"Ne pijem" ljudi!

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znam takav tip ljudi. medjutim, pogodni su da voze, kada su svi drugi pod dejstvom alkohola. :D a sto se tice njihovog gundjanja, neka gunjdaju od muzike se i ovako ne cuju.:lol:
postoji jos jedna podtip ovog tipa, oni sto smatraju da je drustveno pozeljno da se sablaznjavaju nad svim i svacim.

sjajno,i ja volim ne pijem ljude jer mogu da voze ali se nisam setila toga :)
ja sam trenutno pijem dok ne padnem ljud :)

I u svemu tome je, bar ovde na forumu, veoma cudno sto oni koji ne piju nisu otvorili temu o onima koji piju, a oni koji piju vec danima razmatraju temu o onima koji ne piju.
A recimo ja sam primetila da baš ti intenzivno razmišljaš o onima koji piju i lupaš im etikete, a da ne umeš, ne znaš kako je i, kako sama kažeš, ne piješ nikada ništa od alkohola, što zvuči baš onako glupo, priznaćeš?

Pa je sad bitno ko je otvorio temu, a ne ko se time zaista opterećuje :aha:

ali ima jedan karakteristican cmoljavi tip ljudi koji bas moraju da naglase da ne piju (ne psuju, ne je/bu se, ne puse :D)...jesi na te mislila?
Yep. Baš na te. Na one koji imaju potrebu da naglase rečenicu koja je već sama po sebi dovoljno ekstremna: ne pijem. Mislim, šta, nikad nisi popio gutljaj rakije, nisu ti čiče dale kad si bio mali da se "čeličiš" :eek: mislim toliko je mnogo prilika da bi se neko tako oštro ograđivao, pogotovo ovi koji (na temi) rekoše da popiju ponekad, ali ustvari "ne piju" :eek: čekaj, pa onda ni ja ne pijem, šta tačno znači to "ne pijem", uopšte :think:
Je l to onda znači da kad nekome u lice kažu, nakon što ih ponude: "ne pijem", ustvari misle: "nisam alkoholičar kao ti, samo ponekad pijem"..... kako ružna i nadasve glupa potreba da se ističe nešto što uopšte nije bog zna kakva vrlina. Posebno jer, kad se malo razmisli, niko njega/nju nije ponudio alkoholom jer ga smatra alkosom, nego zato što je prilika da se eventualno nešto popije. Bilo bi valjda ružnije da nije ni ponuđen...

A tebe to pogadja ? :think: Mislis nemoguce je da se ljudi zabavljaju bez pica? I pre svega da postoji toliko ljudi koji to mogu?

Ne, mislim tačno ono što sam napisala, bez glupih interpretacija. Ljudi kao ti imaju neverovatnu potrebu da naglase da "mogu da se zabave i bez pića", skoro svi na temi su baš to želeli da naglase. Valjda da ih ne bi protumačili kao partibrejkere i smorove.

Ono što ne radiš sa čoporom, a u čoporu si, obično jeste partibrejkovanje, pa bilo to okej ili ne. Žao mi je.

Ne, mislim tačno ono što sam napisala, bez glupih interpretacija. Ljudi kao ti imaju neverovatnu potrebu da naglase da "mogu da se zabave i bez pića", skoro svi na temi su baš to želeli da naglase. Valjda da ih ne bi protumačili kao partibrejkere i smorove.
Ono što ne radiš sa čoporom, a u čoporu si, obično jeste partibrejkovanje, pa bilo to okej ili ne. Žao mi je.

haha ne srce ti oces alkose da predstavis kako znaju sta je dobar party..a oni se ni ne secaju sta je juce bilo i kakav je bio provod..to je smor samo u drugom ruhu:lol:

A što je to najcrnje? Je l isto tako baš mnogo crno kad neko popije lek da bi se smirio? Je l se njima smeješ u lice, ne razumem?

Čisto malo digresije.

Pogresnu komparaciju si izabrala...od lekova za smirenje mozes postati ovisan...bas iz tog razloga se ne preporucuje cesto konzumiranje istih..isto vazi i za pitje....posebno kad neko ima visok prag tolerancije, pa mu treba svake malo vise da se opusti...

Crno je iz razloga sto postoji toliko nacina za opustanje a neko bira bas taj...koji problem ima osoba kad mora, moze, zeli pitjem da se opusti? Naravno ako je takvo opustanje veoma , veoma retko ok..mada to mi je jos gluplji izgovor za popiti, nego sto neko trazi izgovore da ne pije...

haha ne srce ti oces alkose da predstavis kako znaju sta je dobar party..a oni se ni ne secaju sta je juce bilo i kakav je bio provod..to je smor samo u drugom ruhu:lol:

Znaš i sam zašto ovo pišeš, a znam i ja, pa ne bih da odgovaram. Takođe, oboje znamo šta sam htela da kažem i složio bi se sa mnom da nisi kreno na drugu stranu nadajući se da ćeš da kresneš ovu valjda :lol:

Pogresnu komparaciju si izabrala...od lekova za smirenje mozes postati ovisan...bas iz tog razloga se ne preporucuje cesto konzumiranje istih..isto vazi i za pitje....posebno kad neko ima visok prag tolerancije, pa mu treba svake malo vise da se opusti...

Crno je iz razloga sto postoji toliko nacina za opustanje a neko bira bas taj...koji problem ima osoba kad mora, moze, zeli pitjem da se opusti? Naravno ako je takvo opustanje veoma , veoma retko ok..mada to mi je jos gluplji izgovor za popiti, nego sto neko trazi izgovore da ne pije...
A ko je govorio o učestalom ispijanju alkohola, radi opuštanja, ukusa ili bilo čega? Tema je o vama koji striktno kažete da "ne pijete". Dakle, nikada niste ni okusili alkohol i sl. ili ga od nekog momenta više ne mirišete, ni blizu usana i taj rad.

Na isti način, kada je neko uznemiren, treba ponekad i taj lek da popije. A ako si toliko istripovana da ćeš od jednog bensedina il ijednog piva po prilici da postaneš ovisnik (slab karakter) onda imaš moju potpunu podršku da nikada ništa ne piješ i da se tako izjašnjavaš.

A ko je govorio o učestalom ispijanju alkohola, radi opuštanja, ukusa ili bilo čega? Tema je o vama koji striktno kažete da "ne pijete". Dakle, nikada niste ni okusili alkohol i sl. ili ga od nekog momenta više ne mirišete, ni blizu usana i taj rad.

Niko, nije o tome govorio...kao sto nigde nisam spomenula da nisam okusila alkohol i sl...ti sve vadis iz konteksta kako bi dogurala temu do ko zna koje stranice...:lol:

Ovakvih kometara i bljutavih opaski, molim da se uzdrzis..bar kad sam ja u pitanju..:hvala:
Hoću, naravno, kad se ti suzdržiš od ovih gluposti:
"A tebe to pogadja ? Mislis nemoguce je da se ljudi zabavljaju bez pica? I pre svega da postoji toliko ljudi koji to mogu?"
Brate prošla sam tu školu a i ti si ovde 100 godina, majke ti kako te nije sramota, smor bar, da se ovim koristiš, stvarno :roll:

Baš si me ono postidela i ispsihoanalizirala za desetku :aha:

Back