvremenska tako da i ako prevaris i pre nego upoznas svog bracnog druga to je isto kao da si ga prevario i u toku braka. Znaci sex pre braka je isto kao i ubistvo, jer spada u deset zapovesti.

Zena treba da spava sa jedno 10 do 15 hiljada muskaraca....tek onda treba stupiti u brak sa nevinim muskim celjadetom, zar ne?....Iskustvo je majka, majka je zenskog roda,a mama ne moze da bude kurwa...

vrana vrani oci ne vadi

Biti dzu u krevetu je jedno a u zivotu sasvim drugo
(ovo ne mislim na tebe nego na nesigurnu koja dozvoljava sebi takav luksuz da ostavlja utisak poremecene osobe i van foruma,daj boze da ne zavrshi u daji pre 40ne)

Zena mora uci u brak nevina. Ja mislim da je to jedino po pravilima. Prevara je bezvremenska tako da i ako prevaris i pre nego upoznas svog bracnog druga to je isto kao da si ga prevario i u toku braka. Znaci sex pre braka je isto kao i ubistvo, jer spada u deset zapovesti.

Nešto si ti pobrkao. :roll: Možeš samo da kažeš da bi ti želeo takvu ženu i takvu vezu. Bilo bi lepo kada bi ljudi bili čedni kako ti pišeš, ali to je samo za retke koji to mogu da ispoštuju.
Ne možemo spaliti sve ostale koji nisu takvi.

Skoro cujem pricu...cura se udala u 30-oj....tvrdi da je izgubila nevinos' prve bracne noci...:lol:
Ufff ....tesko ovom malom ko zna kad ce se ozeniti....nego nisam shvatila....je li to vazi i za muski rod.....????:lol:

Nešto si ti pobrkao. :roll: Možeš samo da kažeš da bi ti želeo takvu ženu i takvu vezu. Bilo bi lepo kada bi ljudi bili čedni kako ti pišeš, ali to je samo za retke koji to mogu da ispoštuju.
Ne možemo spaliti sve ostale koji nisu takvi.

Nemoj tako...moze da ceka red ispred zabavista...tu su sigurno nevine

Reci da se nesto "mora" samo zbog toga što ti to tako želiš je baš neotesano...Ako si baš takav i treba da nadješ nevinu ženu. Evo dodji u moj grad polovini djevojaka se vide samo oči i pete (jer su u nanulama) a kako primaju lijepu nadoknadu od vjerskih poglavara zbog stila odjevanja svakim danom ih je sve više i više pa moci ces da biras.Ali prilikom izbora samo gledaj i ne dotiči,jer ovdje je pravilo kao u šahu Taknuto-maknuto.

Reci da se nesto "mora" samo zbog toga što ti to tako želiš je baš neotesano...Ako si baš takav i treba da nadješ nevinu ženu. Evo dodji u moj grad polovini djevojaka se vide samo oči i pete (jer su u nanulama) a kako primaju lijepu nadoknadu od vjerskih poglavara zbog stila odjevanja svakim danom ih je sve više i više pa moci ces da biras.Ali prilikom izbora samo gledaj i ne dotiči,jer ovdje je pravilo kao u šahu Taknuto-maknuto.
Jea, te nevine su propale, sram ih bilo...

Zašto ljudi nisu u stanju da poštoju lične izbore pojedinki, pogotovo kad ti izbori ni na koji način ne utiču na njih?

Back